Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

yüreğinin götürdüğü yere git

vektörel ile pixellerin bir karışımı olmuş araba kapıları işi baya bozmuş diyebilirim
  2. Fatih Coşkun

spor giyim

biraz daha çaba göstermelisniz el hakimiyetniz olduğunu görüyorum bunu bu şekilde prataik yaparak daha iyi olabilirsiniz elinize sağlık
  3. Fatih Coşkun

çalışma

telefondan ziyade boyut olarak mp3 çalarlara benzemiş
  4. Fatih Coşkun

reklam çalışması

Saat gerçekten güzel benim gözüme çarpan tek yer 10-20-30-40 derken bazı rakamların mavi dairenin içinde oluşu oraya biraz daha özen gösterirseniz dah güzel olacaktır
  5. Fatih Coşkun

İnşaat Firması Afiş

kırmızı resim ile bütünleşmemiş kırmızı yerine farklı renklerde kullanılabilir firma bilgileri de ufak kalmış gibi
  6. Fatih Coşkun

2010 Gemici Takvim Sakalı Çalışması

Ceyhun bey çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler lütfen arka arkaya mesaj yazmayalım kırmızı ve gri renkleri herzaman uyumlu olmuştur ama standert değil mi biraz daha farklı yapmaya çalışsanız ortaya nasıl bişey çıkar acaba
  7. Fatih Coşkun

Grafikerler.Org ilk Cd dersinden bir aceminin çalışması

Sanırım baya bir yol kat etmişsiniz bu çalışmayı yaparken bilmediğiniz bir çok püf noktalarınıda öğreniyorsunuz hakan beyin çalışmalrının ne kadar değerli ve öğretici olduğunun kanıtı acimiyim diyen ezelahir arkadşımızın yapmış olduğu bu çalışmadır eğer acemi olarak bunu yaptısanız acemiliği...
  8. Fatih Coşkun

Tişort Baskısı İçin Yaptığım Çalışma

Tasarımınız ilk bakışta çok güzel görünüyor inceledikçe bazı ayrıntılar gözüme çarptı keşke gölgleride yazıalrdan oluştursaydınız renk seçimleriniz iyi başarılar
  9. Fatih Coşkun

Web sitem için tasarladığım banner

Başlangıç ise gerçekten hiç fena değil bunun yanında zemini beyaz bırakmayon derim onuda biraz süsleyin yada sade zemin bırakın üsteki rengi daha iyi çıkartacak bir zemin olabilir sizde ışık var bence takip edin saygılar
  10. Fatih Coşkun

TOKOSAN Katalog

Ön sayfa çok güzel cengiz bey iç sayfayıda ön ile bütünlerştirmişsiniz zaten siyahın cazibeside ortada tebrikler
  11. Fatih Coşkun

2011 yılı takvimine ihtiyacım var lütfen yardım ediniz

corel drawda otomatik takvim makrosu mevcut tools/visual basic / play a girin macros in den calendarı seçin ordan yapabilirisniz detaylı anlatımı corel draw derslerin de var https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/4298-coreldraw-otomatik-takvim-macrosu.html
  12. Fatih Coşkun

Cansu UTKULU (Lalezar Koleji Logotype & Gazate İlanı)

Tebrikler le den lale yapmana bayıldım çok güzel bir kompozisyon yapmışsın başarılar
  13. Fatih Coşkun

Format atarken sata harddiski bilgisayar görmüyor

aslına bakarsanız tam olarak bende bilmiyorum benim bir arkadaş var bilgisayar konusunda az manyaktır kendisi o bişeyler yaptı ama öğrenir eğer başka bir yoldan yaptıysa buraya yazarım
  14. Fatih Coşkun

nLite ile SATA Entegreli Windows XP CD'si oluşturma - Resimli Anlatım

Çağlar ve Abdullah bey iyi bir ikili oldunuz ikinize de ayrı ayrı teşekkürler
  15. Fatih Coşkun

Parti afişi çalışmam

Yazılar ve şekiller iyi seçim fakat boyut olarak orantısız duruyorlar ne nerde biraz karışmış aynı objeleri kullanarak biraz daha farklılaştırmalısınız
  16. Fatih Coşkun

b.emre Özel Lalezar Koleji

emre bey başarılar dilerim lale sarı renkte olmamış yanlız siyahla uyum sağlayamamış ya sarı ya siyah değişebilir diye düşünüyorum
  17. Fatih Coşkun

Format atarken sata harddiski bilgisayar görmüyor

Teşekkürler Çağlar benim yaramadı ama başka arkadaşlarımızın başına da gelebilecek bir sorun çözüm için teşekkürler
  18. Fatih Coşkun

Grafikerler.Org Üyeleri ve Yöneticileri Ne Kullanıyor? Mac mi yoksa PC mi ?

Bu genelde nasıl başladığınızla alakalı pc ile paşlarsanız öyle gidersiniz mac içinde aynı durum geçerli Tabi istisnalar olabilir:) Benim alışkanlığım pc mac olmaz mı derseniz olur ama beni çekecek hoca lazım:)
  19. Fatih Coşkun

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Bu derslerde emeği geçen hekese sonsuz teşekkürler büyük emek ve zaman haracanarak yapılmış çalışmalar Tek seferde 1000 lerce rep verebileceğin çalışma hangisi deseler hiç düşünmeden bu derim Teşekkürler...
Yukarı Alt