Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

Muhtelif Psd Dosyaları (Arşivlik)

linkler ölü lütfen yenilermisin abi.
  2. Ali DANIŞAN

PhotoShop Saç Stilleri Paketi

@kenas yeterki sen beğen abi :) ben paylaşırım :)
  3. Ali DANIŞAN

pardon abi unutmuşum, buyrun arkadaşlar...
  4. Ali DANIŞAN

Değişik saç stilleri mevcuttur, inşallah hoşunuza giden bir paylaşım olmuştur. Saygılar :) https://hotfile.com/dl/172553811/90ca8e0/Hair_mans_and_female.rar.html
  5. Ali DANIŞAN

Santimetreyi, Pixele Çevirme?

bi yöntemde benden gelsin :) view-rulers (ctrl+r) kısayolu yap yan taraflardan cetvel çıkar cetvele gel sağ tıkla istediğin ölçü birimini seç, başarılar...
  6. Ali DANIŞAN

ilk çalışmam

okuması çok zor dikkatli bakınca okudum :) akyol inşaat yazıyo sanırsam, gölgenin anlamı yok kötü görünüyo, ama ilk çalışma yani eleştirilere önem ver anamızın karnında öğrenmiyozya olumsuz eleştiri alcaz ki bilgimize katkıda bulunalım, bide bence dış kontür olmazsa daha güzel hoş durur...
  7. Ali DANIŞAN

Photoshop ile kesik yazı efekti nasıl yapılır

teşekkürler abi :)
  8. Ali DANIŞAN

Çınar Pastaneleri Logo Çalışmaları

1logo daha güzel bence, kutu kısmındada 2.si güzel, başarılar...
  9. Ali DANIŞAN

Logo Çalışmalarımız

eline sağlık güzel logolar var, ama fazla renk ve abartılı şeyleri fazla sevmiyorum, başarılar...
  10. Ali DANIŞAN

Işık topu denemem

mehmet abiye katılıyorum. Bence yapmacık olmuş yani hani mesela iki tane fotoğrafın olur düzenleme yaparsın ya o havayı vermiş, başarılar...
  11. Ali DANIŞAN

ASP & Dreamweaver ile Dinamik Web Sitesi Yapmak | Görsel Eğitim |

linkler ölü arkadaşım lütfen yenilersek iyi olur.
  12. Ali DANIŞAN

Photoshop ta resim canlandırma

evet kenan abinin dediği gibi "gradient overlay" de çok işe yarıyo ben onda siyah beyazı kullanıyorum arkaya güzel bir ışık ve canlılık katıyo :D
  13. Ali DANIŞAN

buda benim yaptığım levels kısmını, photo filter kısmını ve auto color kısmını kullandım.
  14. Ali DANIŞAN

başka türlü sana yapman gereken kolay bişey söleyim abi ımage- auto color yapman yeterli dolgun olan rengi uyarlayacaktır resme hoşuna gidecek bence güzel. :D
Yukarı Alt