Arama sonuçları

1. Ünal Er

1 Mayıs kavramı

@leventelpen size katılıyorum Ünlü düşünürün sözü ile bende bir kaç kelime eklemek istiyorum levent bey "suçluyu değil suçu asmak lazım"
  2. Ünal Er

Dergi Çalışmam (EK)

güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim ama bir kaç yerde kelimeler anlamsız bölünmüş. ama genel hatlarıyla güzel
  3. Ünal Er

şekerli yiyecekler 17 JPEG 300DPI

canım çekti iyimi şimdi:)
  4. Ünal Er

sürat kargonun onaylanan tebelası

:d keşke not düşseydin aman yavaş diye :):))) şaka bir yana bazen bende yapıyorum ama karşındaki kişi ne kadar kendi işinde profesyonelde işi okadar güze çıkıyor.Bunu kendim yaşayarak öğrendim ve artık müşterilere bir çalışma yaparken müşterinin işinde ne kadar anladığını analiz ediyorum.
  5. Ünal Er

evet mesajından sonra dediğini yaptım. Not: grafikerim iş arıyorum eheeeeeee:)
  6. Ünal Er

kendimi geliştirmek istiyorum

verdiğiniz para sanırım yol parasına yetmez:)))
  7. Ünal Er

cephe tabelası

aslında evet yapılabilirdi
  8. Ünal Er

@danisman malesef onuda istemiyorlar.:confused:
  9. Ünal Er

@BURÇİN DAMLA YETEN aynen öle burçin hanım size katılıyorum üzülerek :):)
  10. Ünal Er

cephe tabelası

teşekkür ederim fatih bey
  11. Ünal Er

evet haklısın diğer çalışmalarda bu sorun yoktu.Ben bile bunu sorun olarak görüyorum ama ne yazık ki bu şekilde onaylandı:( (genel olarak guzel) teşekkürler
  12. Ünal Er

Bir çok alternatif çalışmam içinden onaylanan sürat kargonun yeni cephe tabelası
  13. Ünal Er

helikopter pistinde helikopter ve yanında lüks araç şöförü olan

helikopter pistinde helikopter ve yanında lüks araç şöförü olan 2 resim arıyorum.elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba:(
  14. Ünal Er

2 Dünya Savaşı Fotoğrafları

3. dünya savaşının zaten şuan içindeyiz.Diğerleri gibi silahlarla değil para ile yapılıyor.Gerçekten üzücü bir durum. Dünyanın en iyi grafikerli toplansa insanlar için en iyi şeyleri tasarlayıp onlar şekil verse dünyaya acaba nasıl bir dünyada yaşarız. bu arada paylaşım için teşekkürler
  15. Ünal Er

Gerçek Tabela Sanatçıları...

Bende daha önce elle çizilmiş bir tabela örneği gördüm.Şunu diyebilirim pc öylesine bir çalışma yapmak gerçekten zor.Yapan amcamız perspektif bilgisine hayran kaldım
  16. Ünal Er

dergi kapağı için tipografi

Arkdaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Çok şey öğrendim diyebilirim.Çalışmayı aksaklıklarıyla birlikte bir güne sığdırdım.Böylesine bir çalışma için sanırım yeterli bir zaman dilimi değil.Çünkü grafik tasarım işi gerçekten sizinde dediğiniz gibi çok kolay bişey değil.Bahsettiğiniz...
  17. Ünal Er

dergi kapağı için tipografi

yorumlarınız için çok teşekkür ederim evet ya ben kelebeği bilerek büyük yaptım biraz fantestik bir etki olsun istedim.eleştirileriniz için teşekkürler bir çok hatamı gördüm.
  18. Ünal Er

cephe tabelası

çalışma yapılmamış hali çalışılmış hali bitmiş halinin fotosunu bulamadım :(
  19. Ünal Er

totem çalışmam

bir çok çalışmamı ayrıldıığım iş yerimdem alamadım çok üzücü bir durum.ama daha öncesesinden alabildiklerimi tabikide sizlerle paylaşırım
  20. Ünal Er

totem çalışmam

teşekkür ederim dilek hanım bazen bursaya yolum düştüğünde bakıyorum çalışmama :))
Yukarı Alt