Teşekkür ederim Fatih bey, dediklerinizi uygulamaya başladım inş. :)
Teşekkür ederim Yaşar abi dikkatimden kaçan bi husus hatırlattığın için çok saol düzenlemesini yaptım.
Devamı gelecek inş..
Fatih beye katılıyorum aynıları gözüme çarpmıştı benimde. Eklemek istediğim bir iki şeyde benim var nacizane..
Ön sayfa eklediğiniz fotoğraf yerine arka sayfadaki dalgalı saçlı halini ekleseniz daha hoş durur diye düşünüyorum.Kapaktaki yazı düz olmalı bencede ve bir el yazısı kullansanız hiç...
Teşekkür ediyorum öncelikle vakit ayırıp çalışmayı bu kadar detaylı incelediğiniz için. :)
Bu söylediğimi bahene olarak algılamayınız ama malesefki gerçek :) benim iş yaptığım insanlar süsü püsü çok seviyorlar. Bizde malesef tasarımları konuları dışında çalışıyoruz genellikle. Bana iş geldiğinde...
Evet Yaşar abi benim gözümede aynı konu takıldı sanki farklı dilimler gibi duruyorlar.Ve Danışman'ın dediği gibi dilimler çok keskin bence üzerinde biraz zoynanırsa düşünce çok hoş olmuş.Emeğinize sağlık..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.