Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

Market insert çalışmam

Bu işte ilerlemek istiyorsanız çok fazla araştırma yapmanız gerekiyor bi işe başlamadan önce o iş ile ilgili yapılan numunelere göz atın araştırma yapın mesela broşür yapacaksınız google görselden araştırın broshure yazın ingilizce aratın farklı ülkelerde bu iş ile ilgili yapılmış numunelere...
  2. Fatih Coşkun

# LaLL Bölümü.. (:

çalışmalarınız güzel farklı bir yaklaşım yakalamışsınız diğer çalışmalarınızıda görmek isteriz
  3. Fatih Coşkun

Egadap çalışmam

logo güzel biraz daha çalışılırsa daha iyi olabilir fakat alttaki reklamı düzenlemelisiniz iyi durmuyor o
  4. Fatih Coşkun

Türk Bayrağı...

Süpersiniz Cemal bey abdullah beyin dediği gibi bu paylaşıma şapka çıkartılır ve + rep:D
  5. Fatih Coşkun

corelde sade kartvizit yapımı

Teşekkürler hasan bey beğenmenize sevindim
  6. Fatih Coşkun

Ateşli At Çalışmam

güzel çalışma ateş olayını bence yakalamışsınız abartıdan uzak güzel bir çalışma ortaya çıkmış tebrikler
  7. Fatih Coşkun

2010 bir takvimde benden

Teşekkürler Ünal bey
  8. Fatih Coşkun

corelde sade kartvizit yapımı

Rica ederim inşaallah istediğiniz seviyeye gelmenizde küçükde olsa bizimde bir payımız olur
  9. Fatih Coşkun

Egadap çalışması / Ferit SOLAK

fikir güzel fakat uygulama biraz daha albenili olmalı başarılar
  10. Fatih Coşkun

Afiş çalışması

ilk önce baktım güzel çalışma sonra yazıları okuyunca anladım ki çalışma farklı içerik farklı düşman işgalinden kurtuluş daha destansı bir havada anlatılsa daha iyi olmazmıydı dimi
  11. Fatih Coşkun

Tasarım vektörleri

cemal bey bunlar mükemmel
  12. Fatih Coşkun

profx logo ve kart eskizi

eğer gri yerleri gümüş yaldız bastırabilireniz süper olur
  13. Fatih Coşkun

Radyo Logosu - Kurşunlu Fm

arı koyarak anlam verebilirsiniz ma arı filminin arısı olmaz ilerde başınıza sorunlar açılabilir
  14. Fatih Coşkun

faruq gur teaser afişleri

süperler başka söze gerek yok
  15. Fatih Coşkun

Tarık AKSU_free works / Film Afişi

güzel bir afiş olmuş perili ev karakteri daha sıradaşı olabilirdi alt kısımdaki yerleştirme ve yukardaki isim yerleştirmeleri çok güzel tebrikler
  16. Fatih Coşkun

gerçek monaliza bulundu:))

ilk çalışmaınızı şuanki bilginizle bidaha yapmanızı tavsiye ederim ve burda paylaşın lütfen ne kadar yol kat ettiğinizi hem siz hem biz görmüş oluruz
  17. Fatih Coşkun

gerçek monaliza bulundu:))

olmamış zemin deseni ile yüz çok farklı birleşme yerlerinide resme yedirmelisiniz
  18. Fatih Coşkun

afiş çalışması

diğer çalışmalarınıza göre bu çok vasat çok fazla karıştırmışsınız yazıları daha düz daha düzenli yapmalısınız zemin rengide bu karışıklığın sebeplerinden
  19. Fatih Coşkun

Asadal Design backgroung

Asadal varsa işlem tamamdır paylaşım ve payalşımlarınız için teşekkürler
  20. Fatih Coşkun

"EGADAP" (Çalışmalarım)

Fena değil ama sengi bişeyler daha olmalı eksik olan yerler var gibi tam çözemedim logo ve firma fontunu biraz daha elden geçirmeliisiniz
Yukarı Alt