özür dilerim o zamn sizi hayal kırıklığına uğrattığıma ve sizi hayal kırıklığıuna uğrattıysam ötekileri dahada çok hayal kırıklığına uğratmışım demektir LÜTFEN SİLİN KONUYU...:mad:
sevgili Grafikerler.org ailesi öncelikle hepinizi seviyorum photoshopa 16 yaşında tanıştım ve daha birşeyler öğrenme çabasındayım sizin sayenizde öğreneceğim burasını seviyorum ve burada mutluyum ve size 2. videomu paylaşmak istedim profesyonel fotomontaj yapımı ama biliyorumki sizler daha...
sayın adminlerimden özür dilerim ve beni affetmeleeri için videoyu bir daha düzenledim lütfen özürlerimi kabul edin hepinizden özür dilerim
videoyu düzenledim işte link :
http://rapidshare.com/files/267791285/Pen_Tool_Kullanarak_Sarmal_Yap__305_m__305__Yeni.rar.html
evet grafikerler.org üyeleri sizlerin aranızda yeniyim ve bir başlangıç olarak kabul edilsin die bir video paylaşayım dedim pen tool kullanarak sarmal yapımı kendi anlatımımdır izleyin yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürler:
download link:
Ders içeriği ugunsuz olduğundan dolayı...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.