Arama sonuçları

1. Fotoğraf

Fotoğraf

Apple iPod Nano Photoshop Design Orjinal boyutta görsel için: http://img709.imageshack.us/img709/3255/ipodtheendvarezci.jpg
  2. Fotoğraf

Fotoğraf

86. yıla özel 1024*768 Wallpaper Tasarımım iyi seyirler Orjinal boyutlu resim için: http://img707.imageshack.us/img707/9051/biten86ylwallpaper.jpg
  3. Fotoğraf

Fotoğraf

86.cı yıla özel bir tasarım
  4. Anıl Varezci YAPICI

Anıl Varezci YAPICI

web page, logo, reel hayatta kullanılan eşya tasarım-çizimlerim. Beğenmeniz dileğiyle iyi seyirler
  5. varezci

Apple iPod nano vol.1 varezci style

Aslında ilk değil fakat ilk defa elimdeki bir cisime bakarak photoshopta biz çizim yaptım. Gecenin bir saati yapacak birşey bulamadım.2 saatte bitirdiğim bir çalışma. :)Beğeneceğinizi umarak fotoğrafı ekliyorum büyüterek bakıldığında daha iyi gözükecektir.İyi seyirler:
  6. varezci

Fon resmi ve ölçeklenebilirlik hakkında !?

Yapmak istediğin şeyin bir demo sitesi veya screenslotu varsa eklersen yardımcı olabilirim
  7. varezci

Html-Css Haber Siteleri Manşet Bölümü Hazırlama // videolu ders -- Caps

Öncelikle merhaba arkadaşlar.Bu benim kendi hazırladığım derslerden birincisidir. Bu dersimde sizlere haber sitelerinde karşılaştığınız manşet bölümünün hazırlanışını göstereceğim video sesli anlatımımdır.Anlatım aşırı açıklayıcıdır.Umarım işinizi görür. Dosya uzantısı: .avi Dosya boyutu: 83.3...
  8. varezci

Browsere göre boyut değiştirme

@erdemcagla erdemcagla'nın dediği gibi width ve heigth değerlerini 100% yazarak her boyuta uyum sağlatabilirsin.Tabi bunu yaptıktan sonra belki ortalama sorunun olabilir.Onun içinde table tagı içindeki tr veya td satırlarından herhangi birisine align="center" yazarak bu sorunuda çözersin.Ayrıca...
  9. varezci

resimdeki efekti nasıl yaparım?

İnternette aratıp bulabileceğin su şekilleriyle böyle bir efekt vermen mümkün bunlarda biraz filter da uygulanmış ama kes yapış yöntemiyle bunu yapabilirsin
  10. varezci

arkadaşlar bu efekti ders olarak anlatacak biri ?

1. Resimdeki çizgileri pen tooldan çizip üstüne stroke path ayarlarından brush tool uygulayabilirsin. Sonrası çizgilere vereceğin layer style ına kalıyor.Sitede pen tool ile bu tarz çizimlerin bulunduğu dersler mevcut az bir araştırmayla bulabilirsin.
  11. varezci

Dreamweaver - Yatay Cetvel Ekleme

Konu başlığının düzeltilmesi gerekir çünkü Horizontol Rule den eklenen şeride yatay çizgi değil yatay cetvel denir. ikisi arasında çok fark var
Yukarı Alt