Arama sonuçları

1. Elif BEYAZIT

Bir Çizgiden Neler Yapılabilir?

1.Öncelikle Line Segment Tool (\) aracını seçiyoruz.Stroke değerini 1 Pt olarak ayarlıyoruz.Resimde görüldüğü gibi bir çizgi çekiyoruz. 2.Rotate Tool (R) aracımızı seçiyoruz.Alt tuşuna basarak çizgiyi biraz çeviriyoruz. 3.Ctrl+D ile çoğaltıyoruz. 4.Seçme aracımızla bütün...
  2. Elif BEYAZIT

Tek tıkla fotoğrafı siyah-beyaz yapabilme ve Expand (Vektör hale getirebilme)..

1.Öncelikle File - Edit - Place açıyoruz. 2.Resmimizi sayfaya çağırıyoruz. 3.Çağırılan fotoğraf seçili haldeyken Live Trace tıklıyoruz. 4.Fotoğrafımız Siyah - Beyaz olacaktır. 5.Fotoğraf seçiliyken Expand tıklayalım. 6.Fotoğrafımız vektör hale gelecektir.Üzerinde...
  3. Elif BEYAZIT

Illustrator'de Çiçek Yapımı..

1.Öncelikle Pen Tool (P) aracımızla (resimde görüldüğü gibi) yaprağımızı çiziyoruz. 2.Gradient panelinden yaprağımızı renklendiriyoruz.Siz istediğiniz rengi yapabilirsiniz. Not: Illustrator Gradient renk eklemek için, renk panelinden istediğiniz rengi tutup Gradient panelindeki renk...
  4. Elif BEYAZIT

Bomba Bir Ders Daha. Efektlerle Çalışmaya Devam KAÇMAZ!

Hakan bey emeğinize sağlık :) Çok teşekkür ediyorum.. Vee +
  5. Elif BEYAZIT

çift fotoğrafları 300 dpi

Teşekkürler :)
  6. Elif BEYAZIT

Bu ders Kaçmaz!PS De Fotoğraflarda Harika Efektler Yaratalım 5 Bölüm 80 MB

Çokk Teşekkürler Hakan bey :) Hediye olarak sadece + gönderebiliyoruz :)
  7. Elif BEYAZIT

Hz. Muhammed.. (Gif, Psd, Png, Ai, Jpg)

Buyrun http://rapidshare.com/files/237700828/Hz._Muhammed.rar Alıntı
  8. Elif BEYAZIT

İslami Vektörler... (153 Eps, 153 Jpg)

Buyrun; http://rapidshare.com/files/237045690/Arap_a.rar
  9. Elif BEYAZIT

Elif - Ba kapak çalışmam..

Çok teşekkürler yeniden.. Bakalım neyi beğenecekler :) Bu arada altın yaldız olacak sarı olan kısımlar (:
  10. Elif BEYAZIT

Bütün hepsi denendi ama bakalım artık onaylanmasını bekliyoruz. :) Herkese yorumlarınızdan ötürü çookk teşekkür ederim. Kur'an-ı Kerim evet ama Freehandde bu konuda sorun yaşıyorum jpg kaydederken noktoları göstermiyor Dilek abla (: Hatta düzenlemelerde her defasında aynıları önüme geldi :)
  11. Elif BEYAZIT

Henüz beğenilme aşamasında arkadaşlar.Yorumlarınızı, fikirlernizi bekliyorum tabiki.Kapak çalışmalarıdır arkadaşlar.
  12. Elif BEYAZIT

Hoşgeldin Cansu Kılıç...

Forumumuza Hoşgeldin Cansu. Faydalı forumlar diliyorum.
  13. Elif BEYAZIT

ben burdayım??(ps çizimi)

Ellerinize sağlık Aslı hnm. her zamanki gibi çok güzel bir çalışma.
  14. Elif BEYAZIT

photoshopta de aydınlatma

Image + Adjustments + Curves (Ctrl+M) ayarlarla oynama yaparsanız fotografın rengini açabilirsiniz, koyulaştırabilirsiniz.
  15. Elif BEYAZIT

Web Sitesi Tasarım Yardım

Baştan bir tasarım istiyorsunuz sanırm!
  16. Elif BEYAZIT

resimler CMYK moduna nasıl çevrilir ?

https://www.grafikerler.org/adobe-photoshop/12485-photoshop-da-resimleri-cmyk-moduna-getirmek.html Konuya cvp verilmiştir. Linkte cvbı bulabilirsiniz sn. Divana.
  17. Elif BEYAZIT

Photoshop da resimleri CMYK moduna getirmek nasıl?

Image - Mode - CMYK Color seçmeniz gerekiyor. Baskıya göndermek içinde Image - Image Sıze - Resolutuion 300 yapmanız gerekiyor. Umarım açıklayıcı olmuştur sn. Divana.
  18. Elif BEYAZIT

Elif - Ba Çalışmam..

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.Beğendiğinize çok sevindim. Evet Abdullah bey Hicri ve Miladi takvim.Bu yılın tarihlerdir. 1. sayfadaki "ELİF" çizimi Sait Sancak aittir. Ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum.
  19. Elif BEYAZIT

Elif - Ba Çalışmam..

Değişikler yapıldı arkadaşlar :) Buyrun tekrar bakabilirsiniz ...
Yukarı Alt