Arama sonuçları

1. Özlem Kızıklı

Dekoratif saatler-2

sayın varezci yaptığınız yorumlar beni mutlu etti.teşekkür ederim. tamam önerinizi dikkate alacağım. 2.olanı çıkartıp mutfağıma saat yaptım.gayet güzel oldu.
  2. Özlem Kızıklı

Dekoratif Saatler

Serkan Baysal Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Tabiki akrep ve yelkovanı düşündüm. Ama kalabalıktan görünemeyeceğini açıkçası düşünmedim. Galiba benimkiler saat tasarımı + eşarp desen tasarımı karışımı bişeyler oldu. Eşarp deseni düşüncesinden sıyrılarak yaparsam daha sade tasarımlar oluşacaktır.
  3. Özlem Kızıklı

Dekoratif Saatler

teşekür ederim fatih bey
  4. Özlem Kızıklı

Dekoratif Saatler

Bunlar ilk denemelerim. Basit oldular biraz. Simetri konusunda da sorun var. İnşallah daha güzellerini yapıp yine grafikerler.org da paylaşırım. Tavsiyelerinize açığım.
  5. Özlem Kızıklı

yeniden amatör eşarp desenlerim-6

teşekkürler yorumlarınız için.
  6. Özlem Kızıklı

Elif - Ba Çalışmam..

elif hanım çalışmalarınızı beğeniyle takip ediyorum. tebrikler
  7. Özlem Kızıklı

Emprime Desinatörlük hakkında bilgi

@kevakla evet bende arkadaşın dediklerine katılıyorum.ben de hep bakıyorum ama bende faydalanamıyorum bu konuda
  8. Özlem Kızıklı

Amatör eşarp desenlerim-5

tamam haber veririm.teşekkürler bu arada bana da yardımcı olmuş oluyorsun
  9. Özlem Kızıklı

@Hakan Dağdeviren eee artık yaz geldi, eşarplarada tabi. teşekkür ederim beğeniniz için, mutlu oldum. ilk çizimlerimi görseydiniz hayal gücümün ne kadar geliştiğini daha iyi görürüdünüz. ilk paintte başladım da! :):):) inşallah desenlerimi birgün eşarp olarak görürüm.
  10. Özlem Kızıklı

@kriptonik baskı ve malzeme konusunda bilgim yok çünkü eşarplarım hiç basılmadı.ama zaten normalde de kullandığımız eşarplar böyle komple boyalı yani. yanılıyor muyum acaba?
  11. Özlem Kızıklı

burush

şekil dinamiği işaretlidir
  12. Özlem Kızıklı

Amatör eşarp desenlerim-4 (ilkbahar-yaz :))))

teşekkür ederim. seviyorum pastel renkli eşarpları. zaten bu işin sonu yok gibi. öylesine çiziyorum :(
  13. Özlem Kızıklı

1.000.000

bu işlerden bişey anlamama rağmen bende görsel olarak bişey anlamadım...
  14. Özlem Kızıklı

Amatör eşarp desenlerim-3

sağolun hakan bey sizde olmasanız... siz internettemi yaşıyosunuz acaba : )))
Yukarı Alt