Arama sonuçları

1. cengaver71

1 tane Kartvizit Örneği :)

tamam mehmet abi, sen de olmasan, kendimizi grafiker zannedip,piyasaya çıkacaz.. iğki varsın, iğkide bu site vasıtasıyla seninle ve diğerarkadaşlarla tanıştık...
  2. cengaver71

Araç giydirme...

tamam mehmet abi sağol,
  3. cengaver71

1 tane Kartvizit Örneği :)

yorumlarınız benim için öenmli arkadaşlar...
  4. cengaver71

Araç giydirme...

Güzel giydirmişsin arkadaşım, Yaw arkadaşlar bu araç giydirme programı olan varmı,bu işte en iyi program hangisi, perogramı paylaşırsanız bizde yükleriz,
  5. cengaver71

çeşitli vectorler

şirine yaa, bunları cdr olarak inmiyo, .html sayfa olarak açılıyor, şunlara bi el at, sana zahmet güzel paylaşım bu arada, sağol...
  6. cengaver71

üniversite öğrencisinin sorusu

çok iyi yaa, başka yokmu...
  7. cengaver71

bu resmi yapanın sadece elleri felç olmuş

ZİLZAL SURESİ; 1- Yer o yaman sarsıntı ile sarsıldığı, 2- Yer, içindeki ağırlıkları çıkarıp dışarı attığı, 3- Ve insan: "Ona ne oluyor?" dediği zaman. 4,5- O gün yer, Rabbinin ona vahyetmesiyle haberlerini anlatacaktır. 6- O gün insanlar, amellerinin karşılığı kendilerine gösterilmek üzere bölük...
  8. cengaver71

eos 3 versiyon 3015

ARkadaşlar Eos ne programı ilk defa duyuyorum, anlatırmısınız lütfen
  9. cengaver71

Emprime Baski Farkli Desenler-1-

yaa arkadaşlar bu t-şörtlere nasıl baskı yapılıyo biri bana anlatsın. transfer makinası ilemi yoksa başka bir yöntemimi var Ve daa nelere baskı yapılıyo bu yöntemle
  10. cengaver71

arkadaşıma yaptığım logo

güzel çalışma, başarılarının devamını dilerim...
  11. cengaver71

Broşür Çalışmalarımdan bir örnek...

Duygu çok açık sözlüsün, ikinize de teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alacağım... Zaten yorumlarınızla eksiklerimi tamamlayacağım. diğer çalışmalarımı da ekleyecğim zaman zaman...
  12. cengaver71

Broşür Çalışmalarımdan bir örnek...

Yorumlarınızı Bekliyorum... Özellikle Mehmet Abi 'nin Dikkatine
  13. cengaver71

süt resimleri (psd)

Duygu,çok iyi düşünmüşsün,süperler, tam grafikerlere göre resimler. teşekkür ederim...
  14. cengaver71

Kuruyemiş resimleri lazım

sağol gardaşım, çok iyi resimler
  15. cengaver71

1 adet dergi reklamı

SÜper SÜper SÜper Mercek Olayi SÜper OlmuŞ
  16. cengaver71

etiket tasarımları

Abi bu çalışmalar sana mı ait yaw. çok profesyonel. bunları CDR olarakta yollasan, arşivlesek olmaz mı ? ellerine sağlık yinede.
  17. cengaver71

2008 takvim çalışması

Mehmet Abi kılasına yakışır şekilde yine :) süperler... Hele Şu burgularla, Sloganlar süper Logo da çok iyi, mükemmel bir çalışma...
  18. cengaver71

Teşekkür ederim adminciğim, ama ortaya bi karışık yapsaydın :) süper olur kanımca. ama çok sağol.
  19. cengaver71

Arkadaşlar tabela tasarımı için yüksek çözünürlükde ve karizmatik, profesyonel kuruyemiş resimleri lazım, elinde olan yollasın...
Yukarı Alt