Zor Bir Çizim Ve Montaj Çalışmam "Saphire"

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Aslında ben :
"Böyle bir ürün çizsem nekadar gerçek durur du?" nun cevabını arıyordum.Fakat aklım aldı başını gitti yine...Görseller ,tasarım ,fikir,espri,dekupeler ,montajlar...
Nekadar becerebildim bilmiyorum... Özellikle mankenin teninde aşırı efekt vardı o biraz uğraştırdı ,sanırım istediğim halini verebildim...Üründeki ekran ile yeterince ilgilenemedim son anlara denk geldiği için.Ki zaten benim için önemli olan kafamdakini çizebilmek,zemine istediğim gibi hükmedebilmekti.Çalışmaya tavan ve lamba ekleme fikri birden bire aklıma geliverdi.Sonra askılık çizme fikri keza.Gerçek bir odaymış görünümü verebildimse ne ala ... Ve son olarak her çalışmamda olduğu gibi buna da bir espri yükledim.(Ürün Sadece pentool kullanılarak PS de çizilmiştir,fikir ,espri,çizimler,tasarım,tamamıyla bana ait.)
(Konu başlığında Zor dedim çünkü beni çok uğraştırdı...)

Kullandıklarım:

Dergi İlanı:

Showroom:

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Hakan Bey;

Merhabalar yaptığınız çalışmalara bakıyorumda günden güne profesyonelliğe adaysınız yok yok siz iyi profesyonel bir tasarımcı olmaya daysınız biraz daha gerçekçi çalışmalarınızla parmakla gösterilir bir insan olmanıza ramak kaldı tekrardan sizi tebrik eder çalışmalarınızın devamını bekleriz.

Saygılarımla.

Tepki
31
bence bütünlüğü yakalmışsınız hakan bey renklerleri çok iyi ayarlamışsınız ellinize sağlık

Tepki
25
perspektifi açıdan biraz bozukluk var tabi ama oda montajda olası bir durum sadece bir derinlik söz konusu olduğu için dolap kısımları biraz daha küçük olması gerekirdi diye düşünüyorum onun dışında yerleştirme olarak bir sıkıntı yok gayet başarılısınız tebrik ederim Hakan Bey...

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
@Mehmet KIYMIK

Evvela samimi yorumlarınız için çok teşekkür ederim Mehmet Bey.(Not:Hakkınızı Helal edin ben kimsenin hatrına değmek istememiştim.)

Fakat siz de biliyorsunuz ki grafikte prof olmak sanırım her yiğidin harcı değil.Ben bu profluğu bu işten gerçek anlamda ekmek yiyen gerçek grafikerlere yani sizlere bırakmaktan kendimi alamayacağım.Aynı ebatlarda Kare kalıbına Küre cismi oturtmak imkansız malumunuz
: )
Sadece hobi işte,sizin gibi gerçek grafikerlerden öğrendiklerimiz bu numaralar...
Size tekrar teşekkürlerimi bildiririm.

Başarılar Efendim...

@Fatih Coşkun

Fatih Bey kaygılarımdan biri de buydu.Yani bütünlüğü yakalayabilmek.Özellikle renklerin zemindeki farklılığı beni çok yordu.Pis renkler :) Sizin bu doğrultudaki olumlu yaklaşımınızı okuyunca içim birnebze de olsa rahatladı.
Size de teşekkürlermi Bildiririm Efendim...

@Dilek Doğrusöz

Dilek Hanım sizin de samimi yorumlarınızdan dolayı size teşekkürlerimi bildiririm.
"perspektifi açıdan biraz bozukluk var tabi" Bunlar tam olarak nerdeler keşke özetle geçseydiniz.Birtanesini yazmışsınız.Şimdi burda dolap gömmeydi sanırım dikkatinizden kaçmış.Sizin dediğini yapabilmem için tavandaki derinliği biraz daha arkaya doğru itmem,sonra dolabı küçültmem gerekirdi ozaman da ön tarafta alan ve ebat sıkıntım oluşurdu bunu müteakiben ön tarafta vurgulamak istediğim ürün ve mesaj da özelliğinden az bir değer kaybederdi.Çünkü dolabı ilk başta dediğim gibi gömme olarak düşündüm.
Ürünü ve mesajı(uyuyan manken) ön plana aldım büyüttüm vurgulayabilmek için.

Öte yandan dikkat ettim Mehmet Bey hariç hiçkimse ürün çiziminin nasıl olduğu nekadar gerçekçi göründüğü hakkında birşey söylememiş : ) (Kimse mecbur değil tabiki)
Burdan anlıyorum ki amacımı aşmışım ...

Teşekkürler Tekrar...

Yukarı Alt