Arama sonuçları

1. kemal okan

Corel X5 apostrof yerine ok işareti koyuyor Corel X3 te böyle bir sorun yok

Merhabalar, 2 senedir Corel X5'te aşamadığım bir sorunu artık çözmek istiyorum. Metinleri mecbur X3'te yazıp tasarımlara X5'te devam ediyoruz fakat herhangi bir müdehale gerektiğinde tekrar X3'e dönüyoruz. Sizinde tahmin edebileceğiniz gibi inanılmaz bir zaman kaybı ve karışıklıkla karşı...
  2. kemal okan

PSD belgesi 4m x 1.5m olunca PSB oluyor baskı formatı için bir sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar... 4 metre eninde ve 1.5 metre boyunda (300 resolution CMYK) bir tabela çalışmam var. ( vinyl germe ) dijital baskı olacak. İlk defa bu boyutta çalışıyorum ve Corel yerine Photoshop yapmaya karar verdim renklerin tutarlılığı ve efect zenginliği açısından daha emin adımlarla çalışırım...
  3. kemal okan

Ankarada iş arıyorum Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunu

Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. photoshop ve corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. freehand 6 sene kullanmıştım ama...
  4. kemal okan

Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi grafik tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. photoshop ve corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. freehand 6 sene kullanmıştım...
  5. kemal okan

Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Mezunuyum. Öğrenciliğimden bu yana bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. Photoshop ve Corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. Freehand 6 sene kullanmıştım ama...
  6. kemal okan

Grafiker alınacaktır

ajans hangi şehirde?
  7. kemal okan

(İş) Ankara'da Grafik Tasarımcıyım ( Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunu )

Selamlar Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Mezunuyum askerliğimi bitirdim. ( yeni geldim ) Bir çok ajansta grafik departmanında grafik tasarımcı olarak çalıştım. Ankara'da ikamet ediorm. Photoshop ve Corel Draw programlarını prof. derecede kullanabiliyorum. Freehand 6 sene kullanmıştım ama...
  8. kemal okan

eydoreper tool

aynı sorunu yaşıodm ufak sinek mide bulandırır hesabı sıkıntılıydım... :) teşekkürler
Yukarı Alt