@Fatih Coşkun
dedikleriniz doğru fatih bey. ama ben daha çok kendi zevkime göre çiziyorum galiba. içimden geldiği gibi çizmeye çalışıyorum. kendimi biraz sıksam şöyle böyle çizeyim diye, tıkanıyorum. benim için desen oluşturmak şiir yazmak gibi bişey. çok çok seviyorum. daha yeniyim inşallah...
tabiki eleştirilecek beğinilecek , beğenilmeyecek. ama eğer bu eşarp deseni diye çizilmişse demekki artık böyle bir eşarp deseni var , olmaz denmesi bana saçma geliyor. bu cümlelerim direk size değil hakan bey... yorum almak önemli benim için...
photosop cs kullanıyorum.eşarp deseni çiziyorum ,çözünürlüğü yüksek çalışmam gerekiyor ama her defasında bilgisayar duruyor,yanıt vermiyor.fırçayı tıkladığımda bile gözükmesi uzun sürüyor.mesela 50x50 cm \ 150 pixel de. sorun bilgisayarda mı?
teknik olarak olur olmaz onu bilmiyorum ama çevremde gösterdiğim herkes çok beğeniyor desenlerimi. eşarpa benzetilmemesine çok şaşırıyorum. tabiki saygı duyuyorum fikirlerinize. herzaman yorumlarınızı bekliyorum.
@yakup ozbek
baskı bilmeden olmaz mı yaa. ben desen oluşturmayı çok seviyorum(photoshopta). ama zaten bi mesleğim var fazla vakit ayıramam. çizdiklerim hiç işe yaramaz mı baskı bilmeden.
sadece böyle desen oluşturmayı biliyorum başkada bişey (teknik) bilmiyorum. inşallah bu forumda bişeyler öğreneceğim ...
yorum ve yardımlarınızı bekliyorum. :(
ama ben yorum bekliyorum. çokmu kötüler . çok sabırsızım herhalde
bende photoshopta bişeyler çiziyorum eşarp deseni başlığı altında:) ah birde bu yazılanları anlasam. renk ayrımı ve baskı tekniklerini bilmem gerekiyormuş. ama malesef bilmiyorum nasıl öğrenecem onuda bilmiyorum.
ben şöyle bi sayfaları dolaştım.bayağı yabancı kaldım yazışmalara.acaba dedim ufak ufak kaçsam mı diye kendi alanıma.(okul öncesi öğretmeniyim) herşeye sıfırdan başlamam lazım. sanırım birazcık photoshop bilmekle bu iş olmayacak. :confused::(
@Orhan Alma
ben desinatör falanda değilim.sadece photoshopta şekilleri,efektleri biraraya getirip bir kompozisyon oluşturmaktan hoşlanıyorum.Ama beğeniliyor çalışmalarım.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.