Merhabalar,
2 senedir Corel X5'te aşamadığım bir sorunu artık çözmek istiyorum. Metinleri mecbur X3'te yazıp tasarımlara X5'te devam ediyoruz fakat herhangi bir müdehale gerektiğinde tekrar X3'e dönüyoruz. Sizinde tahmin edebileceğiniz gibi inanılmaz bir zaman kaybı ve karışıklıkla karşı...
Arkadaşlar... 4 metre eninde ve 1.5 metre boyunda (300 resolution CMYK) bir tabela çalışmam var. ( vinyl germe ) dijital baskı olacak. İlk defa bu boyutta çalışıyorum ve Corel yerine Photoshop yapmaya karar verdim renklerin tutarlılığı ve efect zenginliği açısından daha emin adımlarla çalışırım...
Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. photoshop ve corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. freehand 6 sene kullanmıştım ama...
Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. photoshop ve corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. freehand 6 sene kullanmıştım...
Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. Photoshop ve Corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. Freehand 6 sene kullanmıştım ama...
Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunuyum askerliğimi bitirdim. ( yeni geldim ) Bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediorm. Photoshop ve Corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. Freehand 6 sene kullanmıştım ama...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.