Teşekkürler Mustafa bey fakat yanlış anlaşılmasın ben okudugum okuldan övünmüyorum ayrıca ben henüz siteye çalışma yüklemedim 1 tane yükledim o da sitede görünmedi herhangi bir tepkim yok rahatım relaxım hayatıda her zaman relax yaşarım....ayrıca kimseyide eleştirme gişiminde degilim sadece görüşlerimi paylaşıyorum düşünce özgürlügü kimseye hakarette etme durumum yok öyle bir durumda şunu düşünürüm hepimiz insanız kimi fakir kimi zengin kimi kültürlü kimi kültürsüz kimi grafiker kimi doktor vb.......sadece görüşlermi yazmak istedim EGİTİM ŞART! bu egitim grafik adına olur veya başka meslek dalları önemli olan insanın egitimi alması şöyle düşünün bir silah modeli düşünün içinden çıkan kurşun 30 metreyi geçmiyor ve siz bilgi olarak bunu biliyorsunuz ama yanınızdaki arkadaşlarınız bilmiyor bu BİLGİYİ ! 50 metre ileriden biri size silah dogrulttugunda o kurşunun size isabet etmiyecegi kesin ve siz ne yaparsınız ayakta durursunuz ama yanınızdaki arkadaşlarınız bu bilgiyi bilmedigi için yere egilirler veya saklanıcak yer ararlar bu sadece BİLGİ nin ne kadar önemli oldugunu gösteren bir örnek teşekkürler iyi akşamlar...EGİTİM ŞART !