Arama sonuçları

1. Onur G. HİTİT

Hangi Takımlısınız ?

Futboldan pek hoşlanmadığım için takım tutmuyorum. Ama yıllar önce sıkı bir BJK taraftarı idim.
  2. Onur G. HİTİT

dünyaya bir daha gelseniz isminizin ne olmasını isterdiniz???

İsmimi seviyorum. Ama Orta Asya orijinli isimleri de çok seviyorum. Attila, Timuçin, Teoman, Cengiz, Cengizhan, Gökbörü, Bilge Kağan... Bu isimlerden herhangi biri olabilirdi. :D
  3. Onur G. HİTİT

Ne tür müzik dinlersiniz?

Ne tür müzik dinlersiniz? Yabancı pop Yerli pop Türkü, Türk sanat müziği Klasik müzik Tekno Etnik Caz Arabesk Rap, hiphop Rock, punk, metal NOT: Şıkları eklemeyi unutmuşum. Genelde ve uzun yıllardır rock ve heavy metal dinlerim. Slayer, Iron Maiden, Sepultura, Black Sabbath, Pink...
  4. Onur G. HİTİT

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

30 yaşındayım. :)
  5. Onur G. HİTİT

Hayvan besliyor musunuz?

Ben evimde 1 adet papağan besliyorum. Ayrıca çeşitli balıklarım (canlı doğuranları ve çöpçüler) ve birkaç tür tatlısu salyangozum (planorbis, minare vs) var. Geçmiş dönemlerde evimde; Papağan, kanarya, saka, florya, çeşitli balıklar (melek, diskus, Malavi balıkları, çeşitli tetralar, çeşitli...
  6. Onur G. HİTİT

Hayvan besliyor musunuz?

Evinizde veya ofisinizde hayvan besliyor musunuz?
  7. Onur G. HİTİT

Teröre Lanet Kampanyası...

Katılıyorum. Ne yapmamız gerekir?
  8. Onur G. HİTİT

Mehmetçik

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  9. Onur G. HİTİT

Mehmetçik

Acele ile yaptım. Grafikten anlamam pek. Daha doğrusu, amatörün de amatörü biri olarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Grafik değerinden ziyade, konunun hassaslığına dikkat çekmek istedim.
  10. Onur G. HİTİT

şehitlerimiz hakkını helal edin

Ama ne var ki içerideki ve dışarıdaki bir takım haysiyetsizlerle işbirliği yapan "ilkel yaşam formları" ülkemize saldırmaya devam etmekte. Anlamıyorlar ki bu vatan Türk vatanıdır. Anlamıyorlar ki "SON TÜRK" kanlarını toprağa akıtana kadar bu ülke Türk vatanı olarak kalmaya devam edecektir. Bir...
  11. Onur G. HİTİT

Mehmetçik

Güncel ve acı bir olaya dair bir grafik çalışması yaptım, amatörce... Az önce bilgisayarda şehitlerimizle ilgili bir grafik çalışması yaptım. Bunu kendi sitelerime de ekleyeceğim. İsteyenler kaynak göstermeden, izin almadan, her şekilde kullanabilirler. Vatanımız için canlarını feda eden...
  12. Onur G. HİTİT

Akvaryum hobisiyle uğraşanlar

Teşekkür ederim. Bana "bakar kör" diyorlar zaten. :o
  13. Onur G. HİTİT

Forumun yeni temasında "Sosyal Gruplar"ı bulamıyorum. Normalde üstte bir yerlerde görünüyordu ama... Yardımcı olursanız sevinirim.
  14. Onur G. HİTİT

Onur G. HİTİT - Akvaryum fotoğrafları

Konuyla ilgili olarak deneyimlerime dayanarak tabi ki bilgiler sunabilirim. Bu bana çok büyük bir haz verir doğrusu. :) Meleklerinizin neden 3 ay boyunca sakin olup da daha sonra saldırganlaştığını tahmin ediyorum sanırım. Melekler normalde sakin balıklar olarak bilinirler. Ama aslında kusursuz...
  15. Onur G. HİTİT

Sizin de mi akvaryumlarınız var? Fotoğraf paylaşırsanız çok sevinirim. Ne tür balıklar besliyorsunuz? Evet, benimki hobiden fazlası biraz. Bakımları da zor değil genel anlamda. Tabi zorluk derecesi türden türe, akvaryum tipine göre değişiyor ama çok su canlılarına (balığından böceğine...
  16. Onur G. HİTİT

@eminecik Bu hobi... Şimdiye dek bunun ticareti ile ilgilenmedim. Bundan 8-10 sene önce bir akrabamın oğlu akvaryumcu dükkanı açmış ve dükkanı babasına bırakıp başka bir ilde memurluk yapmaya başlamıştı. Ben de kendisine (babasına) yardım etmek için birkaç ay boyunca dükkanı işletmiştim, o...
  17. Onur G. HİTİT

Esenlikler

Ben birkaç hafta önce Bolu'daydım. Kızık Yaylası'nı, Yedigöller'i, Akkayalar'ı gezdim. Burada bir hemşehrimle karşılaşmak beni sevindirdi. :)
  18. Onur G. HİTİT

Amatörden gerçekçi akvaryum çizimi teknikleri

Bana uyar. :) Ben hemen başlıyorum Photoshop'a o halde. Program bende mevcuttu sanırım. Takıldığım yerlerde forumumuzdaki bilgilere başvururum veya sizleri fazla sıkmadan sorular sorarım. :D Saygılar,
  19. Onur G. HİTİT

Teşekkür ederim. Bundan haberim yoktu. Daha doğrusu forumlarda genelde normal üyeler grup oluşturamıyorlar diye biliyordum. Neyse... Bu iyi bir haber, sağolun. :) Grubumuzu oluşturdum: https://www.grafikerler.org/groups/akvaryum-hobisiyle-ilgilenenler.html
Yukarı Alt