Arama sonuçları

1. J

Yeni tablet çalışmam

Eline Sağlık Hoş Gözüküyor (:
  2. J

Karışık Vektöreller (İstockPhoto vector images)

İndiriyorum Güzel Paylaşım Teşekkür Ederim ~
  3. J

d&p burjum logo + afiş

Öncelikle Merhaba. Tasarım Hakkında Bi Şey Söylemek İstiyorum; ArkaPlan Renkleri Soluk Gözüküyor Yani Biraz Daha Canlı Renkler Yapsaydın Daha Hoş Olabilirdi. Hem ArkaPlanın Daha Canlı Renkler ile Oluşması Gelinlik Resmini Daha Çok Ortaya Çıkaracağını Düşünüyorum. Yinede Eline Sağlık (:
  4. J

T-Shirt Tasarımlarım ~ JustinLive

İnternetten bulduğum bir maskotun T-Shirt üzerine yerleştirilmesi ile yaptığım birkaç çalışma. Maskot çalışması bana ait değildir. "Bana Her Yol Paris Hilton" Model 1 Model 2 Model 3 Model 4 Ve Son Modelim (Benim Favorim) Benim Paylaşımlarımı Takip Edenler Sıkça Görmüşlerdir (...
  5. J

6 Adet Template (Html , CSS , PSD ,)

Evet Herkeze Merhaba Size 6 Adet Template Paylaşıyorum. Tasarımlar Html , CSS , PSD Formatında Mevcut. Tasarımlardan Önizleme +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Alternatif Linkler Eklenecektir.Kolay Gelsin ~...
  6. J

Şifreniz Ne Kadar Güçlü?

0123456 İse Değiştir :D Şifrem Yeterli Derecede Güvenli ; )
  7. J

Kişisel Çalışmalarım ~ JustinLive

Hepsimi Şakamısın :D :D
  8. J

Photoshopta Elbise Rengi Değiştirme

Ozaman Siz Siyah Yaparsınız. :) :)
  9. J

Kırık Link Kontrol

Herkese Öncelikle Merhaba Forumlarda Görevli Olarak Çalışırken Bazen En Büyük Sorun Çalışmayan Linklerin Kontrolüdür. Ve Mozilla Bunu Düşünüp Çoğu Upload Sitesinin (Rapidshare , Hotfile , MegaUpload Vs.) Kırık Linklerini Belirlemek için Sistem Geliştirmiş Ve Bu Sistem Çok Basit , Bilmeyen...
  10. J

Photoshopta PS Logo Yapımı

Önizleme +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org İyi Seyirler ~ JustinLive
  11. J

Altın Üyelik Başvurusu ~ JustinLive

Photoshop Konusunda Bilgim Olduğu için Photoshop ile ilgili Özel Dersler Hazırlayarak Altin Üyelik Kriterlerine Uyucağımı Düşünüyorum. Hemen Açtığım Photoshop Dersleri ; Photoshopta Çatlak Yüz Yapımı Photoshopta 3D Nesne Ve Yazı Yapımı Photoshopta Basit Wallpaper Yapımı (Video) Photoshopta...
  12. J

DVD Box PSD

Dvd Box +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
  13. J

Photoshopta Çatlak Yüz Yapımı

Merhaba Arkadaşlar Bi Resimli Ders Daha Anlatmak İstedim Bu Dersimizde Bir İnsana ÇatLak Yüz Yapmayı Anlatacağım.. 1. İşlem İlk OLarak Bir Model Ve Çatlak Bir Toprak Resim Seçiyoruz. 2. İşlem Çatlak Toprak Resmimizi Modelimize Göre Boyutlandırıyoruz. 2. İşlem ~ Toprak Resimli Layerimizin...
  14. J

Photoshopta 3D Nesne Ve Yazı Yapımı

Merhaba Dersin Adı: Photoshopta 3D Yazı Ve Nesne Yapımı Dosya Boyutu Rar Halinde 1.6 MB Önizleme +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org İyi Seyirler ~ JustinLive
  15. J

Apple Web Site PSD

@Hasan Güner Abi O Benim Masum Çocuğum :D Bi Nevi Maskotum Benim için Yorumlar için Teşekkürler :)
  16. J

Photoshopta Basit Wallpaper Yapımı (Video)

Merhaba Grafik tasarım - Photoshopta Harry Potter Text Efekt Dersin Adı: Harry Potter Text Efekt Ders Süresi: 4:00 DK. Dosya Boyutu Rar Halinde 1 MB Önizleme +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz)...
  17. J

Photoshopta Haraketli User Bar Yapımı

Merhaba Dersin Adı: Haraketli User Bar Yapımı Ders Süresi: 06:10 DK. Dosya Boyutu Rar Halinde 1.64 MB +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org İyi Seyirler ~ JustinLive
  18. J

Apple Web Site PSD

İcon PSDFiles ~ +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
  19. J

İcon PSD

İcon PSDFiles ~ +Rapidshare Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) +Hotfile Link (Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz) Rar Şifresi (RarPass): www.grafikerler.org Upload ~ JustinLive
Yukarı Alt