Arama sonuçları

1. Ömer YILDIZ

Mock-up Seti

Teşekkürler Emre bey.
  2. Ömer YILDIZ

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Yarışmaya son katılım 15.12.2012 tarihine kadar uzatıldı. Yarışmaya katılan ve katılacak olan üyelerimize önemle duyurulur.
  3. Ömer YILDIZ

Yarışma Hakkında

Oylama site üzerinden yapılmayacağından yapılan yorumlar hiç bir şekilde dikkate alınmayacaktır. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum.
  4. Ömer YILDIZ

@tasarlayanadam Seçici kurulda Tavak vakfı başkanı Prof. Dr. Faruk Şen, kendi ekibinden iki kişi ve iki grafik tasarımcı yer alacaktır.
  5. Ömer YILDIZ

1500 TL Ödüllü Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Neden BranddayNet İnternet gazetesi ? Türkiye’deki markalaşmaya ve marka algısına baktığımızda, bu konuda yayın yapan ve markaları öne çıkaran yayın organlarının kısıtlı sayıda olduğunu görüyoruz. Belirli branşlarda başarılı çalışmalar yapan dergilerin bulunmasına rağmen bu konuda internette...
  6. Ömer YILDIZ

Bu yarışma Brandday.net adına Grafikerler.org tarafından düzenlenmektedir Marka/Şirket ismi: brandday.net Proje : Kurumsal Kimlik ve Logo Çalışması (Logo, Antetli Kağıt, Zarf, Kartvizit,) Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? brandday.net Türkiye’nin her sektörden başarılı markalarını...
  7. Ömer YILDIZ

Nas ın Radio City Music Hall deki şovu için tasarım yarışması

Rolling Stone dergisi onu 90'ların en çarpıcı rap sanatçılarından biri olarak gösterdi. Brooklyn doğumlu Nas, cesur ve şiirsel anlatımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yoğun olarak duyduğumuz vurmalı miskleriyle klasik pop tarzını saha dışı bırakan Nas, bu farklılığıyla ticari...
  8. Ömer YILDIZ

Diners Club International için yaşam yolculuğunuzu fotoğraflayın

Diners Club International, tüketicilerin ve şirketlerin ürünler için nasıl ödeme yapacakları konusunda finansal olarak bir devrim yaratan ve dünyada çok amaçlı kullanım sağlayan ilk karttır. Diners Club, bir kulübe üye olmanın anlamını benimser ve üyelerinin, hiç bitmeyen güzel...
  9. Ömer YILDIZ

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Oylama için son gün! Oy veren ve verecek olan tüm üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz.
  10. Ömer YILDIZ

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

Anlatım için teşekkürler Aslı hanım
  11. Ömer YILDIZ

Ödüllü Green Day grafik tasarım yarışması

Green Day, Berkeley'in underground punk müzik sahnelerinde ortaya çıkmış bir gruptur. 5 kere Grammy ödülü kazanan bu grup, modern rock müziğin en iyi örneklerinden birini teşvik ederek, milenyumu American Idiot ve 21st Century Breakdown gibi albümleri ile sallamaktadır. Yüksek övgü toplayan...
  12. Ömer YILDIZ

60 dan fazla photoshop dersi (Türkçe ve resimli anlatım)

Konu 2007 yılında açıldığından arşivi Kontrol etmem lazım bulabilir miyim emin değilim. https://www.grafikerler.org/photoshop-dersleri/ https://www.grafikerler.org/adobe-photoshop/ Adreslerinden Photoshop ile ilgili bilgilere ulaşabilir, sormak istediklerinizi ilgili başlıklar altında...
  13. Ömer YILDIZ

agaç - bulut- çim - taş oluşturma

Yeni başlayanlar için faydalı bir anlatım Derslerinizin devamını dilerim, teşekkürler.
  14. Ömer YILDIZ

Program.

Merhaba, Bizler Grafikerler.org olarak emeğe saygı diyen ve sonuna kadar bunu destekleyen bir platformuz. Yapımcıların şikayetleri hiç bir şekilde karşılıksız kalmamıştır ve içerikler direk olarak silinmiştir. Forumu incelediyseniz emeğin ne kadar önemli ve ne kadar değerli olduğunu...
  15. Ömer YILDIZ

Vsakademi.com Online Video Tasarım Eğitimi Platformu

@islamşah @vena İndirim kodu özel mesaj ile gönderildi. Hayırlı olsun.
  16. Ömer YILDIZ

Bir web adresinin bağlantısını paylaşmak - nereye?

Merhaba, Linkler için henüz sabit bir bölümümüz yok ancak paylaşmak istediğiniz linkleri ilgili bölümler altında konu olarak açabilirsiniz. Örneğin paylaşacağınız link logo ile ilgili ise, linki "Logo Tasarımları" bölümünde paylaşabilirsiniz.
  17. Ömer YILDIZ

@brkbr Size özel indirim kodunu özel mesaj ile göndedim. Hayırlı olsun.
  18. Ömer YILDIZ

@ondersahiner Size özel indirim kodunu özel mesaj ile göndedim. Hayırlı olsun.
  19. Ömer YILDIZ

Vsakademi.com akademisyen ve sektör uzmanı iki tasarımcı aynı zamanda eğitmenin öncülüğünde kurulan online video tabanlı tasarım eğitimi platformudur. Vsakademi.com eğitimlerine1 yıllık ücretli üyelik açılışa özel fiyatı 175 TL’dir. Kullanıcı istediği zaman ve yerde sınırsız olarak eğitimleri...
Yukarı Alt