Arama sonuçları

1. Serkan Emir

Şekilleri kıvırmak ve renklendirmek

@Dilek Doğrusöz Evet Dilek Hanım çok güzel şeyler öğrendim bu forumdan, paylaşan arkadaşlardan.. Emeği geçen herekese teşekkür ederim. Bende katkıda bulunacağım bu güzelliklere..
  2. Serkan Emir

@Dilek Doğrusöz Aynı düşünceyi paylaşıyoruz.. Bende fazlasıyla bulunan değerler azim ve çalışmak. Daha önce vakit ayıramamıştım bu güzel foruma ancak inşallah bundan sonra hep ayıracağım ve paylaşımda bulunacağım. Saygılar..
  3. Serkan Emir

Çok teşekkür ederim Dilek Hanım, Alper Bey ve Yaşar Bey.. Bu güzel foruma bende elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım. İnşallah başarılı olurum.
  4. Serkan Emir

CTRL + R işlevi

ctrl + r işlevi bir önceki yaptığımız işlemin aynısını yapar. Ve bir çok eylem için geçerlidir. Örneğin 5 adet 100 x 100 kare çizdik. ancak 50x50 olması gerekliydi. tek tek ölçü vermek yerine (şayet clone seçeneğini kullanmadıysak) yerine bir tanesine 50x50 ölçüsünü girip değiştirdikten...
  5. Serkan Emir

İlk paylaşımım olduğu için kusurum veya eksiğim var ise af ola. herkese paylaşım dolu çalışmalar dilerim.
  6. Serkan Emir

Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo

@Alper Yediyıldız Bu logo dernek için değil. Bu logo bir Topluluk için ve Balıkesir'e has bir topluluk.Burda Balıkesirden birşey olması gerekli. aynı zamanda da toplulukla örtüşen birşey olmalı bu. O da bu anıt. Bu anıtı kullanmam gerekli. Resim koydum olumsuz karşılandı. Çizim yaptım yine...
  7. Serkan Emir

Objeden veya Resimden Renk Alma!

çok teşekkür ederim.. güzel bir paylaşım..
  8. Serkan Emir

Corelde Tek Komutla Birden Fazla Aynı Olan Renkleri Değiştirme

çok güzel bir paylaşım. çok işime yarayacak ve zamandan müthiş tasarruf..
  9. Serkan Emir

İlk Harf Büyük Yazma Sorunu

çok işime yarayacak bir ders.. çok teşekkürler.. sinir oluyordum ikidebir düzeltmekten :D
  10. Serkan Emir

Corelde TÜRK BAYRAĞI yapalım *****

çok güzel emeğinize sağlık.. gözden kaçan bir detayı belirtmek isterim. herkes biliyordur ancak gözden kaçmış anlaşılan. yıldızın açısı aya daha farklı bir orantıdadır. hilali tamamlarcasına pozisyondadır. Tekrar bu güzel paylaşım için teşekkür ederim..
  11. Serkan Emir

corel de aktif büyüteç yapımı (GÜNCELLENDİ)

Çok teşekkür ederim. normalini kendim yapıyordum:) ancak aktif olması mükemmel bişey..
  12. Serkan Emir

corelde çok kolaylıkla yapabileciğiniz düz zeminden kabartma işlemi

çok basit olan ancak çok faydalı bir paylaşım.. çok teşekkürler..
  13. Serkan Emir

Türk Takım Logoları - Pattern - Style - Brush

teşekkürler efendim. emeğinize sağlık. türk takımı olsun da gerisi yalan. bigün fenerli bir gün cimbomlu öteki gün trabzonlu oluruz.. ancak doğduğumuz günden ölene dek beşiktaşlıyız..
  14. Serkan Emir

80 Golden Style PS

paylaşım için teşekkürler. ancak sorun var. 10 kezden daha fazla indirilmiyor. yani 10 kişi istifade etti bu paylaşımdan. kalanlar faydalanamadı. bende... :(
  15. Serkan Emir

@Kemal Durgun Siz öneri getirmiyorsunuz ki.. Bu olmaz da ne olur bir de bu yönde yorum yapın o halde. Bu topluluğun kurucusu benim. Şuan için logo kullanım alanı afiş, internet vs. gibi kısıtlı. Yani çok büyük ebatlarda kullanılma ihtimali en azından şuan için yok. Olursada resimin...
  16. Serkan Emir

@Kemal Durgun Yorumunuz için teşekkür ederim. Ancak olmaz diyerek neyi amaçlıyorsunuz anlamadım. Nası olması gerektiğini paylaşın lütfen bizimle. Anıt balıkesirdeki meşhur çamlık tepesindeki Atatürk anıtı. Şehir ayaklarınızın altında kalıyor. ayrıca şehrinde göbeğinde bir yer. Topluluğun adı...
  17. Serkan Emir

@Fatih Coşkun çok teşekkür ederim yardımlarınız için.. önce balıkesire saha sonra tüm vatana millete hayırlı olsun :)
  18. Serkan Emir

@Fatih Coşkun resme ivme verme efekti yapabilirmiyiz? heykele doğru bir ivme mesela.. yada mesajda da yazdığım gibi silik bir balıkesir haritası..
  19. Serkan Emir

@Fatih Coşkun Fatih Bey,bayraklar resimin orjinalinde var, ancak dediğiniz gibi 1e indirdim bayrağı. birkaç görsel eklentiden kastınız nedir? mesela neler yapabiliriz. yardımcı olursanız memnun olurum.. ve ben 2 adet logo ekliyorum. resimde azda olsa fark var. sizce hangisi daha uygun...
  20. Serkan Emir

birde az farklı olan şu var.. her 2sinde de yazı yuvarlakla aynı orantıda oval değil, onu tam olarak yapamadım. bu ve eksik gördüğünüz konularda yardımlarınızı bekliyorum.
Yukarı Alt