Arama sonuçları

1. J

Virtual DJ ~ JustinLive

Ozaman Ben Şahsen Özür Dilerim Yanlış Bilgi Verdiğim için. Konunun Başlığını Ve Açıklamayı Değiştirdim (:
  2. J

Virtual DJ ~ JustinLive

@idris gümüş Evet Bende Bu Dersi Takip Ederek Yaptım.
  3. J

Virtual DJ ~ JustinLive

@Canberk YETKİN Dediğimi Anlamadın Sanırım Ben Hem Kendim Hazırlıcağım Dersi Hemde Önceden Başkasının Hazırlamış Olduğu Dersi Paylaşıcam. Birini Anlamayanlar Diğer Dersten Yardım Alabilme Açısından Dedim. + O zaman Lütfen Bi dahaki Sefere Hitap Etmeden Yorum Yapınız. Youtube Hakkında Bilgim...
  4. J

Virtual DJ ~ JustinLive

Tamamdır Ben Hem Yaptığım Dersten Hemde Kendim Özel Olarak Hazırlarım =) Hatta Youtube Girseydi Ders Videolarını Atabilirdimde Girmiyor. En Kısa Zamanda Kendimde Hazırlıcam.
  5. J

Virtual DJ ~ JustinLive

@Canberk YETKİN 1. Ben Senin Kardeşin Falan Değilim. 2. En Azından Derslerden Yapıyorum Bu Benim Sorunum , Veya Bu Benim Yeteneksizliğim. 3. Photoshop'u Öğrene Bütün İnsanları Anasının Karnında Öğrenmiyor Derslerden , Eğitim Setlerinden VS. Yerlerden Bilgi Alarak Öğreniyor Ve Bende Şuanda...
  6. J

Virtual DJ ~ JustinLive

@idris gümüş O Zaman Şöyle Düzelteyim , Önceden İzlediğim Dersten Çalışma. Tasarım Benim Veya Başkasını Olması Ders İstediğini Neden Değiştiriyor Anlamadım ?
  7. J

güzel bir animasyonum :)

Güzelmiş Elinize Sağlık (:
  8. J

logo ve amblemlerin hikayeleri

@ismail koc Apple En Çok Beğendiğim Markalardan Bir Tanesi Her Ürününde Kalitesini Belli Ediyor (: Hoşuma Gitti Logosunun Hikayesi , Paylaşımın için Teşekkürler. :)
  9. J

D&P | hasan güner

Eline Sağlık Hoş Tasarım Olmuş. Logoda Hoş Gözüküyor (:
  10. J

Virtual DJ ~ JustinLive

Tabi Zaten Bende Bunu Dersten Yardım Alarak Yaptım Ama Kendim Özel Olarak Ders Hazılayabilirim. Yorumunuz için Ayrıca Teşekkürler. (:
  11. J

Virtual DJ ~ JustinLive

Çok Eskiden Öğrendiğim Bi Dersten Yardım Alarak Yaptığım Bir Çalışma.
  12. J

5 Adet İPod PSD Files

5 Adet İpod PSD Files +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
  13. J

T-Shirt Tasarımlarım ~ JustinLive

Yorumlarınız için Ben Teşekkür Ederim (: Maskotunda Sloganında Ayrı Bi Anlamı Var Benim için :D
  14. J

Flash CS4 Profesyonel Uygulamalar A Eğitim Seti

telif hakları nedeni ile silinmiştir (yönetim)
  15. J

Popho V2 Wordpress Portal Teması

İndirme Linki | Demo Adresi Temayla ilgili önemli bilgiler; Temada thumbnail özelliğini kullanmak için özel alanlardan "resim" özel alanını kullanabilirsiniz. Temada video özelliği olup facebook veya diğer sitelerden aldığınız mp4,flv,avi,mpg gibi dosyaları konu eklerken "video" özel...
  16. J

WordPress Kurulumundan Sonra Bazı Tavsiyeler..

Selamlar, Arkadaşlar WordPress’i kurduktan sonra birkaç tavsiyem olacak. Eğer WordPress’i kurarken wp-config.php hatası aldıysanız hata çözümü için buraya tıklayınız. 1- İlk olarak WordPress’in sabit kullanıcısı olan admin’i değiştirmenizi tavsiye ederim. Yeni bir kullanıcı açarak site...
  17. J

WP Türkçe Karakter Problemi Çözümü

Öncelikle ilk Yapmamız Gereken iş wp-admin Ayarlardan Karakter Setimizi Evrensel Olarak utf-8 Yapmak Tüm Eklentiler Vs Bu karakter Setine Göre Hazırlanmakta wp TEMALARI Bu karakter Setiyle Kodlanmaktadır Biz ise Windows-1254 Yada Iso-8859-9 Türkçe Karakter Kodunu Kullanmaktayız Problem...
  18. J

WordPress Database Backup eklentisi

Öncelikle eklentiye ihityaç duymamın sebebi phpmyadmin'de veritabanı yedeği alırken hata alıyordum sürekli sayfa görüntülenemiyor diyordu ve bu eklentiyle veri tabanı yedeğini alıyorum artık.Sizinde işinize yarar umarım. Eklentiyi plugins klasörüne attıktan sonra tek yapmamız gereken...
  19. J

Wordpress Tema Düzenleme Ve Kullanma Rehberi

Wordpress Tema Düzenleme Ve Kullanma Rehberi Merhaba arkadaşlar bu yazımda bir temayı nasıl düzenleyeceğimiz (editleyeceğimiz) konusunda bir arşiv dökümanı olarak hazırlıyorum..Günümüzde bir çok wordpress temasının çıkması ve kullanımıyla ilgili eksiklerimizi veya temada hoşumuza gitmeyen...
  20. J

T-Shirt Tasarımlarım ~ JustinLive

Teşekkür Ederim Sizce Hangi Giymek için (:
Yukarı Alt