Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Richard Hawley tasarım yarışması

Richard Hawley tüm sanatçıları ve yaratıcıları, Mercury Müzik Ödülleri'nde son elemeye kalan albümü 'Standing At The Sky's Edge'den esinlenerek yeni bir Gretsch gitar gövdesi tasarlamaya davet ediyor. Kazanan tasarımı içeren bu gitar Richard'a takdim edilecek. Sheffield doğumlu olan Hawley...
  2. Ömer YILDIZ

Ödüllü Miley Cyrus tasarım yarışması

Miley, tüm tasarımcılardan bir kapşonlu ceket (hoodie) için en iyi grafik sanat eserlerini* göndermelerini istiyor. Bu tasarım yarışmasını kazanan bir kişi, Miley Cyrus'un MOJO tarafından üretilecek yeni ürünlerinde yer alma şansını yakalayacak. Kazanan ayrıca, Facebook'ta ve Twitter'da...
  3. Ömer YILDIZ

Sorum Olacaktı

Sitenizi incelediğimde logonun üzerine gelen herhangi bir açıklama göremedim. Seo için kullandığınız eklentileri yazar mısınız ? Wp Panel bilgilerini özel mesaj ile gönderirseniz sitenizi inceleyebilirim. Forum Kuralları: Tüm kelimelerin baş harflerini büyük harflerle yazmak yazı...
  4. Ömer YILDIZ

Mimarlık Dergisi 50. Yılına Özel Bir Kapak Tasarım Yarışması Düzenleniyor

MİMARLIK Dergisi 50 Yaşında! Derginin 50. Yılına Özel Bir Kapak Tasarım Yarışması Düzenleniyor MİMARLIK dergisi, Mimarlar Odası tarafından 1963 yılından beri yayımlanan, Türkiye’nin en uzun soluklu ve en yüksek tirajlı mimarlık dergisidir. Dergi 2013 yılında 50. yaşını kutlayacaktır. 50...
  5. Ömer YILDIZ

Şeker Tadında Bayramlar

Tüm Grafikerler.Org'un Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim
  6. Ömer YILDIZ

Merhaba; Grafikerler.org Ailesi

Aramıza hoşgeldiniz
  7. Ömer YILDIZ

adidas eyewear tasarım yarışması

Tebrikler sevgili Furkan :) Başarılarının devamını dilerim.
  8. Ömer YILDIZ

No Doubt logo tasarım yarışması

No Doubt, yüksek övgü alması beklenen 6. stüdyo albümü Push And Shove'u 25 Eylül 2012 tarihinde piyasaya çıkaracak. Bu albümün ve "Settle Down" isimli popüler şarkısının çıkışının kutlamaları adına No Doubt, tüm fanlarını ve yaratıcı tasarımcıları bu sürecin bir parçası olmaya davet ediyor. Tüm...
  9. Ömer YILDIZ

Grafik tasarım yapanlar sizce mutlu mudur?

Grafik tasarım yapanlar sizce mutlu mudur? Yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerden biri Grafik Tasarım bölümü ile ilgili şu soruyu sordu: Sanatçı bir ruha sahip olmayı gerektiren Grafik Tasarım işini yaparken yani sanat icra ederken para kazanabiliyorlar mı? Yoksa para kazanırken...
  10. Ömer YILDIZ

Ftp erişim yardımı

Merhaba, Web site dosyalarınızı host alanına yüklemek için ücretsiz ve türkçe olan Filezilla ftp programını kullanmanızı öneririm. Programı buradan indirebilirsiniz. (işletim sisteminize uygun olanını indiriniz örnek: mac, linux, windows) kurulumu gerçekleştirdikten sonra masaüstüne...
  11. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org sayesinde* yazamaz oldum.

Her ne kadar yoğun olsanız da yaptığınız çalışmaları foruımda paylaşarak ve eklenen işlere yorumlarda bulunarak mesleğe yeni başlayan üyelerimize katkıda bulunabilirsiniz. Yeni iş hayatınızda size başarılar diliyor, forumda bulunduğunuz sürece gösterdiğiniz özveri ve katkılar için teşekkür...
  12. Ömer YILDIZ

charity water İçin Tasarlayarak Hayatları Kurtarın

Dünyada yaklaşık olarak 800 milyon insan temiz su olmadan hayatını sürdürüyor. Her yıl, milyonlarca kişi kirli sular yüzünden ölümcül hastalıklara yakalanıyor. Yalnızca bu hafta 30000 kişi bu sebepten dolayı hayatını kaybedecek. Hayatta kalan şanslılar ise ailelerine kirli suları götürmek için...
  13. Ömer YILDIZ

Downlink tişört tasarım yarışması

Kanadalı dubstep (bir elektro-müzik türü) yapımcısı Downlink, adrenalleri yükselten müzik stili ile tanınır. Bateri ve baslardaki müzik kökenleriyle Downlink alçak sesli dans müzik stiline çok yabancı değildir. OWSLA ve Mau5trap ile yaptığı geçmiş işbirlikleriyle ve Korn'un son albümünün...
  14. Ömer YILDIZ

Gary Clark Jr. LP poster tasarım yarışması

LP ilginç sesli ukulele (4 telli küçük gitar) enstrümanını inanılmaz biçimde çalmaktadır. Gary Clark Jr. müzik sahnelerini ve festivalleri ele geçiren bir gitar dehasıdır. Bu ikili birlikte resmi Lollapalooza Aftershow için büyük bir kalabalığın önünde performans göstermeye hazırlanıyor...
  15. Ömer YILDIZ

Paul van Dyk grafik fotoğraf yarışması

Elektro dans müziğin öncülerinden Paul van Dyk, 1998 yılından beri En İyi 100 DJ listesinde yerini koruyan dünyadaki tek DJ olma onuruna sahiptir. Grammy Ödüllü DJ, altıncı stüdyo albümü EVOLUTION'ı piyasaya sunmuştur. Yakın zamanda çıkan albümünün kutlamaları adına Paul van Dyk, yetenekli tüm...
  16. Ömer YILDIZ

Cocoon Heroes Ibiza fotoğraf tasarım yarışması

Ibiza'daki 'Cocoon Heroes Ibiza at Amnesia', her yıl uluslararası seyircileri çeken en başarılı parti serisidir. 11 Haziran 2012'den 1 Ekim 2012'ye kadar Cocoon, Sven Väth ile ev sahipliği yaparak Ricardo Villalobos, Loco Dice, Richie Hawtin, Dubfire, Chris Liebing, Carl Craig ve daha fazlası...
  17. Ömer YILDIZ

Udemy ile eğitim için tasarlayın

Eğitim için tasarlamak ister misiniz? Udemy, bir sonraki sosyal medya projesi için SİZİ, "Eğitim" ve "Hayat Boyu Öğrenme" temalı en CESUR sanat eserinizi yaratmaya davet ediyor. Kazanan olarak seçilen kişinin tasarımı, en üst eğitim ve teknoloji medyasında yayınlanacak. Eseriniz, binlerce...
  18. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti Çıktı.

Sizler için hazırladığımız Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Görsel Eğitim Seti'mizi yayınlıyoruz ! Setlerimizin ilk aşamasın olan bu Başlangıç Eğitim Seti içeriğinde 23 Ders videosu bulunmaktadır. Toplam 856 MB'dan oluşan videolarımızın hepsi 1080p yüksek çözünürlükle hazırlanmıştır. detaylı...
  19. Ömer YILDIZ

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

Merhaba değerli Grafikerler.org üyeleri... Sizler için hazırladığımız Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Görsel Eğitim Seti'mizi yayınlıyoruz ! Setlerimizin ilk aşamasın olan bu Başlangıç Eğitim Seti içeriğinde 23 Ders videosu bulunmaktadır. Toplam 856 MB'dan oluşan videolarımızın hepsi 1080p...
  20. Ömer YILDIZ

Castrol Ford Team Türkiye Fiesta ları Rallide Giydir Yarışması

2011 Takımlar ve Pilotlar Şampiyonu Castrol Ford Team Türkiye, 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde Avrupa Ralli Şampiyonası kapsamında koşulacak Boğaziçi Rallisi’nde araçları Fiesta S2000 ve Fiesta R2’lerin tavan tasarımlarını hayranlarından bekliyor. Castrol Ford Team Türkiye "Fiesta'ları Rallide...
Yukarı Alt