Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

otomatik stroke kaldırma

zor oluyo dediğin 5sn bile tutmuyo hemen yaparsın :D kardeş bu kadar da olma lütfen, bilgisayara format atcam corel filan açılmıyo yoksa yardımcı olurdumda kusura bakma, başarılar...
  2. Ali DANIŞAN

Nişanlıya Hediye Saat..

hayırlı olsun ismail abi, herşey gönlünce olsun :D
  3. Ali DANIŞAN

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

nickimin yerine 'Ali DANIŞAN' olmasını istiyorum üyelik ismimin, şimdiden teşekkürler...
  4. Ali DANIŞAN

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

nickimin durmasını 'üye' yazan yerin 'Ali Danışan' olmasını istiyorum teşekkürler...
  5. Ali DANIŞAN

corel drawda export ederken bır sıkıntı yasıyorum

' png ' olarak kaydet çözünürlük kalite daha iyi olduğunu göreceksin...
  6. Ali DANIŞAN

Kartvizit Çalışması

1. olarak facebook altına hafif bir aydınlatmasını yapmışsın, twiterın niye yapmadın? 2.olarak masatenisi.com yazısı, pixelli gözüküyo sanki photoshopta yazılmış gibi yanlış eğer photoshopta yazdıysan, 3. olarak adres ve numaraların önüne küçük çam resmi koymuşsun, bir değişik olsun diyemi...
  7. Ali DANIŞAN

Okul Ödev Yorum Lütfen...

teşekkürler anladım...
  8. Ali DANIŞAN

gerçek küçük harfleri var ama benim gözüme böle daha şık geldi yani göze geliyor o yüzden baş harflerinin punto değerini 60 yaptım öbürlerininkini 30 yaptım şimdi kalınlıklarına demişsin ben kalınlığıyla inceliyiğle bi oynama yapmadım yani benim verdiğim puntoya göre kendisi ayarlıyo,şimdi...
  9. Ali DANIŞAN

yorumlarınız için teşekkürler... inşallah hocada beğenir :D
  10. Ali DANIŞAN

Sizce hangisi daha iyi, iyi olmuşmu, ne değişiklik yapsam daha iyi olur okul ödevim '' çernobil in sırları '' yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler... :grafikerler: :grafikerler: :grafikerler: :grafikerler:
  11. Ali DANIŞAN

Bıçak izine ortalama

kilitlemenin mantığı zaten hareket etmemesi, daha rahat çalışman için gereklidir, hareket ettirmek istiyosan sağ tıkla '' undo lock '' yap taşı sonra kilitle,başarılar...
  12. Ali DANIŞAN

Adobe Indesign dış çerçeve yok etme

teşekkürler kardeş yardımcı olduğun için...
  13. Ali DANIŞAN

Grapiksel Banner

al abi yoksa gelen gecen kullanır bizim ablanın teki çalıştığı yere özgü bir logo yapmış sonradan o logoyu başka yerde görmüş o yüzden hemen al :D güzel gerçekten...
  14. Ali DANIŞAN

Grapiksel Banner

eline sağlık abi güzel olmuş :)
  15. Ali DANIŞAN

ben dış kontürün veya iç kontürün kaldırmayı sormadım arkadaşım sölediğin için teşekkürler yinede ben çerçevi yok etme nasıl oluyo diye sordum yani mesela yuvarlak çizersin ama bi dikdörtgen oluşur onu yok etmek istiyorum ben yoksa stroke dış kontür, fil iç renk bunları biliyorum teşekkürler...
  16. Ali DANIŞAN

Mesela ben kare çizdim yada beşgen ben çerçevenin olmamasını istiyorum acaba bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler...
  17. Ali DANIŞAN

İşler Güçler - Tshirt tasarım yarışması-deneme tasarım

ali sağlık kenan abi çok güzel olmuş ... 3' ünden de istiyorum Medium olsun lütfen :D
  18. Ali DANIŞAN

Photoshop ile şeker tadında metin efekti

eline sağlık abi çok güzel görünüyor hemen deniyorum :D
  19. Ali DANIŞAN

Adobe CS5 Kitapçıkları

@kenas teşekkürler abla :whistling:
  20. Ali DANIŞAN

Adobe CS5 Kitapçıkları

@Holats güle güle kullan :s8:
Yukarı Alt