Arama sonuçları

1. cengaver71

Logo Membaasi Burasi :)

Arkadaşlar Aradığınız logoları Vektörel olarak buradan indirebilirsiniz, güle güle indirin.çok güzel bi site.... http://www.logoturka.com
  2. cengaver71

3 ßoyutlu Arka Plan Yapımı

Çok güzel bi paylaşım, sağol...
  3. cengaver71

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

çok iyi olur abi, süpersin...
  4. cengaver71

Mehmet Abi, ben o 72 adetlik kartvizit demosunu ( yani 50x70cm.) corel de hazırlamayı sormuştum, senin bahsettiğin de corel demi oluyor anlamadım, yaa ben corelde 50x70cm. ölçüyü veriyorum, kartvizitleri de tek tek koyabilirim ama sorun şu; kartvizitleri yerleştirirken aralarında boşluk...
  5. cengaver71

Arkadaşlar, aranızda matbaacı olanlar bilir, yada baskı işleri yapanlar. Ben 50x70 cm. kalıba, kartvizit demosu yapmak istiyorum, bu ölçülere standart kartvizitlerden 72 adet kartvizit sığacak,Sığmasına sığar ama, kolay yolu varmı bu işin...? Sizlerden ricam eğer bu demo hazırlama olayının...
  6. cengaver71

benden birde "şehir" resmi

@Shahyn vectörel olarak da sana iş düşüyor, bunu vectörel hale getirebilirsen yok demeyiz...
  7. cengaver71

coreldraw plug-ing

Mehmet abi, sende olmasan, admin kardeş, puling muling vermeyecek, :) neyse abi çok sağol, sevgili admin dört gözle seni bekliyorum
  8. cengaver71

coreldraw plug-ing

mehmet abi, elini vurmuşken biraz da puling versene,işimize yarayacak şeylerden
  9. cengaver71

yaa kardeş resim eklemeyi unutup konuuyu açmışım, ekledim resmi güle güle kullanın
  10. cengaver71

Arkadaşlar içimden geldi 1 tane de "gece şehir" , işinize yarar sanıyorum...
  11. cengaver71

2 tane "yol" resmi de benden

Arkadaşlar Umarım Beğenirsiniz Grafiker arkadaşların işine yarayacağını düşünüyorum. beğenenler replemeyi unutmasın.
  12. cengaver71

coreldraw plug-ing

indirdim ama yüklemdi, donuyo kalıyo install için Ok 'a bastığımda
  13. cengaver71

Objeleri Hizalamak

Mehmet Abi Kısa yollar için teşekkür ederim, ben bilmiyordum bu kısa yolları,çok kolay oluyormuş hakkaten böyle.
  14. cengaver71

Objeleri Hizalamak

Corel Draw a yeni başlayan arkadaşlar için faydalı olacağına inanıyorum... Resim 1 'de gözüktüğü gibi birden fazla objenin hepsini seçiyoruz ve Ok işareti ile gösterdiğim "Aling and Distburite" menüsünü tıklıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede, eğer objeler yatay sıralanacaksa...
  15. cengaver71

Esselamünaleyküm

merhaba, Grafikerler.org milletinin insanları. herkese paylaşımları için şimdiden teşekkürler
  16. cengaver71

Atamız, Bayrağımız, Haritamız

süpeeer,ellerine sağlık
  17. cengaver71

Corel Draw Kullanım Kılavuzu

teşekkürler, paylaşım için
  18. cengaver71

espas nedir?

Siteye ilk girdiğim zaman ,hemen benimsedim, hiç yabancılık çekmiyorum, misafir değil ev halkından biriymiş gibi. Ressam abininde dediği gibi, bu site bir numara olacak Allah'ın izni ile ve böyle üstadların bilgileri ile.
  19. cengaver71

tipografi nedir?

Ressam abi, teşekkür ederim,çok faydalı bilgiler, derslerinin devamını bekliyoruz... Senden öğreneceğimiz çok şey var
  20. cengaver71

yemek resimleri

Düşündüğün için sağol duygu, Duygu sen bir yerde açlışıyormusun,nerden öğrendin bu grafikerliği, Paylaşımların güzel,devamını bekliyoruz....
Yukarı Alt