Iyi günler,
hafta sonu ilgilenirim demistim fakat yurtdisina cikmak zorunda kaldim, yine kaldi anlayacaginiz. Isler arasinda vakit buldukca yine devam edicem acelesi olmadigi icin pek vakit ayirmiyorum asiri yogunluktan dolayi sizelerede hemen cevap yazamiyorum malesef. Hepinize ayri ayri cok ama cok tesekkür ederim yardimlariniz icin verdiginiz bilgiler icin, ugrasiniz, emekleriniz, ayirdiginiz vakit icin cok tesekkürler...
Şener CANÖZ paylasim icin tesekkür ediyorum faydali bir anlatim... Nesnelere bir cok sekilde aci verilebiliyormus..
Yapabilmeme ragmen hemen hemen bütün yöntemleri denedim ögrenmek icin..
ZxxxE iste o nokta modunda sorun yasadim bir cok nokta vardi secim yaparken ister istemez istenmeyen noktalarida seciyordum... Bu kadar cok nokta olmasi sanirim benim cizimden kaynaklariniyor.
))
H-D vakit ayirip emek verip bu güzel videoyu hazirladiginiz icin cok tesekkür ediyorum sadece bana yardim etmekle kalmayip diger ihtiyaci olan bir cok arkadasada cok yardim edecegini düsünüyorum. Ellerinize, Yüreginize saglik..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Birlestirirken noktalardan birlestirmedim henüz birazdan birlestiricem... Realistic modunda garip bir sekilde grafik kötülesiyor, gölgeleri inceleme firsatim olmadi... Birde acaba PNG veya JPG alip Plexiyi, LED´leri vs. Phoshopta uygulasam nasil olur güzel bir kaliteyi nasil yakalayabilirim ?...