Aslında ilk değil fakat ilk defa elimdeki bir cisime bakarak photoshopta biz çizim yaptım. Gecenin bir saati yapacak birşey bulamadım.2 saatte bitirdiğim bir çalışma. :)Beğeneceğinizi umarak fotoğrafı ekliyorum büyüterek bakıldığında daha iyi gözükecektir.İyi seyirler:
@erdemcagla
erdemcagla'nın dediği gibi width ve heigth değerlerini 100% yazarak her boyuta uyum sağlatabilirsin.Tabi bunu yaptıktan sonra belki ortalama sorunun olabilir.Onun içinde table tagı içindeki tr veya td satırlarından herhangi birisine align="center" yazarak bu sorunuda çözersin.Ayrıca...
İnternette aratıp bulabileceğin su şekilleriyle böyle bir efekt vermen mümkün bunlarda biraz filter da uygulanmış ama kes yapış yöntemiyle bunu yapabilirsin
1. Resimdeki çizgileri pen tooldan çizip üstüne stroke path ayarlarından brush tool uygulayabilirsin. Sonrası çizgilere vereceğin layer style ına kalıyor.Sitede pen tool ile bu tarz çizimlerin bulunduğu dersler mevcut az bir araştırmayla bulabilirsin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.