Arama sonuçları

1. I

Grafiker Adayı / Anadolu Yakası

Şu anda biçok kursta indesign 20 saati bulmaz(20 saati bile abarttım) ve stiller ana sayfanın maharetlerine(detaylı),grep stil kavramına neredeyse hiç girilmez ben kursu bitirdikten sonra kendi başıma bu konularada hakim olabildim... bazı şirketler daha indesigna geçmemiş durumdalar..ben...
  2. I

Grafiker Adayı / Anadolu Yakası

İstanbul Üniversitesi 2008 mezunuyum yaklaşık 2 sene bir dersanede matematik-geometri dersleri verdim.. Bir grafik tasarım kursuna giderek Photoshop,Corel,İndesign,İllustrator programlarının eğitimini aldım.Fakat ben indesign ile çalışmayı daha çok seviyorum..Kitapları sevdiğim için...
  3. I

Yetiştirilmek Üzere Yardımcı Grafiker

ilan günceldir. / birgün bu uyarıyı olumsuz yapacağım. "ilan güncel değildir" biçiminde
  4. I

Yetiştirilmek Üzere Yardımcı Grafiker

Corel Draw ........................(iyi) İndesign.............................(Çok iyi) İllustrator...........................(iyi) FreeHand...........................(orta) Photoshop..........................(iyi) Ofis Programları..................(orta) Yukardaki programların eğitimini...
  5. I

Yarı Zamanlı Staj yada iş

ilan kaldırılmıştır
  6. I

Staj Yeri Arıyorum

Günceldir.
  7. I

Staj Yeri Arıyorum

ilan kaldırılmıştır
  8. I

Yardımcı Grafiker

Bu uzun mesajınız için öncelikle teşekkür ederim.. Ben program eğitimlerini aldım,fakat piyasadaki 90 saat,yada 120 saat lik grafik eğitimlerinin kesinlikle yeterli olmadığını matbaaya yönelik ise hiç eğitim verilmediğini gördüm. Bu nedenle kurs sonrası 3 ay gibi bir süre iş başvurusu...
  9. I

Yardımcı Grafiker

- >Photoshop,Corel,İndesign,İllustrator,Freehand Programlarını Kullanıyorum.Yardımcı Grafiker olarak yetiştirilmek istiyorum./İstanbul Avrupa Yakasındayım.
  10. I

İndesign ile Dergi/broşür/

Merhabalar ben Avurpa yakasındayım 3 ay önce grafik sertifikamı aldım ve hala iş arıyorum bu zaman içerisinde photoshop Corel İndesign İllustrator Freehand staj yeri arıyorum
Yukarı Alt