Yeni mezun deneyimsiz yetiştirilmek üzere yardımcı grafiker

burcumhs

Üye
Tepki
0
bu sene mezun üniversiteyi kazanmadan önce bir yıllık ajans deneyimim var sadece
program bilgim; photoshop (ileri seviye)
corel (orta seviye)
illustrator (orta seviye)
freehand (başlangıç)
kendime birşey katabileceğim yetiştirebileceğim uzun vadeli olacak bir yer arıyorum.okumuş olduğum bölüm dolasıyla matbaa bilgim vardır.

Tepki
0
Ben 1992 Edirne doğumluyum, doğuma büyüme Edirneliyim 1996 yılında İstanbul’un Küçükçekmece ilçesine taşındık. Hala Küçükçekmece de ikamet ediyoruz. Şu anda İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Kampüsünde Grafik Tasarım Bölümünü okumaktayım. Okulum 2 yıllık olduğu için son dönemi okuyorum yaza bitecek bende bu meslek üzerine iş aramaktayım genellikle yetiştirilmek üzere olan yerlere bakıyorum bu konuda herhangi bir deneyimim, tecrübem yok mahalesef kendimi bu iş üzerinde geliştirmek istiyorum.

receparuz

Üye
Tepki
0
Merhaba arkdaşlar ,
Promosyon firmasıyız , deneyimli yada deneyimsiz grafiker arkdaşa ihtiyacımız var .
stressiz ve keyifli bir ortam, istoç bölgesine yakınsanız görüşmenizi rica ederim.

0530 265 09 18 Recep .

Başarılar.

atlaskamp

Üye
Tepki
0
Merhaba Burcu hanım,

şirketimize internet sitesi için grafik ve tasarım yapacak personel aramaktayız.

ilgilenirseniz cv nizi gondermenizi rica ederiz.
ilhan@atlaskamp.com

iyi gunler,

ilhan

naci aslan

Üye
Tepki
0
merhaba ben is sahibiyim.bos zamanlarinda evde internet uzerinde calisacak acil grafiker ve photoshop bilen birine ihtiyacim var. Naci ASLAN E-mail; info@naciaslan.com Gsm; 0532 261 2026

Yukarı Alt