Arama sonuçları

1. O

Fransiz Depeche Mode dergisinde yayinlandi

Arkadaslar Size Fransa'da ulusal duzeyde cikan Depeche Mode dergisinde yayinlanan bir dergi ilani calismasini degerli goruslerinize sunuyorum. Mersi Osman Ozer
  2. O

eski logo calismalarim

Sizlere biraz nostalji yasatayim. Bu iki logoyu yirmi sene once adi gecen firmalar icin rotring dedigimiz elle kullanilan ozel kalemlerle elde cizdim. Zamanimizda bilgisayar yoktu biz herseyleri elle cizerdik.Bu calismalarda o gunun sartlari altinda yapildi. Yorumlariniza Osman Ozer
  3. O

iki kartvizit calismasi

selam arkadaslar Sizlere yaptigim iki kartvizit modelini sunmak istedim. Bir ressam artiste icin yapilmistir. Osman Ozer
  4. O

afiş denemem

selam arkadasim Afisinde kullandigin imaj nerden buldunsa etkileyici. Zaten afisi de gosteren imajin guzelligidir. Calisman genel olarak iyi.Yalniz oyuncu ve teknik ekibin isimlerini sagli sollu koymussun; Bence o guzel durmamis. Filmin ismini biraz yuakri cekip altina yatay olarak dizseydin...
  5. O

Photoshopta kolay siyah beyaz fotograf renklendirme

Arkadaslar Sizinle photoshopta nasil siyah beyaz fotoyu renklendirdigimi paylasmak istedim. Gerci benim mac fransizca oldugundan alet cubuklarinin ismini tam veremeyebilirim. Kusura bakmayin. Yorumlariniza. Once siyah beyaz bir fotograf alinir. Birde renk kopyalamak icin renkli benzesen bir...
  6. O

siyah beyaz fotografi renklendirdim

Arkadaslar merhaba Size dedem ve babaannemin eskiden kalma siyah beyaz fotograflarini renklendirdigim bir calismayi gonderiyorum. Yorumlariniza.... Osman Ozer
  7. O

takvim icin mizanpaj calismasi

Arkadaslar merhaba Size 2009 yili takvimi icin yaptigim bir sayfa tasarimini gonderiyorum. Altta aylar olacak. Yorumlarinizi bekliyorum. Osman Ozer
  8. O

serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

Sevgili Arzu Film afisini kendim eglenmek icin yaptigimdan filmin konusu diye birsey yok. Yani afis neleri yapabilirim onu gostermek icin ayptigim bir calisma. Sonra adamlarin farkli renklerde olmasinin bir anlami yok. Ben o amacla oyle yapmadim zaten. Sadece estetik bir afis olmasi babinda...
  9. O

buda benim küresel ısınmayla ilgili serbest calıstığım bir afis :)

Afis tasarim olarak genelde bayagi iyi. Ancak dekupajlar biraz zayif gibi. Mesela ortadaki cocugun dekupaji tam net degil. Birde kum saatinin kenarlarina fluluk vermissiniz. Bence gereksizdi. Ayrica en alttaki yaziyi birde beyaz yani disi deneseniz... Genede guzel bir calisma Tebrikler Osman...
  10. O

yine serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

Markom rumuzlu arkadasim Oncelikle degerli elestirilerin icin tesekkur ederim. Yalniz afiste cerceve koymadim neden dersen afisin yirtik halde cercevesi var zaten ikinci bir cerceve fazla olmazmiydi? Sponsor ve alttaki yazilar icin OK. Mersi
  11. O

yine serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

Selam arkadaslar Bu siteye yeni uye oldum ve daha once (az evvel) bir afis calismami koymustum siteye. Bu da ikinci serbest yaptigim bir calisma. Yorumlarinizi bekliyorum. Osman Ozer
  12. O

serbest olarak yaptigim bir afis calismasi

Arkadaslar merhaba Sizlere kendi kendime yapmis oldugum bir afis calismami sunuyorum. Yorumlarinizi bekliyorum. Osman Ozer
Yukarı Alt