Arama sonuçları

1. xblack

aşkıma logo

Dostum aşkını karartmışsın. Ne oldu kırmızı pembe renklere. Çizim hataları çok bariz. Bence aşkına daha güzel bir şeyler yap. Teşekkür ederim.
  2. xblack

412 Hoş geldin.

@duyguÇetin Sizde hoş geldiniz.
  3. xblack

www.emlak.milliyet.com.tr ye yapmış olduğum afiş

Tabiri yerinde ise fevkaladenin fevki olmuş. Teşekkür ederim. Elinize sağlık.
  4. xblack

Bilboard Tasarımım.

@ertozka Tamamı Corel Drawda yapılmıştır.
  5. xblack

Dergi Kapağı

@Ares Size yazılan okunmuyor kelimenize neden bu kadar tepki verdiniz. Yelkenin üzerine gelen yazıları siz kendiniz tasarladığınız için okuyor olabilirsiniz. Ama yazıları okumak için okuyucu heceliyerek yada birazdaya yaklaştırarak okuması siz olsanız hoşunuza gidermi. Buraya çalışma bırakan...
  6. xblack

10 Tane - Ai - Cdr - Eps | Paylaşim Grubu|

Bu paylaşım ruhhunuza bayıldım. Teşekkür ederim. Saygılarımla. + Rep
  7. xblack

Bilboard Tasarımım.

Dostum kurumsal kimliği böyle kurallara uysan böyle oluyor. Uymasan laf söz oluyor. Bu defade böyle olsun :)
  8. xblack

merhabam var herkese...

Hoş geldiniz. İyi forumlar.
  9. xblack

coreldraw da hizalama ve algin distrubite

Dostum burda gösterdiğin kısayollar hayatı da düzenlemede işe yararmı dersin. :) Teşekür ederim. Paylaşımın için.
  10. xblack

Bilboard Tasarımım.

Bilboard Tasarımı. Teşekkür ederim.
  11. xblack

Otomobil logoları ve anlamları.

Güzel paylaşım teşekkür ederim.
  12. xblack

Selamün Aleyküm

Öncelikle hoş geldiniz. Forum kurallarını lütfen okuyunuz. Renkli yazı, bold, ve büyük harf kullanmak yasak.
  13. xblack

ürün dergi kapağı

@wish Aslında tasarımlarda evrim değiştiriyor. Örneğin kartvizitte adres yazarken ince ve düz yazı kullanılır. Bunun sebebi tipo baskı yaparken tırnaklı yazıların içleri dolmaktaydı. Bu da görünümü bozmakta. Bu sebepten bu bir kural gibi gözükür ama dediğim gibi teknolojinin gelişim ile bazı...
  14. xblack

arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

Bir corel draw kullanıcısı olarak bu tür desenler çizebilirsiniz. Bu konuda hiç bir bilgiye sahip değilim. Sanırım sizin kullandığınız makina print eder gibi gönderiyorsunuz. Yani corel den denedinizmi. Sonra corel tüm vectör tabanlı proramlara kolaylık ile aynı formatta kayıt yapabiliyor. Bu...
  15. xblack

slm arkadaşlar

Hoş geldiniz iyi forumlar.
  16. xblack

Slm Ben Geldim Yeni Katıldım Aranıza

Hoş geldiniz iyi forumlar.
  17. xblack

Kartvizit Çalışmaya Devam

Konunuz yenisini ekleyince silinecektir. İyi çalışmalar
  18. xblack

... Bunlarda Benim Fotoğraflarım ...

Çok güzel resimler insanın baktıkça bakası geliyor. Eline sağlık.
  19. xblack

pfotopaintte plastik efekti

Dostum eline sağlık. Teşekkür ederim. Paylaşımın için.
  20. xblack

Fotoğraf Çekimlerim ...

@Batuhi Hiç kimse başarı merdivenlerinden oplaya zıplaya çıkmadı. Birer birer çıktı. Sabrın ve azmin sonu illaki başarıdır. Teşekkür ederim.
Yukarı Alt