Merhabaaaa.
Furyamızın 3. bölümünde yine sizlerle tatlı mı tatlı bir meyve modellemeye çalışacağız.
Bu defa sizler için seçtiğimiz meyve Muz oldu.
Burada yine yeni bir organik model formuyla tanışacağız, yeni komutlar öğreneceğiz, yeni yöntemler edineceğiz.
Neticede 3D çizgifilmlerdeki muzlar nasıl modelleniyor öğrenmiş olacağız.
Ancak bu defa Referans kullanmadan modellemeye çalışacağız.
Buna hazır iseniz derhal eğitimimizi indirip uygulamaya başlayalın derim
İyi dersler.
Not: Buradaki eğitimlerimiz tamamen grafikerler.org adına yapılmıştır ve hepsi internette emsali olmayan, %100 Türk Malıdır. Dİleyen eğitimlerimizi istediği yerde Kaynak bildirerek paylaşabilir.
Model: Muz
Seviye: Beginner<----------> Intermediate
Eğitim: Türkçe resimli PDF
Eğitmen: Hakan Dağdeviren
Link: http://www.mediafire.com/download/wo6e7n2502vjc1r/org_organik3_egitim.rar
(not2: Eğitimleri kimse doğru düzgün indirmemiş, sadece belirli arkadaşlar var konu altına yazanlar, diğer arkadaşlar ya bu programı çoktan çözmüş ya öğrenme istekleri bitmiş, eğitim talebe göre devam edecek ya da son bulacak, ben o arkadaşlarıma özel olarak da anlatabilirm bunları)
Sepetimize yeni girecek organik modelimiz aşağıdadır.
Eğitim sonu görntüsü:
V-ray,Photoshop vs...
Furyamızın 3. bölümünde yine sizlerle tatlı mı tatlı bir meyve modellemeye çalışacağız.
Bu defa sizler için seçtiğimiz meyve Muz oldu.
Burada yine yeni bir organik model formuyla tanışacağız, yeni komutlar öğreneceğiz, yeni yöntemler edineceğiz.
Neticede 3D çizgifilmlerdeki muzlar nasıl modelleniyor öğrenmiş olacağız.
Ancak bu defa Referans kullanmadan modellemeye çalışacağız.
Buna hazır iseniz derhal eğitimimizi indirip uygulamaya başlayalın derim
İyi dersler.
Not: Buradaki eğitimlerimiz tamamen grafikerler.org adına yapılmıştır ve hepsi internette emsali olmayan, %100 Türk Malıdır. Dİleyen eğitimlerimizi istediği yerde Kaynak bildirerek paylaşabilir.
Model: Muz
Seviye: Beginner<----------> Intermediate
Eğitim: Türkçe resimli PDF
Eğitmen: Hakan Dağdeviren
Link: http://www.mediafire.com/download/wo6e7n2502vjc1r/org_organik3_egitim.rar
(not2: Eğitimleri kimse doğru düzgün indirmemiş, sadece belirli arkadaşlar var konu altına yazanlar, diğer arkadaşlar ya bu programı çoktan çözmüş ya öğrenme istekleri bitmiş, eğitim talebe göre devam edecek ya da son bulacak, ben o arkadaşlarıma özel olarak da anlatabilirm bunları)
Sepetimize yeni girecek organik modelimiz aşağıdadır.
Eğitim sonu görntüsü:
V-ray,Photoshop vs...