yeni başlıyorum.

Tepki
0
slm arkadaşlar, abilerim, üstadlarım. Sİteye yeni üye oldum. AGSL lisesi son sınıf öğrenciyim ve grafik dersimizde bu sene pc ye geçtik. İlk olarak photoshopta logo yapmam gerekiyor.fakat photoshop hakkında pek bi bilgim olduğu söylenemez. nasıl Logo yapacağım hakkında bana yardım edermisiniz üstadlarım? sağlı akanlığı, hukuk bürosu ve elektronik şirketi için 3 tane logo yapmam gerek. sadece elektronik şirketinin logosu sadece fonttan oluşucak. lütfen arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin en azından başlangıç olarak kabaca anlatırsanız sevinirim. hatta ben msn adresimi vereyim ekleyebilirsiniz isterseniz. elimle çizdiğim logoları yollarım falan.............üstadlarım yardımlarınızı bekliyorum eğitin şu bilgisiz acemi arkadaşınızı:) şimdiden teşekkürler...

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Öncelikle forum içerisinde iletişim adresi vermek yasaktır, lütfen forum kurallarına uyalım...

İkinci olarak siz bilgisiz veya acemi olabilirsiniz ama düşüncelere sahipsiniz.Kafanızdaki herşeyi kağıda dökecek kadar düşünceye ve bilgiye sahipsinizdir az-çok. Size tavsiyem forum içerisinde konular mevcut,bu şekilde photoshop derslerine bakarsanız photoshopla ilgili bilgiler alacaksınızdır...

Gelelim logo işine...
Bu sizin yapmanız gereken bir logo,düşünceler size ait,fikirler size ait,hayal gücü size ait... Bu tamamen sizin çalışmanız olacak bizler sadece bilgi verir ve yol gösterebiliriz:)
Forumda logo örnekleri mevcut, bunlara bakarak nasıl logo yapılmış,logo yapıldığında nelerden oluşmuş,ne gibi şeyler kullanılmış,düzen nasıl olur vs... bilgileri logo örneklerine bakarak az-çok gözünüzle görürsünüz zaten. Aklınızda tasarladığınız çalışmaları ilk önce kağıt üzerinde çalışmanızı tavsiye ederim, bu şekilde göze nasıl hitap ettiğini az çok görürsünüz ve ona göre çalışırsınız...

Bu konuda(yani bilgilendirme) başka arkadaşların yazılarıda forumda mevcuttur,araştırırsanız bulabilirsiniz.Siz yaptıınız çalışmaları buraya ekleyin, bizlerde sizin çalışmanıza yorum yapalım ve eksik-fazla yönlerini size söyleyelim.Ve bu şekilde çalışmanızı doğru-yanlış şeklinde en güzel hale getireceğinize inanıyorum.

İyi veya kötü çalışmalarınızı yüklemenizi tavsiye ediyorum ve bekliyorum:)

Saygılarımla,

Tepki
31
bilalcan bey siz kağıda çizin sonra scaner çekip buraya koyun burda size çizdiğinizi ps de nasıl yapacağını ps bilen arkadaşlar size anlatsın
heptende beleşe konmak olmaz dimi :)

Tepki
0
haklısınız arkadaşlar fakat resimler jpeg halinde cevap yaz kısmında grafik ekleye imageshack.us dan upload ettikten sonra en alttaki linki kopyaladığımda resm tüm mesaj kutusunu kaplıyo. :confused:

Tepki
0
üstadlarım çizimler biraz yamuk k bakmayın :) evet ne diosunuz yorumlar nedir? bu arada abdullah hocam hukuk bürosunu foruma koyduun için teşekkürler

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Tepki
14
Logo çizimlerini photoshopta yapmaya çalışmak yanlış bir yol izlemektir... Size tavsiyem bir an önce vectorel bir program öğrenmenizdir...

Logolarınıza gelince, sizinde dediğiniz gibi daha yolun başındasınız ve çok parlak gözükmüyorlar, kendinizi geliştirmek için bolca araştırmanızı tavsiye ederim...

Başarılar.

Yukarı Alt