Afiş yada reklam broşürü tarzı şeyler hakkında pek bir bilgim olmamasına karşın parfümün kesimi konusunda biraz daha çalışmanızı tavsiye edebilirim. Bence etrafı daha iyi temizlenebilirdi. Köşelerde beyazlık ve pembelikler görünüyor ve bence göze hiç hoş gözükmüyor. Fikir olarakta basit ve...
@Samet Mütevellioğlu
yorum için teşekkürler fakat derslerin devamı eklemek isterimde kimseden olumlu yada olumsuz bir tepki alamadığımdan devamını eklemedim :)
tasarım olarak hoş bir tasarım olmuş fakat daha görüntüyü açtığım gibi gözüme tek bir yer çarptı o da S harfinin alt bölümündeki uzayan çizgi onu extradan çizdiğini düşünüyorum fakat orda bir kayma söz konusu. Bence düzeltilmesi gereken bir bölüm orası. Aynı sorun "N, Tandem'in M" harfinde de...
@Hakan Dağdeviren
motiflerin bir bölümü brush bir bölümü çizimdir.Dediğiniz gibi bir wallpaper çalışmam. Ama 7 saat konusunda şöyle bir durum var daha önce hiç bir fotoğrafta saç temizleme ile uğraşmışlığım yok ve dediğiniz gibi sanırım yanlış bir yöntem kullanıyorum bu konuda sonuçta...
biraz can sıkıntısına biraz da ilk tam anlamıyla saç temizleme işlemim için yaptım bu tasarımı beğenmeniz dileğiyle iyi seyirler diliyorum :) mankenin kesimi konusunda karşılaştırma yapmak isteyen arkadaşlar olursa mankenin orjinal fotoğrafını upload edebilirim
tasarım ve uygulamalar gayet başarılı fakat benim kafama tek bir yer takıldı. Tasarımdaki bayanın özellikle gölgelendirmesine baktım fakat ayakkabı mıdır çizme midir tam anlamadım ama neyse işte ayakkabılarının altında bence gölgelendirme olmalıydı gerisi çok başarılı. Emeğine, ellerine sağlık...
gene birbirinden başarılı çalışmalar çıkartmışsınız özlem hanım ama daha önce yayınladığınız saatlerinize yaptığım yorumu yineliyorum.Saatlerde birde akrep ve yelkovan kullanarak ekleyebilirmisiniz birde öyle nasıl durduğuna bakabilelim ve değişik akrep ve yelkovan şekilleri çıkacağına eminim :)...
tasarım olarak güzel fakat boyutlandırma olarak bana biraz küçük geldi.Copyright bölümü biraz daha küçük olabilirdi yüksekliği bakımından sayfaya büyük kalmış.Menübardaki yazılarda 1 yada 2 pixel daha büyük olabilirmiş ilk bakışta rahat okunması açısından
Tamamen photoshop çizimimdir.Beğenmeniz dileğiyle iyi seyirler
Tam boyutta görüntülemek için link:
http://img684.imageshack.us/img684/6235/plazmatvyapimsehpaversi.jpg
@Serkan Baysal
Bu düşünceye bende katılıyorum fakat birinci saat tasarımınız göze hoş görünüyor akrep ve yelkovanıda uygun bir şekille eklendiğinde tam bir saat olarak hoş bir tasarım olacağına eminim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.