Ömer yanlış algılanmasın sözüm sana değil. yani demek istediğim keşke dilimleme yapılmadan bir şey olsa olduğu gibi DW ye aktarsa. tabiki bunu ancak sistemsel olarak yapmak mümkün onu da adobe ile görüşmek lazım. :) yapsınlar yaa... herşeyi yapıyorlar madem bunu da yapsınlar :)
Demek istediğimi zaten anlatmışsın ama 20. dakikada :) o kadar sabretseymişim keşke : )
Neyse aynı yoldu zaten benimde bulduğum.
Bu arada ders için teşekkürler : )
Ali birşey soracağım. Oluşturduğun kırmızı zemin uzerinde resmi nasıl cropluyorsun. Ben yapınca direk croplağım ekran geliyor.diğer bölümler siliniyor. 3.20 inci dakkadaki yaptığın işlemi soruyorum.Umarım anlatabilmişimdir : )
:( örnekler yapmıyorum evet . Teşekkürler anımsattığın için :)
sen windows kullanıyorsun . Ben macbook kullanıyorum. Henüz monitör bulamadım yani aslında buldumda 2.600 çok pahalı . notebook da grafik işi yapmak çok sıkıcı :(
sence mac mi windows mu ? hangisi daha iyi. şimdiye kadar windows...
Ali sen devam et ben peşindeyim :D herkes bıraksa ben bırakmam izlemeyi :) cidden artık öğreneyim istiyorum. öğreniyorum sonra o işi yapmayınca unutuyorum... vs vs.. şuan ama sadece aklımda web tasarım var .. bu sefer bırakmayacağım inş.
Valla Ali sen bu siteyi gerçekten bu kadr kolay yapabileceğimizi düşünüyormusun :D
Şaka bir yana gerçekten hepsini öğretecekmisin valla merak ediyorum ... Tasarım okey de arkaplanda programlama da lazım.
DW damı yapacağız o kısımları.
Teşekkürler Ali. İfade tarzın gerçekten çok güzel. Pratik ve nelere odaklanacağımızı dile getiriyorsun
Geçmişte o kadar kursa gitmiştim. Özelde dahil. Bunu anlatan olmadı : ) Bilmediğim bişiyi öğrenmek güzell ...
Merhaba Ali uzun süre ara vermiştim ben photoshopa . şimdi tekrar başladım. ve unutmuşum bir çok şeyi.
anlatım biçimin çok güzel. gayet net ve açıklayıcı.
Teşekkürler paylaşımın için.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.