Arkadaslar
Size Fransa'da ulusal duzeyde cikan Depeche Mode dergisinde yayinlanan bir dergi ilani calismasini degerli goruslerinize sunuyorum.
Mersi
Osman Ozer
Sizlere biraz nostalji yasatayim. Bu iki logoyu yirmi sene once adi gecen firmalar icin rotring dedigimiz elle kullanilan ozel kalemlerle elde cizdim. Zamanimizda bilgisayar yoktu biz herseyleri elle cizerdik.Bu calismalarda o gunun sartlari altinda yapildi. Yorumlariniza
Osman Ozer
selam arkadasim
Afisinde kullandigin imaj nerden buldunsa etkileyici. Zaten afisi de gosteren imajin guzelligidir. Calisman genel olarak iyi.Yalniz oyuncu ve teknik ekibin isimlerini sagli sollu koymussun; Bence o guzel durmamis. Filmin ismini biraz yuakri cekip altina yatay olarak dizseydin...
Arkadaslar
Sizinle photoshopta nasil siyah beyaz fotoyu renklendirdigimi paylasmak istedim. Gerci benim mac fransizca oldugundan alet cubuklarinin ismini tam veremeyebilirim. Kusura bakmayin. Yorumlariniza.
Once siyah beyaz bir fotograf alinir. Birde renk kopyalamak icin renkli benzesen bir...
Arkadaslar merhaba
Size dedem ve babaannemin eskiden kalma siyah beyaz fotograflarini renklendirdigim bir calismayi gonderiyorum. Yorumlariniza....
Osman Ozer
Sevgili Arzu
Film afisini kendim eglenmek icin yaptigimdan filmin konusu diye birsey yok. Yani afis neleri yapabilirim onu gostermek icin ayptigim bir calisma. Sonra adamlarin farkli renklerde olmasinin bir anlami yok. Ben o amacla oyle yapmadim zaten. Sadece estetik bir afis olmasi babinda...
Afis tasarim olarak genelde bayagi iyi. Ancak dekupajlar biraz zayif gibi. Mesela ortadaki cocugun dekupaji tam net degil. Birde kum saatinin kenarlarina fluluk vermissiniz. Bence gereksizdi. Ayrica en alttaki yaziyi birde beyaz yani disi deneseniz...
Genede guzel bir calisma Tebrikler
Osman...
Markom rumuzlu arkadasim
Oncelikle degerli elestirilerin icin tesekkur ederim. Yalniz afiste cerceve koymadim neden dersen afisin yirtik halde cercevesi var zaten ikinci bir cerceve fazla olmazmiydi? Sponsor ve alttaki yazilar icin OK.
Mersi
Selam arkadaslar
Bu siteye yeni uye oldum ve daha once (az evvel) bir afis calismami koymustum siteye. Bu da ikinci serbest yaptigim bir calisma. Yorumlarinizi bekliyorum.
Osman Ozer
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.