Arama sonuçları

1. Serkan Emir

Kaliteli Süper Vektöreller (Arşivlik)

arşiv yapma zamanı.. paylaşımda bulunan tüm cömert grafikerlere saygılar.. emeğinize sağlık, Ancak Link Sizlere Ömür.
  2. Serkan Emir

Corel Draw ile oval bombeli yazı efekti - DERS

Bu güzel paylaşım için teşekkürler Ahmed Bey.
  3. Serkan Emir

CTRL + renk..

Ahmed Bey çok teşekkürler paylaşımınız için.. Çok faydalı bir paylaşım.. Shift + 11 ile birlikte bu seçenek de istediğimiz rengi bulma konusunda çok yardımcı olacaktır..
  4. Serkan Emir

CTRL + renk..

@Yaşar Karadeniz Ben teşekkür ederim.. Burda herkes birşeyler paylaşıyor. Yeni yeni şeyler öğreniyoruz hep birlikte. Paylaşımlar olduğu sürece öğrendiklerimiz artacak ve gelişim devam edecek. Kısaca gözattım ancak color management da yardımcı olmadı. help ten ctrl + color arattığımda bizim...
  5. Serkan Emir

CTRL + renk..

Teşekkür ederim.. Yaşar Bey, aynı soruyu ben kendime sormuştum ancak cevabını bulamamıştım. çok detaylı bir araştırma yapmadım. Bununla ilgili bir araştırmayı ilk fırsatta yapıp sizlerle paylaşmayı ümit ediyorum. Şayet bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum. Dediğiniz gibi mutlaka bu...
  6. Serkan Emir

CTRL + renk..

Herhangi bir şeklimiz renklendirdik diyelim, ancak tam istediğimiz renk oluşmadı. objemiz seçiliyken ctrl ye basılı bir şekilde örneğin beyaz rengi tıklarsak objemizin sahip olduğu renge bir kat beyaz atmış oluyor. beyaz yerine kırmızıyı tıkladığımızda da bir kat kırmızı atmış oluyor..
  7. Serkan Emir

Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo

@Kemal Durgun Kemal Bey o zaman post göndermeyin.. Böyle bir zounluluğunuz yok. Bir tane fikir sunmadınız. O olmaz, bu olmaz. o zaman ne olur, bi tane fikir sununuz. Ben profesyonel grafiker değilim dedim, grafiker değilim demedim. okulunu bitirenlere saygımdan ötürü bu şekilde tanımlıyorum...
  8. Serkan Emir

2 click...

Teşekkür ederim hepinize... Saygılar..
  9. Serkan Emir

gölge efktini kopyalama ikonu

Teşekkürler Fatih Bey ve Dilek Hanım.. İnşallah takip ettiğinize değcek paylaşımlarda bulunabilirim.. Hepimize paylaşım dolu forumlar dilerim..
  10. Serkan Emir

2 click...

Ben teşekkür ederim.. ne kadar paylaşım o kadar gelişim.. Parolamız bu olursa her alanda başarılı oluruz...
  11. Serkan Emir

CTRL + R işlevi

@Dilek Doğrusöz Dilek Hanım ilgili derse aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.. https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/11167-golge-efktini-kopyalama-ikonu.html#post63475
  12. Serkan Emir

gölge efktini kopyalama ikonu

Bu özellik interactive blend, contour, distortion, drop shadow, envelope, extrude, transparency tool larda uygulanabilir. Effects > copy effect> ...... seçeneği de bu eylemin uzun yoludur.. Dersteki ufak yazım yanlışlarını hoş görmenizi diliyorum..
  13. Serkan Emir

2 click...

toolbox taki rectangle tool u çift tıkladığımızda, sayfa ölçümüz ne olursa olsun onun boyutunda kare, dikdörtgen çizimi otomatik olarak uygulamaya hazır hale geliyor.Zamandan tasarruf...
  14. Serkan Emir

Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo

@Fatih Coşkun Fatih bey, desteğiniz için teşekkür ederim. Ancak malesef arkadaşlara anlatamadım heralde.. Olmaz veya olmamış gibi yorumlar esere saygısızlıktır. Hiçbir şeye benzemese bile, enazından "emek sarfetmişsiniz ancak şu şekilde birşeyler yaparsanız logo olabilir" denmelidir.. Bu...
  15. Serkan Emir

interactive distortion tool aracı

Çok teşekkürler Fatih Bey.. Çok güzel bir paylaşım.. Çok faydalı oldu..
  16. Serkan Emir

şekillerin dönme açılarındaki fark

@Fatih Coşkun Rica ederim ne demek... Evet dedikleriniz çok doğru. ben bir çok şekilde kullanıyorum. detay, basit ancak önemli bir uygulama bence..
  17. Serkan Emir

CTRL + R işlevi

@Fatih Coşkun Rep'in önemi yok :D Önemli olan sıcak bir teşekkür. İşe yarar paylaşımlar olduğunu görmek çok güzel..
  18. Serkan Emir

Şekilleri kıvırmak ve renklendirmek

@Fatih Coşkun Teşekkür ederim Fatih Bey.. Öncelikle zaman ayırmaya çalışacağım. Bu zamanı iyi bir şekilde değerlendirip paylaşımlarda bulunmak istiyorum bende.. Teşviklerinizden dolayı teşekkür ederim..
  19. Serkan Emir

şekillerin dönme açılarındaki fark

konunun başlığını tam uygun olarak bulamadım. heralde paylaştığım saatten ötürü olsa gerek :D umarım faydalı bir bilgi olur.
  20. Serkan Emir

CTRL + R işlevi

@Dilek Doğrusöz Rica ederim Dilek Hanım.. Evet belirttiğiniz üzere bazı eylemlerde aktif ancak bazılarında pasif. Pasif olmasının da sebebi var. Çünkü pasif olan eylemlerde de corel bize farklı bir kolaylık sunuyor. Pasif olduğu eylemlerde property bar üzerinde bir ikon bulunuyor. Onun...
Yukarı Alt