Arama sonuçları

1. Ali DANIŞAN

Yeni Tasarım Kartvizitler (2012)

teşekkürler.
  2. Ali DANIŞAN

Bir Grafiker ne kadar maas alır ?

BİR GRAFİKER NE KADAR MAAŞ ALIR LÜTFEN BİLGİ VERİN? Benim photoshop cs5,corel draw x3,ıllustrator, InDesign, ve autocad 2010 programı biliyorum ' meb ' onaylı sertifikam var. Mesleğe yeni başlıyacağım, iş başvurusu yaparken üçret beklentisi olarak ne kadar talep edebilirim ya da sizce benim...
  3. Ali DANIŞAN

Çalışmalarım

süper süper süper eline sağlık başarılar...
  4. Ali DANIŞAN

Cilt Güzelleştirme + Işık + Realizm (Photo Retouch)

gerçekten süper olmuş abi eline sağlık.
  5. Ali DANIŞAN

sharapova - suluboya efekt photoshop

ders anlatımı yapabilirmiyiz güzel olmuş.
  6. Ali DANIŞAN

İlk Çalışmam Lütfen Düşüncelerinizi yazınız

hoca iyi :D arkadaşım mantığını anlamışsındır. Sanırım yaptığın şeyler 'ormanlarımızı koruyalım' kısmı gradient renk geçişi yapmışsın.üst 'orman' yazan kısmıda resmin dokusunu almışsın eline sağlık. başarılar...
  7. Ali DANIŞAN

Dergi Kapak Çalışması

çok güzel olmuş kardeş fazla iş olursa yardım etmeye çalışırız senin kadar fazla bilmiyoruz ama olduğu kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız.
  8. Ali DANIŞAN

üstünde düzeltmeler yaptığım, afiş tasarımı...

eline sağlık güzel olmuş. başarılar...
  9. Ali DANIŞAN

3 Aralık Engelliler Günü Afişim .. Yorumlarınızı bekliorm

tekerlek sandayedeki adamın duvara yaptığın ayakta olan gölgesi yaratıcı olmuş, ' Stilt_Skin ' arkadaşın dediği gibi engel' in ' L ' si anlamsız olmuş. başarılar...
  10. Ali DANIŞAN

Tabela Çalışmalarım 2

(bulut mashar) kardeş olması gereken rastgeledir. arkadaşım eline sağlık tasarımın güzel olmuş müşteri ne derse o olur :D başarılar tekrar... bide üstekinin renk tonları daha güzel bence üstteki iyi.
  11. Ali DANIŞAN

ilk tasarımlarımdan (eksiklerimi söleyin lütfen)

öncelikle yorumlarının için teşekkürler. Zaten fontlarda sorunum var benim fontu seçemiyorum. İstediğim gibi olmuyo dediğin gibi resim pixsellerin yüksek olması iyi olur aslında pixele çözünürlüğe fazla dikkat etmedim hemen yapıyım düşüncesi vardı bide resimler küçük yaptığımdan dolayı gerek...
  12. Ali DANIŞAN

ilk tasarımlarımdan (eksiklerimi söleyin lütfen)

Kursda yaptığım ilk şablon tasarımlarımdan eksiklerimi söleyin lütfen... sadece corel ile yapılmıştır.
  13. Ali DANIŞAN

Renkli wallpaper yapımı (bakmadan geçme)

teşekkürler efekt kısımları en iyi bu şekilde anlayabiliriz güzel paylaşım. başarılar...
  14. Ali DANIŞAN

Photoshop CS5 İp Uçları E-Kitap

teşekkürler. başarılar...
  15. Ali DANIŞAN

süper yaratıcı tasarımlar =)

eline sağlık hepsi birbirinden güzel. başarılar...
  16. Ali DANIŞAN

karakter çizimlerim

eline sağlık çizmek o kadar kolay deyil, programlar la istediğin şeyleri herkez yapabilir ama çizimi herkez yapamaz. başarılar...
  17. Ali DANIŞAN

metal texture

eline sağlık çalışmaların güzel, başarılar...
  18. Ali DANIŞAN

Parlak Animasyon [Photoshop Yazı Efekti]

anlatım isteriz.
  19. Ali DANIŞAN

sizce nasıl olmalı

hepinizin yorumları için teşekkür ederim sizin dediğiniz gibi oran / orantı, uzak /yakın, ufuk çizgisi, perspektif vb. vs... durumlarda eksikliğim çok aslında asıl önemli olanlarda o sanırsam önerilerinizi dikkate alcam tekrar teşekkürler yorumlarınız için.
Yukarı Alt