yarışmaya girecek olan afişim nasıl?

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Çok karışık olmuş, tavsiyem bu eserle yarışmaya katılmamanız. Görsellerde yazılarda çok kalabalık olduğu için ve çok fazla renk olduğundan dolayı birbirine karışmış görünmüyor hiçbirşey. 20 metre uzaktan baksam hiçbirşey okuyamam ve fikride anlayamam. Size önerim tema vakfının afişlerini incelemeniz bu konuda oldukça başarılı çalışmaları var. Afişte önemli olan tek bakışta en az objeyle mesajı vermektir. Başarılar...

yunusyosma

Üye
Tepki
1
Çok fazla karışıklık var , kırmızı ile yazılan 23 mart dünya meteoroloji metni arka planın içinde kaybolmuş ve çok sade bi karakter . Ayrıca kasıtlı mı yapıldı bilmiyorum ama dünyanın üzerinde direk var ,sankı arkada yelkenli varmışta dekube ederken o direk orda kalmış gibi görünüyor. Yarışmaya girecek bir afiş için yetersiz bir çalışma. Emeğe saygı başarılar

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Düzeltilecek çok şey var en iyisi sadece zeminde kullandığınız resmi ekleyin anlatmak istediklerimi üzerinde yapayım... Fikir sizin fikriniz sloganda sizin ben sadece crative açıdan nasıl düzenleneceğini göstereceğim.

hasretak

Üye
Tepki
0
aslında ilk afişi fikri ve kompozisyonu ii ordaki hata bana göre kuş ve insan resimlerinin renksiz olması 23 mart... yazısının kırmıı renkde olması yazıdan çok arka planın öne çıkması yazının küçük olmasıdır.yazılarda renkler daha koyu olabilir yada gökyüzü ve deniz maviside kullanılabilir .elinize sağlık

Yukarı Alt