Ahmed Bey çok teşekkürler paylaşımınız için.. Çok faydalı bir paylaşım.. Shift + 11 ile birlikte bu seçenek de istediğimiz rengi bulma konusunda çok yardımcı olacaktır..
@Yaşar Karadeniz
Ben teşekkür ederim.. Burda herkes birşeyler paylaşıyor. Yeni yeni şeyler öğreniyoruz hep birlikte. Paylaşımlar olduğu sürece öğrendiklerimiz artacak ve gelişim devam edecek.
Kısaca gözattım ancak color management da yardımcı olmadı. help ten ctrl + color arattığımda bizim...
Teşekkür ederim.. Yaşar Bey, aynı soruyu ben kendime sormuştum ancak cevabını bulamamıştım. çok detaylı bir araştırma yapmadım. Bununla ilgili bir araştırmayı ilk fırsatta yapıp sizlerle paylaşmayı ümit ediyorum. Şayet bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum. Dediğiniz gibi mutlaka bu...
Herhangi bir şeklimiz renklendirdik diyelim, ancak tam istediğimiz renk oluşmadı. objemiz seçiliyken ctrl ye basılı bir şekilde örneğin beyaz rengi tıklarsak objemizin sahip olduğu renge bir kat beyaz atmış oluyor. beyaz yerine kırmızıyı tıkladığımızda da bir kat kırmızı atmış oluyor..
@Kemal Durgun
Kemal Bey o zaman post göndermeyin.. Böyle bir zounluluğunuz yok. Bir tane fikir sunmadınız. O olmaz, bu olmaz. o zaman ne olur, bi tane fikir sununuz. Ben profesyonel grafiker değilim dedim, grafiker değilim demedim. okulunu bitirenlere saygımdan ötürü bu şekilde tanımlıyorum...
@Dilek Doğrusöz
Dilek Hanım ilgili derse aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
https://www.grafikerler.org/corel-draw-dersleri/11167-golge-efktini-kopyalama-ikonu.html#post63475
Bu özellik interactive blend, contour, distortion, drop shadow, envelope, extrude, transparency tool larda uygulanabilir. Effects > copy effect> ...... seçeneği de bu eylemin uzun yoludur.. Dersteki ufak yazım yanlışlarını hoş görmenizi diliyorum..
toolbox taki rectangle tool u çift tıkladığımızda, sayfa ölçümüz ne olursa olsun onun boyutunda kare, dikdörtgen çizimi otomatik olarak uygulamaya hazır hale geliyor.Zamandan tasarruf...
@Fatih Coşkun
Fatih bey, desteğiniz için teşekkür ederim. Ancak malesef arkadaşlara anlatamadım heralde.. Olmaz veya olmamış gibi yorumlar esere saygısızlıktır. Hiçbir şeye benzemese bile, enazından "emek sarfetmişsiniz ancak şu şekilde birşeyler yaparsanız logo olabilir" denmelidir.. Bu...
@Fatih Coşkun
Teşekkür ederim Fatih Bey.. Öncelikle zaman ayırmaya çalışacağım. Bu zamanı iyi bir şekilde değerlendirip paylaşımlarda bulunmak istiyorum bende.. Teşviklerinizden dolayı teşekkür ederim..
@Dilek Doğrusöz
Rica ederim Dilek Hanım.. Evet belirttiğiniz üzere bazı eylemlerde aktif ancak bazılarında pasif. Pasif olmasının da sebebi var. Çünkü pasif olan eylemlerde de corel bize farklı bir kolaylık sunuyor. Pasif olduğu eylemlerde property bar üzerinde bir ikon bulunuyor. Onun...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.