Bu çalışmada web sitelerimden bir tanesi için yapmıştım, daha sonra vazgeçtim.Corel X3 ile yapılmıştır.İsteyenler kullanabilir, Corel dosyasının linki için burdan
Aynı işlemi dilersen Adobe Illustrator ilede yapabilirsin denemekte fayda var bazen corel'den daha net yapabiliyor ;) benim çok rastladığım bir vaka.... ben olsaydım ilk corel ile denerdim sonuç alamaz isem Adobe Illustrator baktım oda olmadı çizerdim...
@Süleyman Köklü
Hayır bir kadın değil, demir döğen bir çocuk, her elinde kızıllaşmış çekiç var ve metale vermek istediği şekil ayyıldız (kafasının içindeki minik şekil) bu arada görüldüğü gibi çekiçlerden bir tanesi İzgi kalimesindeki İ harfinin noktasını oluşturuyor.
Güzel temennileriniz için teşekkürler, Erdinç Bey;
Logo konusunda elimden geleni yaparım, diğer afiş, kartvizit v.b. konularında forumda yararlanabileceğim konular olabilir....
Türkiye çapında sadece ajanslara hitap eden bir promosyon firmasında grafiker olarak çalışıyorum.Ayrıca CMS sistemleri ile ilgileniyorum (joomla v.b.). Özellikle Logo incelemekten ve tasarlamaktan çok zevk alıyorum.
2001 senesine kadar müzik ile ilgileniyordum daha sonra bıraktım, şu an takke...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.