Arama sonuçları

1. Onur G. HİTİT

Amatörden gerçekçi akvaryum çizimi teknikleri

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Elim Paint Shop'a alışmış. Bir ara Photoshop kullanmaya kalkıştım, halen de var, ama çok karışık geldi. Teknik bilgim de pek olmadığından uğraşamadım ama deneyeceğim. ;)
  2. Onur G. HİTİT

Amatörden gerçekçi akvaryum çizimi teknikleri

https://www.grafikerler.org/genel-calismalariniz/6414-sucul-cizimlerim.html Yukarıdaki başlıkta paludaryum çizimlerimden birkaçını paylaşmıştım. Şimdi de tekniğimi açıklıyorum. Gerçi bu durum, grafik tasarım konusunda oldukça amatör olan biri olduğumdan dolayı "tereciye tere satmak" olarak...
  3. Onur G. HİTİT

Akvaryum hobisiyle uğraşanlar

Kendimi kısaca tanıttığım başlıkta da belirtmiştim, akvaryumlarla yıllardır ciddi anlamda ilgilenmekteyim: https://www.grafikerler.org/merhaba-amp-deneme/6411-esenlikler.html#post37836 Merak ettim, forumumuzda akvaryum hobisi ile uğraşan başka kimler var?
  4. Onur G. HİTİT

Sucul çizimlerim

Teşekkür ederim. Umarım bu forumdaki bilgiler sayesinde çizim tekniklerimi daha da geliştireceğim. Saygılar,
  5. Onur G. HİTİT

Sucul çizimlerim

Beğenmenize sevindim.
  6. Onur G. HİTİT

hangi meslekteniz

Psikolojik danışmanım. Ama beni yakından tanıyanlar bana "profesyonel deli" de diyorlar zaman zaman. :)
  7. Onur G. HİTİT

en çok dinlenen müzik tarZı

Kendimi bildim bileli heavy metal ve rock müzik dinlerim. Genelde Iron Maiden, Motorhead, Slayer, Sepultura, Death, Obituary, Therion, Pink Floyd, Led Zeppelin gibi grupları dinlerim. Ama tabi anlık duruma göre alakasız müzik türleri (klasik, etnik vs) de dinlediğim olur.
  8. Onur G. HİTİT

sitemize nasıl ulaştınız ?

Google'da bir şeyler araştırıyordum. İsmi ilgimi çekti, tıkladığımda da içeriği ilgimi çekti. :)
  9. Onur G. HİTİT

İnsan Clipart

Harika bir arşive benziyor. Hemen indiriyorum. Sağolun.
  10. Onur G. HİTİT

Sucul çizimlerim

Başlığı doğru yere mi açtım, bilmiyorum. Eğer yanlış yerde ise, yönetici arkadaşlar ilgileneceklerdir. Benim grafikerlik konusunda hiçbir eğitimim yok. Bunu baştan belirtmek istiyorum. Yaptığım şey sadece canım sıkıldığında resim çizmek... Bu bazen bilgisayar başında oluyor, bazen ise kağıt ve...
  11. Onur G. HİTİT

Onur G. HİTİT - Akvaryum fotoğrafları

Beğenmenize sevindim. Devamı da gelecek. ;)
  12. Onur G. HİTİT

Esenlikler

Hoş buldum. Teşekkür ederim. :)
  13. Onur G. HİTİT

Esenlikler

İlk önce böyle bir forum ortamı oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. İsmim Onur G. HİTİT. 1978 doğumluyum. Aslen Boluluyum. Psikolojik danışman olarak çalışmaktayım. Evliyim. Türkçe yazım kuralları konusunda son derece "arıza" biriyim. Bu konuyu çoğu zaman takıntı haline getirmiş biriyim...
  14. Onur G. HİTİT

O halde akvaryum fotoğraflarına devam:
  15. Onur G. HİTİT

Teşekkür ederim arkadaşlar. @eminecik Devamının geleceğini garanti ediyorum. ;) Madem ki burada da akvaryumla ilgilenenler var, benden günah gitti o halde. :D Bu arada fotoğraflardan biri çıkmamış. Onu da buraya ekleyeyim: Spirulina tabletini didikleyen ufaklıklarım: Aslında bu...
  16. Onur G. HİTİT

Onur G. HİTİT - Börtü böcek fotoğrafları

Teşekkür ederim. Profesyonel bir fotoğrafçı değilim. Fotoğrafçılığım hobiden öteye gitmedi, genelde doğa/canlı fotoğrafları çekmeyi seviyorum. Canon Powershot A400 kullanıyorum.
  17. Onur G. HİTİT

Onur G. HİTİT - Börtü böcek fotoğrafları

Geçen yıl eşim evin dış kapısını açtı ve açar açmaz bir çığlık atarak beni çağırdı. Ben de "Aha yılan!" diye koşarak gittim. Bir de baktım ki yerde bir böcek var. Ama öyle böyle değil, devasa bir böcek. Sanırım vücut geliştirme çalışmış. Kınkanatlılar grubundan olduğunu düşündüğüm ama tam...
  18. Onur G. HİTİT

Endlerlerim (Poecilia endler): Gambusyalarım (Gambusia affinis affinis): Elimden yem alan canlı doğuranlarım: Spirulina tabletini didikleyen ufaklıklarım: Platilerimden birine ait (+18 :D) gonopod, erkek adamın erkek platisi olurmuş :D: Bazı lepisteslerimden...
Yukarı Alt