Arama sonuçları

1. ahmed guclu

Corel ile Illustrator...!

Bu çalışmada web sitelerimden bir tanesi için yapmıştım, daha sonra vazgeçtim.Corel X3 ile yapılmıştır.İsteyenler kullanabilir, Corel dosyasının linki için burdan
  2. ahmed guclu

Corel ile Illustrator...!

Resimde görülen çizim bir kalemlik çalışmasıdır...Corel X3 ile çizilmiştir.
  3. ahmed guclu

"www.grafikerler.org" yeni evimiz için logo çalışmalarınız

@cengiz kaçar Güzel olmuş eline sağlık ...
  4. ahmed guclu

Ne tür müzik dinlersiniz?

Jazz dinlerim arada sırada ama caz değil :) birde etnik ve mistik içinde insan sesi olmıyan müzikler hoşuma gidiyor.Yeni çıkan bir tarz Chillout...
  5. ahmed guclu

Logo grafik içindeki yazıya tam beyaz'ı veremedim.

Göz yanılgısı olmasın...
  6. ahmed guclu

pixel çizimi vektör çizime dönüştürmek

Aynı işlemi dilersen Adobe Illustrator ilede yapabilirsin denemekte fayda var bazen corel'den daha net yapabiliyor ;) benim çok rastladığım bir vaka.... ben olsaydım ilk corel ile denerdim sonuç alamaz isem Adobe Illustrator baktım oda olmadı çizerdim...
  7. ahmed guclu

İlk Logo Çalışmam - Tekno Plastik

Doğru yoldasın, bana kalırsa kısa zamanda ustalara taş çıkartabilirsin, maşaALLAH...
  8. ahmed guclu

Logolarımdan bir kaç tanesi...!

@Süleyman Köklü Hayır bir kadın değil, demir döğen bir çocuk, her elinde kızıllaşmış çekiç var ve metale vermek istediği şekil ayyıldız (kafasının içindeki minik şekil) bu arada görüldüğü gibi çekiçlerden bir tanesi İzgi kalimesindeki İ harfinin noktasını oluşturuyor.
  9. ahmed guclu

Güzel temennileriniz için teşekkürler, Erdinç Bey; Logo konusunda elimden geleni yaparım, diğer afiş, kartvizit v.b. konularında forumda yararlanabileceğim konular olabilir....
  10. ahmed guclu

Logo Nasıl olmuş

Web sitelerinde kullanmak için mükemmel bir logo, fakat işin matbaa kısmında biraz karışık galiba...
  11. ahmed guclu

Türkiye çapında sadece ajanslara hitap eden bir promosyon firmasında grafiker olarak çalışıyorum.Ayrıca CMS sistemleri ile ilgileniyorum (joomla v.b.). Özellikle Logo incelemekten ve tasarlamaktan çok zevk alıyorum. 2001 senesine kadar müzik ile ilgileniyordum daha sonra bıraktım, şu an takke...
  12. ahmed guclu

Bir kaç tanede ben atayım dedim, eee nede olsa hastalık olmuş logo ;=)
  13. ahmed guclu

özsoy petrol logo tasarımı

6 numara diğerlerine göre daha oturaklı...
  14. ahmed guclu

Edicafe Logo çalışmalarım

Hepsi birbirinden güzel, eline sağlık. 1 ile 5 güzel; 5 basit görünmesine rağmen aklımda kaldığı için hepsinden güzel bence...
  15. ahmed guclu

Logo Denemem ( Bocek Tasarım:) )

Örümceğe benzer figür güzel ...
  16. ahmed guclu

beyzade logo örnekleri sizce hangisi

Aslında biraz daha çalışılmalı, ama illa bunlar olacaksa 5 diyorum :)
  17. ahmed guclu

Karabekir Döküm logo çalışması

1 numaralı daha akılda kalıcı ;=)
  18. ahmed guclu

kendime yapığım logo

Modern bir çalışma aslında, hoşuma gitti :) Renkler çok hoş ;)
  19. ahmed guclu

Logo dizayn

@ihtome Kesinlikle ;=)
Yukarı Alt