Arama sonuçları

1. Fulyam

Bu numarayı kullanan herkes öldü!

adamalrın öleceği gelmiş.. :) numaranın öyle bir esrarlı tarafı yokki .. ne 9 var ne 6 : )
  2. Fulyam

Web Site Tasarımımı Çalmışlar

hehe hasanım hasanm : ) valla birebir kopya yapmış.. niye yaparsınki kardeşim.. yap kendine özgü ..
  3. Fulyam

Stock "Sebest Çalışma"

hoş ve sempatik olmuş seyitali ..
  4. Fulyam

Acemi bateri

Çok güzel görünüyor.. çok beğendim.. başarılar...
  5. Fulyam

lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba bende kursa gidiyorum.. ama meslek ediniyim diye değil... Sadece sevdiğim ve hoşlandığım için... öylesine hobi benimkisi ... ama bakıldığında o kadar çok kişi sektörün içindeki... yani meslek edinmek için birşey diyemem çünkü bu konuda bana laf düşmez .. ustalar varken ... ama iyi...
  6. Fulyam

Bazı 3DS Max Çalışmalarım

3d max hakkında hiçbir bilgim yok ama çalışmaların çok güzel görünüyor... Tebrikler..
  7. Fulyam

maskot çalışması... SANYTURA

çok sempatik görünümü var.. : )
  8. Fulyam

Berk GÜÇLÜKOL | Trafik Afişi

güzel olmuş berk ..ben beğendim.. rakamlar bayağı yüksek.... ne kadar dikkatli olunması gerektiği ortada...
  9. Fulyam

fulya - Afisler

Teşekkürler...tabiki düşünceelrimi hiçbir zaman yaparken tam olarak aktaramıyorum belki zamanla olacak... :D bu arada ben logomuzu koymayı unutmuşum şimdi diğer çalışmaalra bakınca farkettim ....hemen ekliyim ...
  10. Fulyam

Abdullah TAŞÇI

Çok güzel bir röportaj yapılmış... Çok hoşuma gitti... Ne kadar zorlukları olduğunu bir kez daha benimsedim... Paylaşımın için teşekkür ederim Ahmet abi...
  11. Fulyam

Su Bidonu PSD

Çok güzel görünüyor...
  12. Fulyam

Wallpaper of Fantasy Dream

Çok güzeller....
  13. Fulyam

Photography By Olga Sutkina

Güzel kareler...
  14. Fulyam

Ahmet ALTUN /Trafik Konulu Afiş-1

Güzel olmuş...
  15. Fulyam

Sinem SÖNMEZ / Trafik Konulu Afiş

Süleymana katılıyorum... slogan güzel olmuş..
  16. Fulyam

fulya - Afisler

Süleyman hiç kırılmam inanki bu konularda .. aksine seviniyorum ... en azndan bakıp eleştiriyorsun... ben kolay kolay kırılmam :)
  17. Fulyam

fulya - Afisler

Sülayman o yazıları bilerek öyle yaptım... sağdaki soldakinin devamı niteliğinde... farkettiysen aynı harfle geçişler... bilerek yapıldı yani... ekinoks internet exp. da denemedim.. firefox kurmuştum.. onunla açtım.. belki onunla alakalıdır bakıp hemen düzeltiyorum
  18. Fulyam

Google İle Kendinize Site Kurun || Google Sites

hımm evt varmış bende baktım hesabıma yapmışım bişiler... :) ama unutkanlık başa bela. .. Bakalım daha neleri var google amcamızın...
  19. Fulyam

Geyik Muhabbeti

benden de herkese iyi günler .... : )
  20. Fulyam

fulya - Afisler

Çok fazla okumam gereken yazı ? derken buna katılmıyorum... Ama diğerlerine katılıyorum : ) ben hiç öyle düşünmemiştim... Çok fren derken ... ama düşünülmesi gerekiyordu evt. Çok tşkler süleyman .. en azından yanlışlarımı söyleyen biri oldu : )
Yukarı Alt