Arama sonuçları

1. N30wh1t3

Slm Ben geldim

Hoş geldin.
  2. N30wh1t3

Photoshopla Yaptıgım Resim Kendim

@MehmetBozaslan O nedemek ya :S Wallaha bizde Cillop gibi resim war :)
  3. N30wh1t3

Kar Görüntüsü Efekti Oluşturma..

Siyah renkte, yeni bir dosya açın. Filters/Noise/Add noise Gaussian monochromic Amount = 70 Filters/Blur/Gaussian Blur amount = 1,5 , Daha sonra image / Adjust / Levels ( yada CTrL + L ) input levels : 90 1,00 100 ile yandaki resme benzer bir resim elde edin. Bu asıl kar yağışını taklit edecek...
  4. N30wh1t3

ReSiMLeRe HaYaL eFeKTi VeRMeK

1. Efekti uygulayacağınız resimi açın. 2. Layer a sağ tıklayıp Duplicate Layer seçeneğini kullanarak layer i kopyalayın ve ismini Duplicate 1 yapın. 3. Duplicate 1 de iken Filter > Blur > Gaussian Blur seçeneğine girip aşağıdaki ayarları uygulayın. 4. Duplicate 1'in Blend Mode'unu Lighten...
  5. N30wh1t3

Photoshop ile Simit Yapımı

Acıktınız mı? Hemen bir simit yapın kendinize, bakar hayal kurarsınız en azından :D 1. İlk olarak 400*400 ebatlarında yeni bir layer açıyoruz ve içini renk olarak "EE9F07" ile dolduruyoruz eliptical marcue toolu seçiyoruz ve üst menüden subtract from selection u işaretliyoruz. 2. İlk önce büyük...
  6. N30wh1t3

Birkaç Resmi Birleştirip Kendi Resminizi Yaratın

ahh ahhh ßöyle resimler Bulabilsem :)
  7. N30wh1t3

Merhabalar

Hoş geldin Merve Hanım Sefalar getirdiniz...
  8. N30wh1t3

Mausuna güvenenler buyursun

yaaLan oıldu cocuk :P
  9. N30wh1t3

:) işte geldimm

HoŞ geldin..
  10. N30wh1t3

Yok ya Ne yenisi :) Sadece Okadar cok iyi kullanmasını bilmiyoruz sadece. Öğrenmeye Çalışıyoruz :S Yardımcı olacak birileri yada ben kendi cabamla öğreniyorum. 7/24 kurcalıyorum Gözler iyice yamuldu iÇkicilere benziyorum :D Ama kendimi Çok iyi yapana kadar heç bırakmıcam yukarda ben Şakasına...
  11. N30wh1t3

Normal de o yokta ben koydum elde yansıma war ya :) ne bilem olmamış ya ni tamam ben bırakıyorum photoshop lugu :S pff begenmediler kahretsin :S
  12. N30wh1t3

Heuhue Photoshopla Yaptıgım Resim Kendime yaptım.. Hoşuma gitti :P Kesimleri okadar iyi olmasada idare eder sanırım ..
  13. N30wh1t3

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

Güzel Denicem Hemen :) bakalım yaapabilcem :D
  14. N30wh1t3

Paintle 7 Ay da cizilen resim ! (5000 Saat)

Resim 7 Ay (Yaklaşık 5000 Saat) boyunca cizilmiş... :p
  15. N30wh1t3

Selam aleyküm.

Taßikide :) DewamLı ßurdayım Artık.
  16. N30wh1t3

Mausuna güvenenler buyursun

ßuyrun Cocuk Ne haLe geLmiŞ :S
  17. N30wh1t3

Selam aleyküm.

Teşekürler ßeyLer ;)
  18. N30wh1t3

Selam aleyküm.

Selam aleyküm ßende geLdim.. Aranıza Alırsınız sanırım ?
  19. N30wh1t3

Foroğrafçıların kullanmıs oldugu düğün vs. fotolarda kullandıkları backgroundlar

Harika süper bende arıyordum böyle resimler,Photoshopta kendimi koymak için :P .. Hemencik indiriyorum.
Yukarı Alt