Arama sonuçları

1. Fulyam

Merhaba herkese

Teomana bende de bir hoşgeldin gelsin... : ) bakalım mümkün olacak mı ? sen istedikten sonra... e tabiki mümkün :)
  2. Fulyam

bildiğin kadar bileceksin...

evet son cümle odak noktası... zaten çoğu kişi öyle değil midir.. görmek istediği kadar görür , almak istediği kadar alır... ötesini hiç düşünmez...
  3. Fulyam

Sanatta sınır yok !

gerçekten iste.. hayal et... yüreğini koy ..sanatını yap... sonuç kimse beğenmese bile muhteşem olur... sen yaptığın için....
  4. Fulyam

Yurdum İnsanı...

:D en gerçekçi yanımız...
  5. Fulyam

Stock "Sebest Çalışma"

seyitali anlaşılıyor zaten... Kerem göremedim falan deyince bende dedim acaba o değilmi.. :D
  6. Fulyam

Stock "Sebest Çalışma"

ben sağdaki O ile bitişik bir k var sanıyodum... o değilmiymiş..
  7. Fulyam

Aydın Halı Sarayı 2010 Logo/Logotype Eskiz ve Mantığı

İnan çok güzel olmuş....
  8. Fulyam

Yeni bölümümüz...

Merhaba .. Yanlış algılanmasın ama içerik çok zayıf... ben bu içerikle bilgim yoksa hiçbişi anlamam.ki zaten ne işe yaradığı dışında bir bilgim de yok ... Yeni bir konu bölüm açıldığında benim kanaatim o bölüm hakkında iyi bir araştırma yapılıp sonra bu bilgileri kullanıcılara aktarman daha...
  9. Fulyam

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

inatçı... (her ne kadar istemesemde)
  10. Fulyam

Hoşgeldim mi?

Hoşgeldiniz...
  11. Fulyam

SeLamLar

Hoşgeldiniz...
  12. Fulyam

Gmail'inize Yeni Tema !!!

aaa bunu bilmiyordum.. çok hoşuma gitti... Teşekür ederim paylaşımın için arkadaşım...
  13. Fulyam

Eyüp belediye başkanlığı ödüllü logo yarışması-sonuçlandı

Diğer çalışmaları merak etmiyorum desem yalan olur... Logodan ben bişi anlamadım.. Yarıdmcı olurmusunuz ne anlatılmak istendiğini gerçekten anlayamadım.. aklıma bişiler var ama ne alaka diyorum..
  14. Fulyam

Yardım Electrifying Energy Beams

Yanlış anımsamıyorsam Hakan ın derslerinden birinde vardı..Paylaşılmış dersleri takip edebilirsiniz.
  15. Fulyam

Yazım Yanlışları...

Paylaşımın için çok teşeşkkürler Ozan abi.. Bende bir çok yanlışımı gördüm... İnşallah unutmazsam tekrar etmem.. : )
  16. Fulyam

Merhaba ben geldim:)

Hoşgeldiniz...
  17. Fulyam

Bu kodları girmekten nefret ediyorum

evt bazen bende okuyamıyorum yeniliyorum ... bide bazıları çok uzun oluyor.. üşeniyorum yeniliyorum... :)
  18. Fulyam

Bu numarayı kullanan herkes öldü!

@Emine Şahin dimi emine.. bize versinler bide ücretsiz yapsınlar.. bakalım kaç kişi ölecek :D
  19. Fulyam

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

merrak ettim hasna sen nerden buldun bu kopya işini ...
  20. Fulyam

Dünyanın en garip USB icadı!

ilginç ... daha bir sürü şey çıkar evet.. teknoloji durmuyor ki..
Yukarı Alt