Arama sonuçları

1. Recep Şahin

Yardım..

Aranızda Trigronomi,CMYK,RGB Desenini Nasıl yaparız Anlatabilicek Birileri varmı?:eek:
  2. Recep Şahin

desen tarama ve çalışma stilleri

Soruyu Biraz Daha Açarmısın Ben Birşey anlamadım
  3. Recep Şahin

Font istek

Fontun İsmini Zaten Myfontstan Buldum
  4. Recep Şahin

Arkadaşlar Yardım Edin

Acil Bu Fontu Bulmam Lazım Bana Bulmamda Yardım Edermisiniz.. Myfontsda Fontun İsmi Sanzettica 4 Bold Olarak Geçiyor Aradım Googlede ama Hepsi Ücretli Çizeyim Diyorum Ama Çok Uzun Bir Yazı
  5. Recep Şahin

Font istek

Bana Ölümcül Acilinden ''Sanzettica 4 Bold'' Bu Font Lazım Lütfen Yardım Edin Çok Acil Resimde Ekliyorum
  6. Recep Şahin

Desinatör'üm

Yaklaşık 1.5 Senedir Desinatörüm Merter (Güngören,Bağcılar) Yada Yakını Civarlarda İş Arıyorum...
  7. Recep Şahin

Tram nasil yapilir

:s Tramları Çizmeye Kalkarsan Vay Haline :D Canallarda Çalışmanı Öneririm Tabi Bire Bir Aynı Tramı İsterlerse Eğer İstemezlerse Kafana Göre Tram Yap Derlersede a Bitmap Yaparsın Yada Sitede Eskitmeler diye Bir Başlık Vardı Galiba Eskitme Hazır Tramlar Vardı Onlardan İndir Benim Çoooook İşime...
  8. Recep Şahin

Renk Ayrımı?

hmm 3. aşamayı hiç uygulamamıştım deniycem teşekkürler
  9. Recep Şahin

Emprime Soru - cevap

@yunusemre19 Bu Soruyu Kim Sormuş Ben Göremedim Siz Sorduysanız Evet Convert Etmeniz Lazım Orantılı Büyümesi İçin Yani Kısaca CTRL+Q Bu İşlem Yazı Karakterlerindede Geçerlidir Ancak Şöylede Bir Durum Var Eğerki Konturu Convert (CTRL+Q) Ederseniz Kontorun İç Tarafında da İnce Bir Çizgi...
  10. Recep Şahin

Emprime Soru - cevap

@desen_desen 7 Renkli Bol Tramlı Bir Desen Olmaz Önce Bunu Aklından Çıkar 7 Renkli Desen Olur Ama o 7 Rengede Tram Verirsen Vayyy Haline :D Ancak 7 Renkli Görüntüyü Elde Edebilmen İçin Deseni CMYK Modunda Çalışırsın Tramlarda Üst Üste Bindiğinde Farklı Renkleri Elde Etmiş Olursun...
  11. Recep Şahin

Kim Nerde Çalışıyor...

evinde ne iş yapıyorsun sıradan kendi kafana göremi takılıyorsun yoksa firmalara desenmi hazırlıyorsun?
  12. Recep Şahin

Renk Ayrımı?

:) teşekkürler superman corelde renk vermeyi biliyorum sorun o değil photoshopta örneğin 4 renkli bir desenin her rengini kenarlarında tırtık olmadan ayırabilmek sanırım bunuda kanallardan başka biryerde yapamıyoruz
  13. Recep Şahin

hangi meslekteniz

ooooo valla negüsel ya her daldan arkadaş var burda
  14. Recep Şahin

hangi meslekteniz

bu 657 emekliliğine kalan zamanmı abi :D heheheh yaşta kemale ermiş zaten
  15. Recep Şahin

font lütfen yardım ....

:) zaten ordan bulmuştum ben bu fontun adını ve orda ücretli fontlar o yüzden istemiştim gerçi artık gerek kalmadı çizdim bitirdim deseni allaha şükür
  16. Recep Şahin

font lütfen yardım ....

SAbah Oldu Ben Hala Arıyorum Bu Fontu :)
  17. Recep Şahin

font lütfen yardım ....

inşallah bekliyorum valla gecenin şu saatinde bile
  18. Recep Şahin

font lütfen yardım ....

Arkadaşlar Bana Çok Acil Resimdeki Font Lazım Siyah Renkle Yazan Wilmington Blue Rocks Yazısındaki Font Lazım İnternette Araştırdım Font Bulma Sitesinde Resmi Koyup tarattım Fontu Buldum Ancak Ordaki Fontlar Ücretli Diğer Sitelere Baktım Bulamadım Biri Bana Yardım Etsin Lütfen... Fontun İsmi...
  19. Recep Şahin

Renk Ayrımı?

teşekkürler türkishman
  20. Recep Şahin

Renk Ayrımı?

hmm teşekkürler cevaplar için
Yukarı Alt