Arama sonuçları

1. O

Yaptığım Bir Afiş Çalışması

serkan kardes Bu tasarim isini bildigini gosteren bi calisma olmus. Ben begendim calismani. Seninle Paris-Istanbul arasi bi paslasmamiz sozkonusu olabilirmi diye dusunuyordum. Karsilikli alisveris yapmak mumkundur. Basarilarinin devamini dilerim Osman Ozer
  2. O

Hotel Meridien jazz konseri afisi

@Orhan Alma Neden jazz'in ruhuna aykiri sevgili orhan kardes. Soylede beni biraz jazz konusunda aydinlat. Cok sevinirim sayet jazz'in ruhunnu anlatirsan...
  3. O

Film Afişi Çalışması

Sevgili AYKUT kardes eger afis bolum basliginin altina baksaydin hakli oldugumu anlardin. Cunku Afis kalin harflerle yazilmis altinda ise afis tasarimlarinizin toplandigi bolum yaziyor. Yani soyle: Afiş Afiş tasarımlarınızın toplandığı bölüm Siz bundan ne anlarsiniz...
  4. O

takvim icin mizanpaj calismasi

@Arzu ULUIRMAK Sevgili arzu kardes. Grafikte bir altin Z kurali vardir. Yani firma logosu ya ustte solda yada altta sagda olursa en okunakli bicimdedir. Bu nedenle ben genelde hep bu kurali uygularim ve bugune kadar yani 24 yildir yaptigim hic bir maket musterimden geri gelmemistir. Tabi...
  5. O

Afiş Yardım

Sevgili arkadasim Atac tutturma isine bend e takildim. DUz zeminde ataci nereye tutturabilecegin suphe konusu. Onun yerine ekte gonderdigim gibi bi calismayi kullanabilirsin; Baska sozum yok. Osman Ozer
  6. O

Film Afişi Çalışması

Sevgili AYkut kardes Bu calisma uzulerek soyluyorum Emrah Yucel'in calismasi. Onun afisini almissiniz. Ben Emrah Yucel'le bir yil birlikte calistim. Onun calismalarini yakindan takip ederim. Sizin onun calismasini nasil bir cesaretle kendi calismaniz gibi gostermenizi anlamis degilim. Bunu...
  7. O

afiş tasarımı örnekleri

Ismail Koc ve Ali ANdac arkadaslarim Yorumlariniz benim calisma icinmi yoksa Buse arkadasin calismasi icin midir anlayamadim...
  8. O

Hotel Meridien jazz konseri afisi

Arkadaslar merhaba Size Hotel Meridien icin hazirladigim jazz konser afisini sunuyorum. ELestirilerinizi bekliyorum. Osman Ozer Paris
  9. O

afiş tasarımı örnekleri

Selamlar Ben de Buse arkadasin actigi konu icin bir afis tasarimi gonderiyorum. Bu afis sayet gerceklestirilirse Paris'teki tum seyahat acentalari icin Hindistan'a tur duzenlemelri amaciyla yapilacaktir. Begenilerinize sunuyorum. Osman Ozer
  10. O

Fİlm Afişi - Pırde Sur (Kırmızı Köprü)

Genel olarak guzel calisma. Yalniz ben olsaydim, ortadaki kisileri daha buyuk gerideki kisileri daha kucuk koyardim. Yani en ortadaki sacli kadini en buyuk diger iki yandaki kadinlari daha kucuk ve iki adamida daha kucuk koyardim. Boylelikle saglam bir resim olan uzun sacli kadin daha guzel...
  11. O

yine serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

@turuncu Tamamiyle photoshopta yapilmistir. Tesekkurler yorumlariniz icin
  12. O

en son afis tasarimim (kendim icin)

@Ali Karakan Evet photoshop ve illustrator karisik teknik kullanarak yaptim bu calismayi. Yorumunuz icin tesekkurler.
  13. O

Simdi goruyorsunuzdur umarim. Tekrar koydum resmi . Osman Ozer
  14. O

Arkadaslar Calismaya devam ediyorum. Elestirileriniz dogrultusunda yeni afis calismalari yapiyorum. Tabi kendim icin. Insallah bir gun gerceklerinide yaparim. Yorumlarinizi bekliyorum. Bu calismada iki versiyon calisilmistir. Gordugunuz gibi... Osman Ozer
  15. O

paristeki fransiz tiyatro direktoru icin kartvizit

Arkadaslar Size Paris'te bulunan bir tiyatro direktoru icin tasarladigim kartvizit tasarimini sunuyorum. Hemen belirteyim kartin imajla olmasini musterim istedi. Logoda benim calismamdir. Osman Ozer
  16. O

2009 Takvim Çalışmam

Sevgili arkadasim Calisman guzel ellerine saglik yalniz ben ortadaki 2009 yazi karakterini begenmedim. Birde fondaki desenler cok goze batiyor. Birde fonu degistirip denersen diyorum... Osman Ozer Paris
  17. O

casa versati firmasi icin katalog kapak calismasi

Arkadaslar Size Paris'te bulunan Casa Versati firmasi icin yaptigim katalog kapak calismasini sunuyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var Osman Ozer
  18. O

Paris'teki bir tiyatro icin logo calismam

Arkadaslar Size Paris'teki bir Fransiz tiyatrosu icin yaptigim logo calismasini sunuyorum. Goruslerinizi bekliyorum. Osman Ozer
  19. O

Jeff Coiffeur dergi ilani tasarimi

Arkadaslar Size Paris'te bulunan Jeff Coiffeur icin yapmis oldugum dergi ilani tasarimini gonderiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum. Osman Ozer
  20. O

siyah beyaz fotografi renklendirdim

Sevgili arkadasim abdullah Resmin siyah beyaz halini koymaya gerek varmiydi? Nasil olacagi tahmin edilemiyormu? Reklendirme icin nasil yaptigimi diger bir konu altinda yazdim. Galiba gormediniz. Teknigi anlattim kisacasi. Asamalarida koyamazdim. Cunku tek bir olayla bitiyor is. O kadar kolay...
Yukarı Alt