Arama sonuçları

1. xblack

Merhaba ...

Hoş geldin genç arkadaşım.
  2. xblack

kurumsal kimlik çalışmama bi göz atarmısınız

Logo biraz bulanık. Yazı karekleri Çok kötü. Adresler telefonlar her ne kadar hayali olsada tertip düzen olayı yok derecede. Bu iş bu şekilde grayscale çıkmaz. Cmyk basılması lazım. Bunlar önemli. Logo çizimi güzel. Paylaşımın için teşekkür ederim.
  3. xblack

son logo calısmam

Konuyu tekrar gözden geçirin isterseniz. Resim eklememişsiniz.
  4. xblack

bana hoşgeldin yok mu:)

Hoş geldin ayışığı.
  5. xblack

Eskimeyen Efsane Ofset Makinalar (Heidelberg K-Lines)

Evet tasarımcılık ruhumu bir kenara asıp size bir matbaa makinasının özelliğini anlatayım. Heidelberg K serisi (Pompalı) Üretime 1963 yılında başlanılmış ve 1986 yılında durdurulmuştur. 3 farklı modelde piyasaya sürülmüştür. Kor = 40 x 57 cm - 46 - 57 Kord = 46 x 62 - 46 x 64 Kors = 52 x 74...
  6. xblack

photopaintte dekupe

Teşekkür ederim dostum.
  7. xblack

By_Design_Omer'in Elinden Afiş Çalışmaları

Tasarımlar usta bir kalemden çıktığı belli. Paylaşımınız için teşekkür ederim. Saygılarımla.
  8. xblack

412 Hoş geldin.

Sanal alemden ziyade gerçek dostluklarını gördüğüm mütevazılığı ve tecrübesi ile aramızda görmekten onur duyduğum kadim dostum hoş geldin.
  9. xblack

yeni yarışma istiyoruzz

Yarışma hakkında çalışmalarımız devam etmekte arkadaşlar. Ama kolay bir iş değil. Yaptıkmı güzel bir yarışma düzenlemek istiyoruz. Biraz daha sabır.
  10. xblack

coreldraw kpt filtreleri 1

Yaw ben senden bunları almak için ne kadar dil döktüğümü hatırlıyorum. Şimdi paylaşıma sunmuşsun. Sanırım yöneticiliğin fedakarlığı bu olsa gerek. Teşekkür ederi. Paylaşımın için.
  11. xblack

Bikini Etiketi Çalışma... Yorumlarsanız sevinirim.

Güzel bir tasarım. Resimler içindeki ürünü gösteriyorsa arka planlar ürünlere göre şekillendirilebilirdi. Eline sağlık güzel bir paylaşım.
  12. xblack

Çalışma Böyle Olur !

@GRAFXX GRAPXX sana hiç yakıştıramadım bu tür terimleri bak seni korkuturum :) @sebograph Yaw dostum dehşetül vahşet ne oliki :))
  13. xblack

Bende Burdayim Artik

Evet evet Orijinal Heidelberg :) pardon hayalin tekrar hoş geldiniz. Sizi aramızda görmek Türkiyenin bu gün kazandığı zaferle eşdeğer bir sevinç.
  14. xblack

Bende Burdayim Artik

Soralım Benzin - Kalıp - Ofset bunlar sizde bir şey anımsatıyormu :)
  15. xblack

Bende Burdayim Artik

Ekrem biz buna parolamızı uygulayalım BENZİN - BİDON :)
  16. xblack

Bende Burdayim Artik

aaaaaa ustamın kızı bbbbbb taklidlerinden sakının cccccc birazdan belli olur. Hoş geldin. Bu arada buse yeter baydın bizi msn aç kapa aç kapa :)
  17. xblack

psd dosyalarım (güncellenecektir)

Teşekkür ederim paylaşımlarınız için.
  18. xblack

ürün dergi kapağı

Sıkı çalışma olmuş eline sağlık. Eee neden olmasa bizim gruptan bizede bu yakışır.:)
  19. xblack

İlk Kartvizit Örneğim

@ZUcollector Bu konuda size katılıyorum 1. cisi öğrenilecek bir şey değil bir yetenek meselesi ama 2. si öğrenilir.
  20. xblack

İlk Kartvizit Örneğim

Kendi düşüncem Tasarım iki şekilde meydana gelmektedir. 1. Zihinde yapılacak işi tasarlamak 2. Zihinde tasarlanan veriyi programlar aracılığı ile yansıtmak Siz 1. şıkkı iyi düşünmüşsünüz ama program bilginizin az oluşundan kaybetmişsiniz. Sitenimizi takip ederek programlar hakkında verilen...
Yukarı Alt