:d keşke not düşseydin aman yavaş diye :):)))
şaka bir yana bazen bende yapıyorum ama karşındaki kişi ne kadar kendi işinde profesyonelde işi okadar güze çıkıyor.Bunu kendim yaşayarak öğrendim ve artık müşterilere bir çalışma yaparken müşterinin işinde ne kadar anladığını analiz ediyorum.
evet haklısın diğer çalışmalarda bu sorun yoktu.Ben bile bunu sorun olarak görüyorum ama ne yazık ki bu şekilde onaylandı:(
(genel olarak guzel) teşekkürler
3. dünya savaşının zaten şuan içindeyiz.Diğerleri gibi silahlarla değil para ile yapılıyor.Gerçekten üzücü bir durum.
Dünyanın en iyi grafikerli toplansa insanlar için en iyi şeyleri tasarlayıp onlar şekil verse dünyaya acaba nasıl bir dünyada yaşarız.
bu arada paylaşım için teşekkürler
Bende daha önce elle çizilmiş bir tabela örneği gördüm.Şunu diyebilirim pc öylesine bir çalışma yapmak gerçekten zor.Yapan amcamız perspektif bilgisine hayran kaldım
Arkdaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Çok şey öğrendim diyebilirim.Çalışmayı aksaklıklarıyla birlikte bir güne sığdırdım.Böylesine bir çalışma için sanırım yeterli bir zaman dilimi değil.Çünkü grafik tasarım işi gerçekten sizinde dediğiniz gibi çok kolay bişey değil.Bahsettiğiniz...
yorumlarınız için çok teşekkür ederim evet ya ben kelebeği bilerek büyük yaptım biraz fantestik bir etki olsun istedim.eleştirileriniz için teşekkürler bir çok hatamı gördüm.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.