teşekkürler emine ama sormak istediğim o değildi emprime baskıya hazırlamak için renk ayrımı demiştim ben yani sizin verdiğiniz cevaplarda oluyor ama genelde baskıya girmesi için siyah beyaz yerler oluyor ya öyle diyordum negatif yani
Teşekkürler Black Tam Olarak Yılını Hatırlamıyorum Ama Yaklaşık 1-1.5 Sene Oldu Galiba Ozamanlar Evde Yapmıştım Bunu Evdeki Pcmdede Font Fazla Yüklememiştim Çünkü Grafik Programlarını Felaket Kasıyor..
Ordaki Ağaca Bende Pek Anlam Veremedim Ben Sadece Renklendirdim Bu Resmi İnternetten...
valla biz renk başına 8 ytl alıyoruz tabi bu sadece gelen tasarım içinyani müşterinin bize getirdiği deseni çiziyoruz filme döküyoruz ve renk başına 8 ytl alıyoruz
eğer deseni kendin tasarlarsan filme dökersen hatta kalıbı bile kendin çıkartırsan bu müşteriye baya bi tuzluya maal olucaktır
Hmm İlginç :D Oysaki Birinci Seçilmişti Bu Resim Yada Sizde Sadece Olaya Küresel Isınma İle İlgili Bakın Resme Neyse Yorumlar İçin Teşekkürler ASlında Yazı karakterlerini bende beğenmiyorum tabi şimdi. bu resmi yapalı çok oluyordu pcmde pek yazıkarakteri yoktu ozamanlar bunu uygun görmüştüm
Vaktörel Ama Corelde Çizilmemiş SAnırsam Ama Corelde Açıyor Çizilmiş Bir Şekilde Ve İStediğiniz Gibi değiştirebiliyorsunuz Corele İmport EDerek.
Siteden İndirmek İçinde Önce Beğendiğiniz REsme Tıklıyorsunuz Ve Açılan SAydada Sağda
Скачать векторный логотип 103 Warszawa (13816 байт) прямо...
@emine_x4
heheheeh bak onu hiç düşünmedim doğru diyorsun gerçi üşendim valla hazır yazı karakterleri varken dedim uğraşmayım şimdi ama üstüne biraz fırça darbeleri atsaymışım daha güzel olucakmış sanki :rolleyes:
DEsenlerin Arasında Bitanesi nasıl bir desen öyle bi kızın üstünde nu deseni :D acayip oldum yau şeyler filan var öle bi deseni kim ister acaba giymeyi eheheheeh teşekkürler paylaşımar için ama tam boy görünmüyor hiç bir desen çalışılmazda bunların üstünden
Varak Baskıyı Bilmene Gerek Yok Bunda DEğişik Olan Şey Senin Çalışma Sitilin DEğil Önemli Olan Varak Tutkalı Yani Onu Baskıyı Yapan Arkadaşlar Yapıyor Sen Normal Renkmiş Gibi ÇAlışıyorsun SAdece Ayrıca Bu DEsenlerin Hepsini Ben Yaptım
2 Numaralı Desen Kabaran ÜStüne Varak Yapılmıştır Ve...
İş Yerindeki İşlerin Azalmasıyla Can Sıkıntısına Yaptığım Bir Desen Baktım Gittikçe Güzelleşiyor Devam Ettim Ve bÖle Bi Sonuca Vardım Sizce Nasıl Olmuş Arkadaşlar...
Teşekkürler Bilgiler İçin Bir Diğer Örnekte Ben Vereyim Photoshopta Çalıştığımız Tek Renkli Deseni Alpha Canalına Aldıktan Sonra Tüm Renkelri Silip Sadece Alpha Layerini Bıraktığımızda Bitmap Yapıp .BMP Olarak Kaydettiğimizde de Corele İmport Edip Corelde Renk DEğişimini Yapabiliyoruz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.