Güzel olmuş fakat elektrik tellerinin sadece iki direk arasında olması uygun olmamış. Ayrıca Bazı evlerin duvarlarında çatlaklar var deprem etkisi gibi. Bilerek mi yaptınız yoksa bişeyler anlatıyorsunuz?
Elinize sağlık.
@Süleyman Köklü
süleyman bey teller sadece ıkı dıregın arasında degıl uzaklastıkca goruntu kuculur ve hatta kaybolur yanı perspektıf tellerınde uzaktan gorunmemesı gayet dogal resımde kuculdugu için gorunmuyor duvarlara gelınce duvarların catlaklıgı tamamen sahsıma aıttır bızım oralarda toprak sıvalı evlerın dokulen sıvalarının goruntulerı çok hosuma gıttıgı için bende resmımde kullanmak istedım. yorumun için tesekkurler....
yorumunuz için tesekkurler yorumunuzdan anladıgım kadarıyla cızımden anlıyorsunuz beyendıgınıze sevındım ama daha hoca sıfatını alacak kadar ıyı degılım ama genede bu yorumunuzdan dolayı saolun
merhaba persfektifi görüşünüz güzel fakat ışık ve gölgede de bunu hıssetmemiz lazım.öndeki binaların çatlakları kadar arka plandakilerde bu kadar net olamaz .elektik tellerine bende katılıyorum ikinci direktende silik bir şekilde devam ediyormuş hissini verebilirdiniz.ama ben bir resim öğretmeni olarak tebrik ediyorum, çalışmanız çok hoş olmuş elinize sağlık.
Her yer aynı ton olmuş,arka fonu biraz daha açık yapabilirdiniz,çatlakların tüm evde kullanılması göze pek hoş gelmiyor,yine de emeğinize sağlık hoş olmuş..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.