Yeni Yıl Vektörleri - 273 Dosya

neo32

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
57
Yeni Yıl Vektörleri - 273 Dosya

Yeni Yıla ait bütün malzemeleri bir araya toplamaya çalıştım. Umarım işinize yarar.

Yeni Yıl Vektörleri - 10 Set

Hotfile.com: One click file hosting: MERRY CHRISTMAS & NEW YEAR.zip

Yeni Yıl Vektörleri - 1

Hotfile.com: One click file hosting: Happynewyearsvectors 1.rar

Yeni Yıl Vektörleri - 2

Hotfile.com: One click file hosting: Happynewyearsvectors 2.rar

Yeni Yıl Vektörleri - 3

Hotfile.com: One click file hosting: Happynewyearsvectors 3.rar

2011 Vektörler

Hotfile.com: One click file hosting: 2011 vectors.rar

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
2011'e az kaldı çok kişinin ihtiyaç duyacağı ve işlerine yarayacak vektörler, emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler neo32...

neo32

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
57
@Yaşar Karadeniz

Rica ederim Yaşar Abicim.. bir emek harcadığım doğru ama teşekkür edilecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Meslektaşlarımızla aynı sorunları yaşıyor ve aynı stresi paylaşıyoruz, ister tekstil ister reklam sektörü olması önemli değil. Benim amacım yaptığım paylaşımların hepsinde dostlarımızın ihtiyacı olan konu başlıklarını sunmak.. 276 konu başlığı var. Bunların bazılarında 3-5 konu mevcut. Söylemek istediğim şu aslında; yaptığım paylaşımın sayısı değil önemli olan. Bu siteyi ziyaret eden ve kayıtlı üyelerin aradıklarını rahatlıkla bulabilmeleri. Bütün temennim sitemizin bu seviyeye gelmesini sağlayabilmek kendi adıma.

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Sayın neo32, hepimizin burada bulunmamızın sebebi dostluk içersinde, saygı çerçevesinde elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olabilmek, katkılarından ve üstün gayretinden ötürü teşekkür ederiz.

cipsy

Üye
Tepki
0
bana acıl yıl bası çamı lazım vekörel arkadaslar böyle isik seklınde ...

Yukarı Alt