Arama sonuçları

1. ahmed guclu

Akvaryum firması için yaptığın 3 adet logo

Çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim, affına sığınarak biraz eleştiri yapmak istiyorum...! Yaptığım çalışmalar biraz logodan uzak , fakat belki bir anahtarlık, bardak altlığı yada duvar saatine mükemmel oturur.Fakat şunuda itiraf edeyim sol taraftaki deniz efekti çok hoş...
  2. ahmed guclu

Bir deshane logosu çalışmalarım

Merhaba çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler, aslında fena çalışmalar değil ilk bakışta renk seçimini beğendim, objelerin etrefındaki kontürü atmalısın.Sırasıyla logoları değerlendirmek gerekirse en üstteki logo oturaklı fakat belki alt taraftan gelen turuncu dikdörtgeni...
  3. ahmed guclu

Uvey's 2000 istanbul logo

bende 6, 7 ve 10 numaralı logoları beğendim, özellikle 6 ;)
  4. ahmed guclu

corel de çark dişli (GÜNCELLENDİ)

Ellerine emeğine sağlık ;)
  5. ahmed guclu

BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

1. Şimdi şöyle anlaşalım, yapılmış belirlenmiş bir firmanın logosuna asla dokunmam.Fakat bir sitede bir logo satılıyorsa ve bunuda ben yapabiliyorsam.Evet bu logo belki benim tasarımım değil ama ben çizdim deme hakkım var.O zaman Mona Lisa'nın dünyada bir sürü taklit tablosu var bunlarada hırsız...
  6. ahmed guclu

Grafikerliği NEREDE ve NASIL BİR EĞİTİM alarak öğrendiniz?

Marie Claire dergisinin eski tasarımcısı hakan bey'in deteği ile başladım, ilk dersimi ondan aldım daha sonra kendimi kitaplar, cd'ler okuyarak geliştirdim.İlk olarak matbaa üzerine grafikerlik yapıyordum, son 8 senedir serigraf, tampon, yuvarlak baskı üzerine çalışıyorum.Yani promosyon...
  7. ahmed guclu

BENZER ya da KOPYA TASARIMLAR

Bu konuyu daha yeni görüyorum, çok tartışılan bir konu benimde aklıma çok takılmıştır.Bende genelde esinlenirim bir yerlerden bence bunda bir sakınca yok benzemediği taktirde.Hatta kimi zaman logo satan sitelerdeki logoların aynısını bile yaptığım olur fakat aynısın yapma nedenim ben bunu neden...
  8. ahmed guclu

İlk Çalışmam

Benimde ilk gözüme çarpan, sağ taraftaki daire içindeki resimler, işlemenin altında kaybolmuş, belki sol taraftaki atatürk resmindeki gibi onları ortaya çıkartmalısın, birde dahaönce yorum yapan arkadaşların dediği gibi yazılar üzerindeki efekt yazıları boğmuş, onun dışında ilk çalışmanız ise...
  9. ahmed guclu

Art of Dent

Yorumlarınızı bekliyorum...
  10. ahmed guclu

Asya Nework logo çalışması

bende 3 diyorum ...
  11. ahmed guclu

M küp

Daha çok akşamları sitelerle uğraştığım için, bir site için çizdiğim logoyu paylaşmak istiyorum, Corel Draw'ın taransparan özelliği beni hasta ediyor :rolleyes:
  12. ahmed guclu

Halkalar

Belki bir çoğunuz görmüştür bu çizimi , bir deneme yaptım %80 yakaladım galiba...
  13. ahmed guclu

Tavuskuşu

@Buse Türüdü Evet iyi yakalamışsın, bir resimdi bir aralar, ama artık değil :rolleyes:
  14. ahmed guclu

Corel Draw X3 Hızlandırıcı eklenti !

Güle güle kullanın :)
  15. ahmed guclu

2. Logo Çalışmam.Yorumlarsanız...

Benimde ilk gözüme çarpan Yazı karakterleri arasında dengesiz bir aralık var kimisi yakın kimisi uzak ...
  16. ahmed guclu

Corel Draw X3 Hızlandırıcı eklenti !

Ekteki eklentileri kurmadan önce ağır corel dosyalarım, yaklaşık 3 yada 5 dakkada açılıyordu.Bu eklentileri kurunca hızlandı, bu sorunu yaşıyan arkadaşlar varsa burdan indirsin, ekte 2 adet zipli dosya var bütün programları kapatın ziplerin içindeki exe dosyalarını çalıştırın... ve hıza bakın...
  17. ahmed guclu

Puzzle

Video olarak inşeALLAH denemeyi düşünüyorum ;)
  18. ahmed guclu

araç çalışması

Yeni bir konu açmak istemedim bende burdan devam edeyim buda benim araç çalışmam....
  19. ahmed guclu

Kalem

@Fatih Coşkun İnşeALLAH bir ara video dersi olarak eklerim, bir yandanda web sitesi ile meşgul olduğum için pek zamanım olmuyor resimli ders için, video üzerinden daha basit geliyor.
  20. ahmed guclu

Haberci Köpek

Buyrun dilerseniz, websitelerinizde logo olarakta kullanabilirsiniz. İNDİR
Yukarı Alt