Merhaba bende kursa gidiyorum.. ama meslek ediniyim diye değil... Sadece sevdiğim ve hoşlandığım için... öylesine hobi benimkisi ... ama bakıldığında o kadar çok kişi sektörün içindeki... yani meslek edinmek için birşey diyemem çünkü bu konuda bana laf düşmez .. ustalar varken ... ama iyi...
Teşekkürler...tabiki düşünceelrimi hiçbir zaman yaparken tam olarak aktaramıyorum belki zamanla olacak... :D
bu arada ben logomuzu koymayı unutmuşum şimdi diğer çalışmaalra bakınca farkettim ....hemen ekliyim ...
Çok güzel bir röportaj yapılmış... Çok hoşuma gitti... Ne kadar zorlukları olduğunu bir kez daha benimsedim...
Paylaşımın için teşekkür ederim Ahmet abi...
Sülayman o yazıları bilerek öyle yaptım... sağdaki soldakinin devamı niteliğinde... farkettiysen aynı harfle geçişler... bilerek yapıldı yani...
ekinoks internet exp. da denemedim.. firefox kurmuştum.. onunla açtım.. belki onunla alakalıdır bakıp hemen düzeltiyorum
Çok fazla okumam gereken yazı ? derken buna katılmıyorum...
Ama diğerlerine katılıyorum : ) ben hiç öyle düşünmemiştim... Çok fren derken ... ama düşünülmesi gerekiyordu evt.
Çok tşkler süleyman .. en azından yanlışlarımı söyleyen biri oldu : )
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.