Arama sonuçları

1. M

Ankara Üst Düzey Grafiker Aramaktayız

Mrb İş Konusunda Daha Detaylı Bilgi Alabilirmiyim Web Grafikermi Arıyorsunuz Yoksa Prefesyoel Bi Grafikermi Aramaktasınız. İyi Çalışmalar.
  2. M

Mac mi? Pc mi?

Mac zaten farkı ortada pc nin farkı ortada tartışılmasız mac şu an açık ara fark atmıştır pc ye pc nin mac'e ulaşması için bi 7 sene geçmesi lazım ve mac 'te 1 milyon 900 renk çözünürlüğü var o bile yeterli daha fazla işletim sizstemlerini saymamıza gerek yok dünyanın en iyi pc si şuan mac ile...
  3. M

Reklam Firmamıza Grafiker alınacaktır.(Antalya)

mrB ilanınız güncelse yardımcı olaBilirim yanlız antalyada oturmuyorum ama şehir değişikliği sıkıntım yok iyi günler 0506 915 09 89
  4. M

ajansımıza grafikerler arıyoruz

ilanınız güncel se yardımcı olmak isterim
  5. M

Av tutkusu web sunumu

merhaba arkadaşlar puppet kulanımında daha esnet çalışman lazım biliyorsun ki bi saniyeyi 24 karden veriyor onun için daha esnek olman lazım iyi çalışmlar kardeşim...
  6. M

Anadolu yakasında yetiştirilmek üzere iş arıyorum

sorun olmasydı gazete sayfası yapmasını biliyorsanızı antalyay gidin deridm çünkü gerçekten orda yaptıgın işin hakını alıyorsun ortalam kazanacagın miktar 2500 ile 5000 arası maaş alan grafiker arakadşlarımız var iyi günler
  7. M

Anadolu yakasında yetiştirilmek üzere iş arıyorum

şehir değişikliği sizin için sorun değilse size yardımcı olailirim iyi günler
  8. M

Ücretli Logo Tasarlayabilecek Arkadaşlar

mtsstss@hotmail.com bu adresten ulaşmanız mümkündür isterseniz telefonlada görüşebiliriz 0506 915 09 89 iyi çalışmalar
  9. M

Otel Fotoğrafçısında Çalışacak Photoshop cu aranıyor.

@Kuzey86 slm iyi çaalışmalar photoshop ta uzman sayılırım profilimden bilgilerime bakabilirsiniz eğer size uygunsa beraber çalışabiliriz mtsstss@hotmail.com bu adresten ulaşabilirsiniz 0506 915 09 89 bu numaradan ulaşmanızda mümkündür. İyi günler
Yukarı Alt