abiler, ablalar, arkadaşlar pen tool aracımızın anlatımı ve nasıl seçim yapacağımız hakkında bilgi vereceğim aslında video ilk başlar güzel anlatıyodum da son bitişlere yaklaşınca bozdum:D ama detaylı olarak çeşitli yöntemlerle anlattığımı düşünüyorum :) inşallah güzel bir paylaşım olmuştur...
eline sağlık 14günlük öğrenime güzel olmuş, bide özenerek yapmışsın resimleri düzgün güzel seçmişsin herhangi bir bozulma gözükmüyo pixelde normalde ilk tasarımlarını yapan birisi pek dikkat etmez :D başarılar...
arkadaşım kim niye sana logo yapsın? insanlar bundan para kazanıyo sen nasıl bir yardım istiyosun logoyu yapmamızımı, nasıl yapılcağı hakkında bilgimi istiyosun.
saol abi yorumun için bencede senin başlık daha doğru ve açıklayıcı oldu. Sölediklerinizi göz önünde bulunduracam
2. olarakda şunu belirtiyim video hazırlamamın nedeni kendime biraz özgüven verme diye biliriz belki kendi kendime bir ders hazırlayım dedim, sonradan da forumda paylaşsam mıki...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.