Arama sonuçları

1. Hüseyin KARAKAŞ

Fotomontaj Yapımı Kendi Anlatımım İzleyin Öğrenin :)

özür dilerim o zamn sizi hayal kırıklığına uğrattığıma ve sizi hayal kırıklığıuna uğrattıysam ötekileri dahada çok hayal kırıklığına uğratmışım demektir LÜTFEN SİLİN KONUYU...:mad:
  2. Hüseyin KARAKAŞ

Bilmiyorum ben henüz acemiyim o yüzden siz daha iyisini yaparsınız
  3. Hüseyin KARAKAŞ

Karışık Arkaplan

figen abla çok güzeller sağol
  4. Hüseyin KARAKAŞ

mavi

garip bir çalışma yapılışınıda yayınlarsan seviniriz
  5. Hüseyin KARAKAŞ

sevgili Grafikerler.org ailesi öncelikle hepinizi seviyorum photoshopa 16 yaşında tanıştım ve daha birşeyler öğrenme çabasındayım sizin sayenizde öğreneceğim burasını seviyorum ve burada mutluyum ve size 2. videomu paylaşmak istedim profesyonel fotomontaj yapımı ama biliyorumki sizler daha...
  6. Hüseyin KARAKAŞ

Bu ders Kaçmaz!PS De Fotoğraflarda Harika Efektler Yaratalım 5 Bölüm 80 MB

Hakan Abi Ders İçin Sağol Bu da Benim Çalışmam Tabi Senin Sayende Oldu Teşekkür Ederim Hakan Abi Not: Kızı Tanımıyorum :D
  7. Hüseyin KARAKAŞ

Pen tool kullanarak sarmal yapımı

videoyu izyeyememenn nedeni media playerden açılamaması olabilir başka bir programla açılıyor vlc media playeri öneririm
  8. Hüseyin KARAKAŞ

sağolun sayın adminim umarım yararlı olmuşumdur hepinize teşekkürler paylaşımların devamı gelecek ve sizin sayenizde bir kaç şey öğrenebileceğim
  9. Hüseyin KARAKAŞ

sayın adminlerimden özür dilerim ve beni affetmeleeri için videoyu bir daha düzenledim lütfen özürlerimi kabul edin hepinizden özür dilerim videoyu düzenledim işte link : http://rapidshare.com/files/267791285/Pen_Tool_Kullanarak_Sarmal_Yap__305_m__305__Yeni.rar.html
  10. Hüseyin KARAKAŞ

Pen tool kullanarak sarmal yapımı kendi anlatımım izleyin yorumları bekliyorum

evet grafikerler.org üyeleri sizlerin aranızda yeniyim ve bir başlangıç olarak kabul edilsin die bir video paylaşayım dedim pen tool kullanarak sarmal yapımı kendi anlatımımdır izleyin yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürler: download link: Ders içeriği ugunsuz olduğundan dolayı...
Yukarı Alt