Arama sonuçları

1. Özlem Kızıklı

Amatör eşarp desenlerim-3

ya arkadaşlar benim konum çok mu alakasız kalıyor bu bölümde
  2. Özlem Kızıklı

@Fatih Coşkun dedikleriniz doğru fatih bey. ama ben daha çok kendi zevkime göre çiziyorum galiba. içimden geldiği gibi çizmeye çalışıyorum. kendimi biraz sıksam şöyle böyle çizeyim diye, tıkanıyorum. benim için desen oluşturmak şiir yazmak gibi bişey. çok çok seviyorum. daha yeniyim inşallah...
  3. Özlem Kızıklı

tabiki eleştirilecek beğinilecek , beğenilmeyecek. ama eğer bu eşarp deseni diye çizilmişse demekki artık böyle bir eşarp deseni var , olmaz denmesi bana saçma geliyor. bu cümlelerim direk size değil hakan bey... yorum almak önemli benim için...
  4. Özlem Kızıklı

@Hakan Dağdeviren yani diğerleri eşarbı anımsatmadı. enteresan.... yinede teşekkür ederim yorumun için...
  5. Özlem Kızıklı

Çevre Hakkında Afiş Çalışmalarım

1. çalışmayı beğendim. Yeni başlayan arkadaşlara destek vermeliyiz.bana da... : )))
  6. Özlem Kızıklı

DESEN-1 DESEN-2DESEN-3 DESEN-4DESEN-5DESEN-6DESEN-7 UZUN SÜREDEN SONRA YENİDEN.... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....
  7. Özlem Kızıklı

yüksek çözünürlükte çalışamıyorum

cevap yazan herkese teşekkür ediyorum
  8. Özlem Kızıklı

yüksek çözünürlükte çalışamıyorum

photosop cs kullanıyorum.eşarp deseni çiziyorum ,çözünürlüğü yüksek çalışmam gerekiyor ama her defasında bilgisayar duruyor,yanıt vermiyor.fırçayı tıkladığımda bile gözükmesi uzun sürüyor.mesela 50x50 cm \ 150 pixel de. sorun bilgisayarda mı?
  9. Özlem Kızıklı

amatör eşarp desenlerim-2

olumsuz eleştiri alacam diye korkarak baktım yorumlara ama yanıldım. hemen moralim bozuluyor da. teşekkür ederim.
  10. Özlem Kızıklı

amatör eşarp desenlerim-2

1.desen 2.Desen 3.desen 4.desen 5.desen 6.desen
  11. Özlem Kızıklı

amatör eşarp desenlerim

@Elif BEYAZIT Eşarp kullananların yorumları daha farklı oluyor. yani istediğim yorumlar geliyor, benim için daha yapıcı... teşekkürler
  12. Özlem Kızıklı

amatör eşarp desenlerim

teknik olarak olur olmaz onu bilmiyorum ama çevremde gösterdiğim herkes çok beğeniyor desenlerimi. eşarpa benzetilmemesine çok şaşırıyorum. tabiki saygı duyuyorum fikirlerinize. herzaman yorumlarınızı bekliyorum.
  13. Özlem Kızıklı

desinatörlük hakkında bilgi

@yakup ozbek baskı bilmeden olmaz mı yaa. ben desen oluşturmayı çok seviyorum(photoshopta). ama zaten bi mesleğim var fazla vakit ayıramam. çizdiklerim hiç işe yaramaz mı baskı bilmeden.
  14. Özlem Kızıklı

amatör eşarp desenlerim

@Ebru TURAN ben eşarp kullanıyorum ve bu tür eşarplar olabileceğini düşünüyorum.
  15. Özlem Kızıklı

amatör eşarp desenlerim

sadece böyle desen oluşturmayı biliyorum başkada bişey (teknik) bilmiyorum. inşallah bu forumda bişeyler öğreneceğim ... yorum ve yardımlarınızı bekliyorum. :( ama ben yorum bekliyorum. çokmu kötüler . çok sabırsızım herhalde
  16. Özlem Kızıklı

amatör eşarp desenlerim

http://img119.imageshack.us/img119/1705/desen10vs1.jpghttp://img83.imageshack.us/img83/225/desen12zv8.jpg
  17. Özlem Kızıklı

Renk Ayrımı?

ya sesimi duyan yok mu bana bi yol gösterecek olan? yanlış yerdemi soruyorum sorularımı? nasıl baskıya uygun desen çizebilirim.
  18. Özlem Kızıklı

Renk Ayrımı?

bende photoshopta bişeyler çiziyorum eşarp deseni başlığı altında:) ah birde bu yazılanları anlasam. renk ayrımı ve baskı tekniklerini bilmem gerekiyormuş. ama malesef bilmiyorum nasıl öğrenecem onuda bilmiyorum.
  19. Özlem Kızıklı

ben de yeniyim

ben şöyle bi sayfaları dolaştım.bayağı yabancı kaldım yazışmalara.acaba dedim ufak ufak kaçsam mı diye kendi alanıma.(okul öncesi öğretmeniyim) herşeye sıfırdan başlamam lazım. sanırım birazcık photoshop bilmekle bu iş olmayacak. :confused::(
  20. Özlem Kızıklı

ben de yeniyim

@Orhan Alma ben desinatör falanda değilim.sadece photoshopta şekilleri,efektleri biraraya getirip bir kompozisyon oluşturmaktan hoşlanıyorum.Ama beğeniliyor çalışmalarım.
Yukarı Alt