Arama sonuçları

1. N30wh1t3

Hayvanlardan atasözleri ..

-Çömelen insanı ısırmayan bizden değildir / köpek - beni bacağımdan asanın bacağına s*çayım / koyun - suyu içsen de sokarım içmesen de sokarım / yılan - altımda buzağı arayan kerizin enayinin önde gidenidir / öküz - bedevi, çölde gezenin kara gün dostudur / kutup ayısı - atladığın yere dikkat...
  2. N30wh1t3

Uyarı ( SÜPER BAK )

3. N30wh1t3

Türk erkeği çekicidir ..

TüRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR. İşe Başlarken Besmele Çeker Delikanlıdır Tesbih Çeker Sportmendir Barfiks Çeker Tek Eliyle şınav Çeker Kendi Dişini Kendi Çeker Kaçan Golde Yuh Çeker Ağzında Sigara Halay Çeker Dikiz Aynasından Hareket Çeker Muazzam Kopya Çeker Kaynanadan Çok Çeker Genelde...
  4. N30wh1t3

Ccocuklardan cıldırtan sorular..

Kedi maması yesem kedi olur muyum anne_ -Olmazsın kızım. Peki kedi benim yemeğimi yese insan olur mu anne? 2--bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. -bunu kırıyım mı? -hayır. ....... -bunu kırıyım mı? -kır allahın cezası kır. -neden? 3-teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere...
  5. N30wh1t3

İsmail YK açılımları (bir merakınızı daha gideriyorum =)

ismail yapı kredi ismail yurtiçi kargo ismail yavru kurt ismail yalova kaymakamı ismail yedek kulübesi ismail yer kabuğu ismail yüz karası ismail yeşil kart ismail yedin mi kazığı ismail yanık koza ismail yalı kazığı ismail yarım kaldı ismail yeşil kundura ismail yaban kazı ismail yağ keçesi...
  6. N30wh1t3

Resimde kaç öküz var ??????

Süper :)
  7. N30wh1t3

Photoshop' ta Örümcek Ağı Yapalım

1- Öncelikle File/New Yeni Bir Döküman Açıyoruz.. 400×400 Olsun.. 2- Simdi bize backgroundu siyah olan bir sayfa lazım.. İlk önce “D”ye basınız.Alt+Backspace yaparak arka planı siyah yapınız... 3- Layer de Background seçili iken Filter/Filter Galery’den “Plastic Wrap” seçiniz..Ayarların...
  8. N30wh1t3

Photoshopta Çikolata Yapalım

Hemen çikolata yapalım :D İstediğiniz ebatlarda Yeni bir sayfa açın. Foreground Color i açıp, Renk Değeri olarak #D6D1B6 girin ve bu renkte sayfanın zeminini Paint Bucket Tool aracı ile boyayın.Ctrl+D tuşlarına basın. Rectangle Tool aracı ile bir Dikdörtgen çizin. Layer > Layer Style > Bevel...
  9. N30wh1t3

Foto Manipülasyon Yarışması

- Adobe Photoshop CS2 - 9.0 - Teknik Pen tooL (P) , Move tooL (M) , Blur TooL (B) Renkler FeLan oynadım.. - Wallaha Ne zamandır bilmiyorum ama 3 beŞ ay oldu.. Az cok Biliyoruz İşte.
  10. N30wh1t3

3 ßoyutlu Arka Plan Yapımı

İlk olarak yeni bir döküman açıyoruz(500 X 500 istediğiniz boyutlarda da olabilir) gradient tool aracını seçiyoruz( "G" tuşu kısayolu) Gradient mode'u difference seçeneğine getiriyoruz. Ve şimdi iş yaratıcılığımıza kaldı,Gradient Tool yardımıyla istediğiniz yerlerden...
  11. N30wh1t3

İki metni layer içinde birleştirme ( resimli anlatım )

ßeyazlar olmasa ama çok sade gösteriyor resmi :S ondan koydummm.
  12. N30wh1t3

Ahanda yaptım ama biraz degiştirdim :)
  13. N30wh1t3

Yapmadım ki dün kafamı yidim onu bulamadım diye saçlarım beyazladı gercekten .. ama dur yapamn hemen deniyem :D
  14. N30wh1t3

Arka plan hazırlamak ( resimli anlatım )

Wallaha ben ufak ve biraz gif lik verdim arka plan neden siyah olmadı dersenz yukarda CTRL + I bas diyor baasıyorum basıyorum olmuyor bende böyle birşey yaptım :P
  15. N30wh1t3

Eywallaha işte bu ya :)
  16. N30wh1t3

afiş tasarımı

160 ytL ton yazmışsın Anlamadım wallaha o ne ya insan 1 ton 160 ytL yazar felan ama tabi bilmedigim birşey wardır kesin.
  17. N30wh1t3

ßunu bulamadım uyus oldum yaw bırak bırak saçlarım beyazladı :S basıyorum basıyorum enter cıkan sadece heç birşey offf
  18. N30wh1t3

Seçim Aracı ve Özellikleri

Emegine Saglık Çok güzel bilgiler admin.. Ellerin dert görmesin ;)
  19. N30wh1t3

Kendimi Paylanco yaptım :)

Kendimi Paylanco yaptım idare eder sanırcıgıma. OrjinaL'i ßenim Yaptıgım. Renkler felan fazla uymadı :S uyduramadım iŞte.
  20. N30wh1t3

Merhaba Ben İrfan

SeLam , İrfan Hoş geldinizZ İhşallaha kalıcı kalırsınz.
Yukarı Alt