serkan kardes
Bu tasarim isini bildigini gosteren bi calisma olmus. Ben begendim calismani. Seninle Paris-Istanbul arasi bi paslasmamiz sozkonusu olabilirmi diye dusunuyordum. Karsilikli alisveris yapmak mumkundur.
Basarilarinin devamini dilerim
Osman Ozer
@Orhan Alma
Neden jazz'in ruhuna aykiri sevgili orhan kardes. Soylede beni biraz jazz konusunda aydinlat. Cok sevinirim sayet jazz'in ruhunnu anlatirsan...
Sevgili AYKUT kardes
eger afis bolum basliginin altina baksaydin hakli oldugumu anlardin. Cunku Afis kalin harflerle yazilmis altinda ise afis tasarimlarinizin toplandigi bolum yaziyor. Yani soyle: Afiş
Afiş tasarımlarınızın toplandığı bölüm
Siz bundan ne anlarsiniz...
@Arzu ULUIRMAK
Sevgili arzu kardes.
Grafikte bir altin Z kurali vardir. Yani firma logosu ya ustte solda yada altta sagda olursa en okunakli bicimdedir. Bu nedenle ben genelde hep bu kurali uygularim ve bugune kadar yani 24 yildir yaptigim hic bir maket musterimden geri gelmemistir. Tabi...
Sevgili arkadasim
Atac tutturma isine bend e takildim. DUz zeminde ataci nereye tutturabilecegin suphe konusu. Onun yerine ekte gonderdigim gibi bi calismayi kullanabilirsin; Baska sozum yok.
Osman Ozer
Sevgili AYkut kardes
Bu calisma uzulerek soyluyorum Emrah Yucel'in calismasi. Onun afisini almissiniz. Ben Emrah Yucel'le bir yil birlikte calistim. Onun calismalarini yakindan takip ederim. Sizin onun calismasini nasil bir cesaretle kendi calismaniz gibi gostermenizi anlamis degilim. Bunu...
Selamlar
Ben de Buse arkadasin actigi konu icin bir afis tasarimi gonderiyorum. Bu afis sayet gerceklestirilirse Paris'teki tum seyahat acentalari icin Hindistan'a tur duzenlemelri amaciyla yapilacaktir. Begenilerinize sunuyorum.
Osman Ozer
Genel olarak guzel calisma. Yalniz ben olsaydim, ortadaki kisileri daha buyuk gerideki kisileri daha kucuk koyardim. Yani en ortadaki sacli kadini en buyuk diger iki yandaki kadinlari daha kucuk ve iki adamida daha kucuk koyardim. Boylelikle saglam bir resim olan uzun sacli kadin daha guzel...
Arkadaslar
Calismaya devam ediyorum. Elestirileriniz dogrultusunda yeni afis calismalari yapiyorum. Tabi kendim icin. Insallah bir gun gerceklerinide yaparim. Yorumlarinizi bekliyorum. Bu calismada iki versiyon calisilmistir. Gordugunuz gibi...
Osman Ozer
Arkadaslar
Size Paris'te bulunan bir tiyatro direktoru icin tasarladigim kartvizit tasarimini sunuyorum. Hemen belirteyim kartin imajla olmasini musterim istedi. Logoda benim calismamdir.
Osman Ozer
Sevgili arkadasim abdullah
Resmin siyah beyaz halini koymaya gerek varmiydi? Nasil olacagi tahmin edilemiyormu? Reklendirme icin nasil yaptigimi diger bir konu altinda yazdim. Galiba gormediniz. Teknigi anlattim kisacasi. Asamalarida koyamazdim. Cunku tek bir olayla bitiyor is. O kadar kolay...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.