merhaba arkadaşlar
32x21 boyutlarında 400 pixel/inc'lik Siyah Beyaz fotoğraf desenine kaçlık tram atmam gerekiyor düzgün çıkması için
Frequency: ?
Angle: ?
Shape: ?
Vallahi Harika Çok Teşekkürler TelifHakkı Yok Dimi Kullanıcam Bunları :D Elinde Başka EdHardy DEsenleri Varsa Ekleyebilirmisin Bu Aralar EdHardy Patlaması Oluyo :o
İşlerimin Yoğunluğu Yüzünden Siteye Zaman Ayıramıyorum Ama Fırsat Buldukca Sizlerle Birlikte Olacağım Ve Paylaşımlarımı Sürekli Bu Başlıkta Yapıcam Zamanla Yeni Desenler Eklenicektir Şimdiden Hayrını Görün... :cool:
Burdan!..
Burdan!...
Arkadaşlar Myriad Pro-Black Semi Cn Bu Fontu Arıyorum İsmini Myfontsdan Buldum Ama Birtürlü İndiremedim Lütfen Yardımcı Olun Ücretsiz Nereden İndirebilirm Bu Fontu Yada Nereden Bulabilirim Elinde Olan vArmı
Photoshopta Kanallarda Hazırladığınız Deseni 400 dpi Yapın Ve Sadece Alpha Kalıcak Şekilde Yani CMYK Yada RGB Hangisiyse Bunları Silin sadece Hazırladığınız Alpha Kalsın Ve Bunu Sırasıyla İmage_Mode_Bitmap_Methot use Kısmını 50% Threshold Yapın Ve Bunu File_Save Ass_Formatını BMP Olarak Kaydedin...
Bu Cevap Çok İşime Yaradı Busecim Ya Saol Eksik Olma....
Bir Soru Neden Sorulur Yardım Almak Soruya Cevap Almak İçin Sorulur Buda Çok Sıkışmış Nir İnsanın Yardıma Muhtaç Olması Demektir Ve Enfazla 1-2 saat İçinde Cevaplanması Yada Derdine Çare Bulması Gerekmektedir..
Ben Müşteriye Kusura...
Merhaba Arkadaşlar Siyahtan Griye Giden Bir Desene Nasıl Bir Tram Uygularız Yani
image-Bitmap-Halftone Screen..
Frequency: ......
Angle: .......
Shape: ......
Burdaki değerleri Bilen Varmı
Desende Bu...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.